Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    05. Studeni 2016. 21:57

postala ja kao Ugolina samo citiram
    Sanjarka tiha misa, a proći će.
    Ilani bravo za mlađeg sina. dovedi ga na kavu s nama, samo nek hipnotizira bebe i slobodan je
    prehrana - ništa ne začinjavam. sad sam nešto kupovala. povećanjem količine krenula kuhat: jela - rižine pahuljice, hipp jabuku, frutek krušku, kuhala jabuka+mrkva, na telećoj juhi (voda u kojoj je bilo meso) mix mrkva karfiol brokula. preksutra sinlac nestle (ili sutra pa napravit dva obroka). pa ću bananu. i imam kupljene kašice hipp nacht od griza.

CrazyPuppet
    05. Studeni 2016. 22:07

Večer cure 🌛🌜
    Evo deda uspavljuje Jakova, Josip spava. Evo izgurali danas nekako, spremila i juhu i teletinu s krumpirom i kolač za ručak, sve spremila i počistila uz ova dva zvrka. Odmah lakše malo kad nemaš stalno osjećaj da ti fale dva para ruku. 
    Sunshine zašto si ti ono prije rodila? Ničeg se više ne sjećam 😫
    Bravo za papanje.
    Ilani super za dobar party. Bravo za velikog brata. Neki ljudi jednostavno imaju tu energiju. Jakovljev kum npr... Jakov zaspe svaki put kad mu je u naručju. 
    Sanjarka jesi preživila ovo jugo? Meni se čini ko da je cijeli dan večer. Bljak vrijeme 😭 još će mi sad kasnit gradnja 😭😭😭
    Idem spavat, želim vam da vam bebice slatko sanjaju i čvrsto spavaju 😘

mare1989
    05. Studeni 2016. 22:16

Abies 😁😁 vjerujes pedijatrica nas podrzava sto smo tako hranili sina a i kcer isto nisam se drzala pravila,jedino jaja nisam davala do 1god,pazila sam na alergiju. Npr kcer mlijeko nije podnosila tek sa 7mj smo poceli sa mlijecnim proizvodima,sinu sa 4mj probali i nista mu nije smetalo.Zdrava djeca,nikakvih alergijskih reakcija. I sad samo pazim da im nije jako slano,ljuto,slatko.

Ugolina
    05. Studeni 2016. 22:26

Mare,i ja slicno razmisljam..kaj ce joj bit.. nedaj boze alergijske reakcije.. eee a koje kravlje mlijeko tocno ti to dajes

Ugolina
    05. Studeni 2016. 22:26

I da,jos jedno pitanje, od kad ide griz? moze isto sad vec

mare1989
    05. Studeni 2016. 22:33

ugolina kupovala sam svijeze mlijeko od dukata 2,8%mm ili trajno 3,8%mm i davala 70%mlijeka i 30%vode ili caja od kamilice. Tako mi doktorica rekla da bude omjer
    Sad cu i kad sirena napuni 4-5mj probati dati kravlje pa da vidim reakciju,ako ne bude alergijske reakcije super,ako bude onda cu ponovo probat sa 7mj

lan@luk@rit@
    05. Studeni 2016. 22:58

Večer mame😊

Dan prošao u zujanju,raspoloženje nikakvo,i kod mene "tiha" misa😠😠južina bljak😨

Ritica pojela skoro cijelu kašicu od jabuke,pričekat ću malo s bananom zbog reakcije..
    Upravo se uspavljujemo lezeci na krevetu,cupka mi lagano kosu ili lančić ,u zadnje vrijeme se tako uspavljuje😁

Laku i mirnu noć svima 👼💤💤💤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.