Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    05. Studeni 2016. 08:35

jutro cure

sanjarka moze meni lonac kave

ugolina moja stalno ima crno ispod noktica,ja cistim stalno ali ona uvijek nade.

ilani sretno danas

Ariela i Leo su nocas u tandemu mene i mm plasili,prvo ona ostane bez zraka zbog nosica,pa kad sve ocistimo i rijesimo onda njemu se to desi.Ludnica totalna

Sanjarka88
    05. Studeni 2016. 08:35

I da ti noktici rastu nenormalno 😨

Moj se rotira samo kad zeli doc do neke igracke inace ga uopce ne interesira i nije mu zanimljivo?

I poceo je izvodit s bocom. Gladan je al hranjenje traje cijelu vjecnost jer cim dobije bocu u usta krene izvodit em gura u desni, pa gricka, pa je gura rukama unutra van 🤔

I jos ne hvata stopala al hvata svoja koljena 😄 i jucer si je kod mjenjanja pelene uhvatio pišu i vuceeee i vuceeee haha 😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    05. Studeni 2016. 08:38

Evo nema vise kave Mare popila cili lonac 😂😂 sreca pa je i Babycoming skuhala haha

Mare i Ariela se prehladila? 😔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    05. Studeni 2016. 08:41

Sanjarka i ona,bilo bi mi cudo da ona prode bez posljedica.

Abies
    05. Studeni 2016. 08:53

Jutro. Ja ću kavu.
    Nama noć bila super. Tulum do 1 al zato do jutra. Sad se rastežen u krevetu. Ne pamtim kad sam ovako.
    Mm se naljutio bezveze i otišao na kauč spavat. Razlog - deka je bila na poplonu, ne poplun na deki. Uzmi si malu neće. ktj. Misija pokupovat odvojene deke i sva sranja pa nek radi kako hoće.
    Ilani kolači gotovi! Bravo. 
    Muževi stariji, e pa moj je mlađi od mene (2tjedna)😁
    Nokti i moja ima crno. A na čistom. Nije ni medo ni tulipan. Počne urlat. A grebanje o da onu mrežu u putnom

Ellie00
    05. Studeni 2016. 08:57

Jutro. mi pavali do 6. papali,mazili se I sad pavamo opet.

Sanjarka I trebaju se za igrackom rotirat, a stopala ni ne moraju hvatat, bitno samo da dizu noge (Goljak info) 
    Mi idemo 17.fizijatrici pa ako tko ima pitanja pucajte pa cu ju ispitat 

Illani sretno danas.

CrazyPuppet
    05. Studeni 2016. 09:41

Jutrooo, evo ja ću sma sebi skuhat kavu kad ste već sve popile 😂☕🍫
    Moj nije brundo nego ptić 😂
    Muževi opet na tapeti... Ma treba sve to preventivno namlatit, prije nego uopće zinu 🔫😂 moj je 7g stariji od mene 😉 
    Ilani tvoj malac stvarno mudrac haha... Ajme ja isto dva sina, moram ih fino odgojit. 
    Mi imali finu noć, spava od 7, pa ga budim u 22:30, pa se probudio oko pola 2 i nije nešto pojeo, i već si mislim no eto, opet ćemo se 3x dizat, kad ono prespavao do jutra 😎
    Mene danas isto čeka puno posla, dolaze mi starci, pa bar da donekle sredim stan. Plus ručak, jel... Kolače neće dobit, preumorna sam bila jučer. 
    Ilani sretno danas 😘
    Sanjarka drži se na ovoj južini, mene to isto satare u papar 😘
    Idem nešto radit cmok svima ❤💙

CrazyPuppet
    05. Studeni 2016. 09:42

I da, mare, šaljem hug 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.