Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    05. Studeni 2016. 08:18

Moja je pocela grebat noktima povrsine..nisam bas fascinirana,bojim se da joj kaj ne ode pod nokat il da di noktic strga il kaj..redovito joj rezem..  mm veli da moramo kupit neku grebalicu za macke 😂😂😂😂😂😂😂😂 najvise joj je mrak grebat kutnu koje je onak malo grublja,hrapava

05. Studeni 2016. 08:18

Nee, mlađi. Ima 17.Stariji mi je cooler😎, taj puno ne filozofira.

Sanjarka88
    05. Studeni 2016. 08:19

Ugolina voli starije 😂😂😂

Da same smo si krive sta pokazemo da sve mozemo!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    05. Studeni 2016. 08:20

Mom je uvijek crno ispod noktica kao da je kopao negdi a ne cili dan lezao na čistom 😂

Littleladybug
    05. Studeni 2016. 08:27

Sanjarka mozeee i dupla kava, ionako je juzina pa ce nam trebat..dakle zenske evo jos kave ☕☕🍵🍵 za neke 🍩🍪🍫 a za neke 🍳🧀
    dobro jutrooo 🤗
    kod nas noc klasika, na kraju svi spavaju osim mame..jednom daj dudu drugog pod rebra da ne hrce..aaah 😑
    ostavila malog kod mm u krevetu i rekoh pripazi ga dok skuham kavu..kad sam se vratila obojica spavaju a ja ko sova se vec razbudila i nema teorije zaspat 😪😪😴
    sto imamo danas u planu? mi idemo kod bake, mm punici obecao nesto porjesavat po kuci a ja cu spremit rucak za svih 😀
    Sanjarka oprosti al ne mogu Petra zamislit da brunda ko medo 😂😂
    Ugolina i moj grebe, stalno mu sisam noktice al oni u opet u dva dana izrastu..kad je na trbuhu glavno mu je zarit noktice u podlogu i grebat 😂😂 macan moj
    Ilani sto ce ti pomoc,pa ti mozes sve sama 😄

05. Studeni 2016. 08:31

Ugolina, rotiranje pa grebanje po površini, raste cura, to ti je nova faza. Grebalicu za mačke 

Sanjarka88
    05. Studeni 2016. 08:31

Babycoming si se vec navikla da ne spavaš? 
    Juzina daaaa bit ce mrtvih 🔪🔫🏹
    Sta kuhas? 
    A sto Petric izgleda kao milo dijete? 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.