Mi opet zujimo😣evo vec sat vremena se ona smije i prica,a ja bi se upucala.Nadam se da vi spavate,a da ce ona nadoknadit kad zaspi bar do 9.Cure kod bake pa bi to bilo divno.
Idem sad pokusaj uspavljivanja nabacit😶
Evo kaviceee ☕☕☕☕☕☕☕🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍮🍮🍮🍮🍮🍵🍵🍵🍵🍳🍳🍳🍳🍳🍫🍫🍫🍫🍫
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure
kava i caj gotovi,slobodno se posluzite ☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍪🍪🍪🍫🍫🍫
Mi smo imali ok noc,zaspala je u 20.30-3.30 pa od 4.30 do sad,nadam se da ce opet zaspat jer mi glava puca. I mene i mm ulovila prehlada nos,grlo,a ja se ponadala da cemo se izvuci.Sinoc se mm zabrinuo za Arielu jer ostala bez zraka opet,nosao ju je po kuci i na kraju je uspavao
Sanjarka dok ja ispisem ti kavu posluzila 😁
Ellie sretan minic tvojoj ljepotici 😍😍🎈🎂
Obje skuhale kavu,moze moze i tak sve popijemo zacas kad samo jedna kuha..uzimam od obje!!! 😂😂😂😂 kakve to tihe mise na sve strane jucer? mi bas kontra,mala ranije zaspala pa smo se tak lijepo mm i ja "podruzili" kak dugo nismo 💕💕 sad sam opet zaljubljena i poletna haha
Dobro jutro!
Evi i nas na kavu.Svi u kuci spavaju,osim Nikoline i mame.
Sretnih veelikih sest mjeseci nasoj odlikasici Eni!
Jutroooo 😘
Jel se tko naspavao? Ja jesam napokon bolje. Samo jedno budenje u 4 i evo jos spavaaa 👍👍 i noc je bila toliko mirna da je to divno. S obzirom kakav je jucer preko dana bas me ugodno iznenadio 😆
Ilani bas mi je drago da je sve prošlo kako treba i da je slavljenica zadovoljna 😘 Violetta pokloni haha i mi ih dobili hrpu 99% . Skuplja li Inja i sličice?
Bravo za bracu 😎 iskoristi ga bar vikendom.
Sunshine ja sam isto izabrala onu app kao nit vodilju oko namirnica
Mare ima li uzbudenja? Bome dobro vam ovi put trajala tiha misa 😨 vi ste nasi golupcici ne moze to tako haha
Crazy i ipak ti desert napravila 😎
Nisam prezivila jugo vidis da je tiha misa haha
L&L&R juzina kazes ha? 😆
Krenula dohrana vidim ja bravo Rita!
Curice 😥😥😥😥
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji