Evo u mene tihe mise 🔫🔫
Petric zaspao u 19h nemam pojma do kad ce i sta je zamislio. Danas je AJME! cendrav do bola! Neznam sta mu je.
Ellie lajkam ideju za pola torte 👍👍😎😁
Pixii po nekoj preporuci voce se treba kuhat do 6mj a čak neki kazu i do 8mj. Ugl ja ti preporučam da skuhas jabuku i smiksas u kasicu 😉
Mi smo tako 3 dana jabuku, pa krusku pa kombinirano... i tako dalje.
Ovo 3 dana istu namirnicu je cisto ako dode do reakcije da se zna od cega je.
Zasad probali jabuku, krusku, mrkvu, bananu, sljivu, rizine pahuljice i proso i sve pet 👍
Mare sretnooo nevjesti sutra bit ce to ok nek se ne boji 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Večer, mame! Šta se radi?
Evo gotov rockas, gosti otišli, kolači i torta pojedeni, pokloni (puno Violette) raspakirani. Nikolina se umorila od uzbuđenja i toliko djece, sada papa i spavanac. Dakle ovako. Otišli smo u podne muž i ja do Kauflanda po neke sitnice, Nikolinu ostavili na čuvanje sestrama i braći. Obično nju najbolje čuva mlađi sin. Tako je bilo i danas. Vratili se mi za sat vremena, a Nikolina SPAVA. Braco je fino uspavao. Odspavala je skoro tri sata! U čemu je fora? Meni tako ne spava nikad! Ne vjerujem da je slucajnost. Ee da ne mora braco u školu malo češće bi mi tako.
Sanjarka, te opet dragi naljutio?
Ellie, eto i vama pola godinice, kako to brzo leti! Uvijek kupaš Enu tako rano?
Mare, sutra postaješ teta! Neka sve dobro prođe!
Evo bila u sparu kupit za tortu.bit ce sarena 😇.
Ilabi ne kupam, ovisi joj o danu. inace zaspi poslije 7 pa ju kupam poslije 6 pojede I zaspi. danas je za svoj pojam manje spavala I vidjela na njoj da nece dugo pa ju ranije okupala I stavila spavat.
Bravo za bracu. odlicna dadilja 😁.
Uf, kud bas violeta
Ellie joooj kako vrijeme leti! Nasa velika mala beba foruma!! Podsjeti nas mjere kod rodenja i sada!! Nama je procjena bila 2050 i onda nas iznenadila malo veca (2365) ,mozda sam mogla i do kraja izdrzat! :(
Ilani to sa spavanjem i ja pokusavam odgonetnut. Kad je sveki uzme kao malo u dvoriste ona ZASPE i ja se naravno ljutim jer mi onda sve posemeri pa je dan naopako i ona je nervozna. Al veli mi zena kao sta ona tu moze. Ona zaspi dok niti ne dotakne kolica,meni to nikad ali nikad nije napravila.
Ja oprala sude,dezinficirala daljenski 🙆🙌 i neku igrackicu jer ju je zbljuvala danas.
Tko pitao za hranu? Ja krenula sa rizinim pahuljicama 3 dana,pa jabuka danas 2 dan. Prokuhala jabuku,zdrepala vilicom i am am.
Ugolina bome kod twbe svega na meniju. Ja nemam bas neku tablicu a mislim da niti necu nabavljat,ako bas budem dvoumila oko meceg imam onu app
url=https://lilypie.com]
ilani bravo za bracu,ima on sigurno metodu uspavljivanja
sanjarka sto je kod tebe tiha misa?
Moja je tek danas zavrsila hahah kad je mm pitao sta ima sa bratovom zenom.
Ajme ja sam nerovozna,tek sutra navecer ce krenuti sa induciranjem,a ja sam uzbudena kao da ja idem roditi. Vjerujete cak bi ja isla umjesto nje hahahah
samo nek se prode kako treba
Ma koji redosljed ja sam davala sta sam imala od povrca i voca u kuci,stvarno nisam se pridrzavala.
Sin je sa 4mj vec bio na kravljem mlijeku,probat cu Arielu uz moje mlijeko davat i kravlje.
Bake su zezale tu dohranu sa slatkisima kinder pingvin,monte i itd. Kad se sjetim dadnem dijete na cuvanje i dodem a on sav musav od cokolade😁😁 i kaze ma malo dala.
Sunshine I Ena je 1h prije carskog bila procijenjena na 2150 a rodila se s 1920 I 44 cm. mrvica mala. borac.
U kojem tjednu si ti rodila?
Idem radit tortu, uzbudjena 😁😇🎂
Ugolina nema potrebe za dodatnim secerom, ako je tebi kisela ne znaci da je i malenoj.. od malena je ucis okusima, onako kako je ti naucis tako ce i jest.. ako od pocetka jede sami secer, sta ce bit kasnije... Da ne pricam koliko je secer opasan za bilo koga a kamoli za malu bebu... Sry, morala sam, samo vam zelim dobro 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji