Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Littleladybug
    05. Studeni 2016. 07:18

Sanjarka taman ja isla posluzit ☕☕☕

Sanjarka88
    05. Studeni 2016. 07:28

A sad dobro jutro svima!

Noc bezvezna, mogla je bit i gora pa necu nista govorit al psmt ne mogu nikako prebolit dobre noci i ritam koji smo imali 😏 

Ima li ovdje jos koja beba koja uopce ne place nego nezadovoljstvo izrazava glasanjem kao mrki medvjed 😩😩? 

Ugolina sliku uredila i stavila u neki okvir pa je onda ne moze okrenut. Ma shit!
    Vidim da drugima ne okrece tj ne svima??

Violeta i reklama i pelene 👎👎

Ilani uspili kolaci? Sretno danas ☺

Crazy tako tipicno muski! Ja dobijem slom zivaca na takvo ponasanje 😠😠

Ejic kako je prosla noc? 🤗🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

05. Studeni 2016. 07:31

Dobro jutro mame! 
    Jutros dupla kava - super! 
    Mi smo noć spavali podnošljivo, budila se tri puta. Kolači su na balkonu, još stavim kremu na muffini. Muž digao tlak odmah ujutro- ide nešto nekome pomoći, meni ne treba ništa pomoći. Pa da kako ja uvijek zaboravim da sam žena -zmaj?! 
    Kako ste vi spavale?

Ugolina
    05. Studeni 2016. 07:35

Sanjarka,meni gudaru!!! moja ti isto sad ak joj nes ne pase pocne ljutito cvilit ili vikat kao na baby jeziku nekom,brblja,a plakanje je na kraju ak ju nitko ne dozivljava..al nije ko medo 😂😂😂😂😂😂😂😂 nama su noci cak ok, navikla sam na barem tri budenja,al pocica,zaspe, ti periodi budnosti su ono par minuta,al pocela me ovak ujutro zivcirat, barem sat vremena cviliiiiiiii cvili oce dudu,dam,pljune,cvili, dam dudu,pljune,cvili.. i to taman kad ja opet zadrijemam

05. Studeni 2016. 07:36

Petar mrki medvjed? haha, onda ja imam jednu tulipanku, tuli pa tuli...

Ugolina
    05. Studeni 2016. 07:37

Ilani,zeno,pa tebi ne treba nikakva pomoc, ti sve mozes sama 😂😂

curicax3
    05. Studeni 2016. 07:59

Joooj ocisti gumb😥sad mi se ne da ispocetka

Ugl.Sanjarka i moja je medo😉

A Ilani kad ja svom tako prigovorim on bas kaze pa ti si zena,vi ste jake,stvorene za to....ufff kako bi mu onda samarcinu zviznula😥😥😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.