Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    04. Studeni 2016. 16:35

Bebačica držim fige da kroz par noći fino spavate. Već je ona velika cura, trebalo bi ići s jednim papanjem po noći. al opet svaka beba svoju filozofiju ima 😂
    Sunshine joj e nabijem te doktorčiće što bzvz dižu paniku. Vole si davat na važnosti...Meni je Jakov bio "malo mekši", al nije bio hipotoničan i nije ga slala na vježbe... po njihovom, nijedna beba nije taman...

Ellie00
    04. Studeni 2016. 16:45

Sunshine ne brini, hipertonus je danas moderna dijagnoza. sad bi ti trebala biti dijagnosticar,pa nisi postala dr rodjenjem bebe.
    Sad cete vjezbat I brzo ce to ona korigorat. pa mi vjezbamo manje od 3 mj I skoro sve ispravila.
    Koja vam tocno dijagnoza?

vjeverica8
    04. Studeni 2016. 17:26

Taman mislila napisati post i mali mi se probudi. možda navečer budem imala više sreće 😉 ovo je moj skromni doprinos 700. strani za sad 😀

bebacica
    04. Studeni 2016. 17:35

Crazy pomirila sam se da ima svoie musice hahah ona je sa 2ipol mjeseca spavala noc. Onda je ipak odlucila da treba jedno hranjenje oko 5 jer se ujutro prezderavala i bljucala. I onda je prije mjesec dana imala zastopan nos i to je trajalo dva tjedna, budila se non stop po noci i od onda smo i rasulu. A u kreveticu su, kad joj se ne spava interesantni i medvjedici na ogradici. Hahahahahah mm ju je jednom stavio spavati i digla se ona na ruke i smije se medekima. A on lud ko pas kune onoga ko je kupio tu ogradicu (on) i rekao da ide po marker i da ih bude posarao hahahaha 😂😂😂😂

04. Studeni 2016. 17:43

Dijete konačno zaspalo, muža s Injom poslala doktorici, a ja umjesto da idem napokon srediti kupaonu, sjedim pijem čaj i tipkam. Lijenčina..

04. Studeni 2016. 17:48

Ne znam zašto, nisam uspjela komentirati slike od  TPol, Ejic i Miske. Jel to samo kod mene nešto ne štima ?? Cure, prekrasna su vam dječica. I peseki su baš slatki.

Ugolina
    04. Studeni 2016. 18:00

Ilani i mene moja zeza cijeli dan i isto sad tek zaspala,tak je bila nervozna vec,koma..al mrzim kad mi zaspe u ovo doba..u pol sedam max ju budim..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.