Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Studeni 2016. 10:12

Ugolina, 15,iako nitko ne bi rekao.

Mare, jooj, drži te se! 

Sanjarka, tako i Nikolina . Imam dojam da je okretanje jednostavno ne zanima. Nogice hvata, vuče u usta i da isto našla pišu pa opipava. 

Crazy, uzivaj sa svojima! 

Cicopauza gotova. Idemo dalje.

Sunshine1
    05. Studeni 2016. 10:15

Mi pojele 1/3 jabuke!! 🙆

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    05. Studeni 2016. 11:18

Crazy uzivaj sa svojima 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ejic
    05. Studeni 2016. 11:47

Dobro jutro cure! I meni treba danas kava 😩😩😩

Sanjarka, noc i nije bila tako losa ali tko mi kriv da ne idem spavati prije 1 😩😩 Jucer zaspao u 20h u roku od minute kad sam ga stavila u krevetic (nije ni cudno kad je od 13-20h spavao svega 1h sve ukupno). Prvo budenje je bilo u pol 1 (zato sam i bila tako dugo budna jer sam ga cekala da se probudi 😀), sljedece u 5 i tu je onda bilo do pol 7 mrckanje. Nahranila ga i zaspao na sisi, stavim ga u krevetic, oci ko u sovice. Gurnem dudu, legnem, ispadne duda, cucla rukicu i mrmlja, pocne me to zivcirati pa ponovo ustanem i gurnem dudu koja opet ispadne i tako u krug do nekih pol 7 😣😣 U 8:15 je opet bio gladan i potpuno budan 😩
    Evo, sad vec 2x danas spava.

Ja isto malo ljuta na mm. Tih 1 i pol sata sto sam bila budna nije ni jednom ustao da mu da dudu, nije ni cuo da sam ja tako dugo budna. I prije 1h kaze on meni da se ide malo odmoriti 😠😠😠😠 On se ide odmoriti... Zaspao je jucer oko 12, kad se Marcel 1.x probudio samo se okrenuo na drugu stranu i nastavio spavati. Isti scenarij i u 5h. I sad on umoran pa se mora ici odmoriti a ja jedva drzim oci otvorene i moram malog nosati okolo jer ne zeli lezati i sad kad je zaspao jos moram u trgovinu da kupim sve sto nam treba za rucak 😣😣 Najrade bi sad ja legla odmoriti se i nista ne kuhala pa da vidim koja ce onda reakcija biti 😠😠

Jedino pohvalno kod njega danas je bilo sto je konacno 1.x premotao Marcela. I to uz instrukcije 😂😂

Nista, idem u trgovinu a Marcela ostavljam s mm. Lako s njim sad dok spava. Kad ja stignem kuci i napravim rucak najljepse ce se probudit i opet nista od mojeg odmaranja 😣😣

Ellie00
    05. Studeni 2016. 11:47

Abies, Sanjarka pitala sam fizioterapeuticu za kolica. kaze da ju svugdje mogu stavljat u polusjedeci. da moze kad ju ja drzim sjedit samo ih ne valja ugavljivat (npr izmedju jastuka). 
    Tek kad sjede skroz sami. al pitat cu fizijatricu to svakako I mene interesira. 
    Inace cima iz Petrove ide onom pedijatru Jovancevicu (cesto bude na tv) pa ce ga u pon ispitat svasta.

Ugolina
    05. Studeni 2016. 12:45

Imam jednu rijec - svekrva!!!
     nije bila tu tri,cetri mjeseca i bas mi je bilo lijepo, mi malu tamo vodimo.. i prekjucer je navratila,eto tak,ok... i danas je eto opet.. pa jebemu,nece mi se valjda opet najebat svako malo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.