Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    04. Studeni 2016. 22:36

Ma nevaljaju violeta, ni lidlove... Najbolje su mi lumpi iz konzuma. 
    Ilani ma ispuhala sam se samo tako... Jedino mi se baš bilo teško koncentrirat na vožnju, priznam... Preumorna sam.
    Ellie reklama mi je užas živi... Ko iz nekog horora, freaky
    Mm danas dođe kući, pojede i pravac horizontala i igrica na mobitelu... ok ajd odmori s posla... Ali neeee to trajeeee, pa onda krene spavat, pa ne može spavat jer naravno ja žongliram između ova dva drečavca, pa se frajer ljuti na mene što mu nedam spavat 🔫🔫🔫 a smjestio se u dnevnu, umjesto da se zatvori u spavaću ak baš mora odspavat dok ja tu jedva stojim uspravno ... svašta sam mu izgovorila 😤😤😤

deeka
    04. Studeni 2016. 22:36

Vecer.
    Evo ona spava, a ja cu sad jer sam pospana ajme. Ko zna sta mi nocas sprema. Uffff
    Pozdrav i laku noc!

mare1989
    04. Studeni 2016. 23:03

bellaru lijep provod u Umagu

deeka ugodni snovi i nek baby sto duze spava da se malo odmoris

idem i ja leci dok sva djeca spavaju 😁
    Laku noc cure i nek nam bebe spavaju da i mi se naspavamo 😚

ejic
    05. Studeni 2016. 01:09

Sad kad vi spavate, ja vas stigla procitati 😜

Kod nas danas opet isto ko i prethodnih dana, cendranje na najjace, cica svakih sat i pol a evo danas jos nadodao nespavanje posljepodne. Prijepodne odspavao nekih 40min umjesto 1h,  oko podneva 2h umjesto 4 i od 13 do 20h je spavao 2x po pola sata 😣 Sad samo da jos sutra ili prekosutra ne spava ni ta 2h u komadu i mislim da smo dostigli vrhunac 😣😣

Usprkos tome, udruzili smo svi kod kuce snage i pocistili kucu 😆 Napravili smo i kasicu od jabuka koje smo dobili. Onako iz ciste znatizelje sam mu probala dati na vrhu zlicice malo. Prvo je faca bila kisela ali je pojeo i trazio jos. Na kraju kad zbrojim sve sta sam mu dala, pojeo je sigurno 2 pune zlicice 😀 Od toga mu nista ne moze bit, jelda? Dokranu planiram tek za kojih mjesec dana uvesti ali tu i tamo bi mu mozda i dala koju zlicicu neceg da vidim kako reagira-ono ko prava nemajka sa bebinih nepunih 3mj 😈😈

TPol, jel tvoja place za vrijeme kupanja? Ja se moram pohvaliti da smo to konacno doveli u red. Dobila sam savjet da ga probam kupati okrenutog licem prema vodi. Od kad ga tako kupam, nema vise placa ni vristanja 😊😍 Istina da je dosta nespretno, moram paziti da ne uroni lice u vodu i teze ga je drzati, ali tako vidi svoje igrackice u vodi i ne obraca paznju kad mu perem kosicu 😉

Tako, bile ste vrijedne danas s tipkanjem i iako sam sve procitala, vise nista nisam zapamtila. Mozda je problem u tome sto je vec 1h? 😱😲 Odoh sad spavati. Laku noc! 😴

Sanjarka88
    05. Studeni 2016. 07:15

☕☕☕☕☕☕☕🍩🍩🍩🍩🍪🍪🍪🍪🍵🍵🍵🍵🧀🧀🧀🍌🍌🍌🍌🍊🍊🍊🍊🍊

Posluzite se

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.