Bebačica držim fige da kroz par noći fino spavate. Već je ona velika cura, trebalo bi ići s jednim papanjem po noći. al opet svaka beba svoju filozofiju ima 😂
Sunshine joj e nabijem te doktorčiće što bzvz dižu paniku. Vole si davat na važnosti...Meni je Jakov bio "malo mekši", al nije bio hipotoničan i nije ga slala na vježbe... po njihovom, nijedna beba nije taman...
Sunshine ne brini, hipertonus je danas moderna dijagnoza. sad bi ti trebala biti dijagnosticar,pa nisi postala dr rodjenjem bebe.
Sad cete vjezbat I brzo ce to ona korigorat. pa mi vjezbamo manje od 3 mj I skoro sve ispravila.
Koja vam tocno dijagnoza?
Taman mislila napisati post i mali mi se probudi. možda navečer budem imala više sreće 😉 ovo je moj skromni doprinos 700. strani za sad 😀
Crazy pomirila sam se da ima svoie musice hahah ona je sa 2ipol mjeseca spavala noc. Onda je ipak odlucila da treba jedno hranjenje oko 5 jer se ujutro prezderavala i bljucala. I onda je prije mjesec dana imala zastopan nos i to je trajalo dva tjedna, budila se non stop po noci i od onda smo i rasulu. A u kreveticu su, kad joj se ne spava interesantni i medvjedici na ogradici. Hahahahahah mm ju je jednom stavio spavati i digla se ona na ruke i smije se medekima. A on lud ko pas kune onoga ko je kupio tu ogradicu (on) i rekao da ide po marker i da ih bude posarao hahahaha 😂😂😂😂
Dijete konačno zaspalo, muža s Injom poslala doktorici, a ja umjesto da idem napokon srediti kupaonu, sjedim pijem čaj i tipkam. Lijenčina..
Ne znam zašto, nisam uspjela komentirati slike od TPol, Ejic i Miske. Jel to samo kod mene nešto ne štima ?? Cure, prekrasna su vam dječica. I peseki su baš slatki.
Ilani i mene moja zeza cijeli dan i isto sad tek zaspala,tak je bila nervozna vec,koma..al mrzim kad mi zaspe u ovo doba..u pol sedam max ju budim..
Sortiraj odgovore
Najstariji