Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    04. Studeni 2016. 20:00

E da, cesu me dlanovi uzasno od jucer i kad me pocne cesat izbiju male tockice (crvenkaste-boje koze) i kad se smiri sve prodje kao da mi nista nije bilo. Ne radim nista posebno kad se to pojavi, jel zna mozda netko sta bi to moglo bit?

04. Studeni 2016. 20:03

Sandrich, alergija? Sad si radila sa ljepilom i sličnim stvarima

Masha
    04. Studeni 2016. 20:05

Cure, kak vi znate koja je koja na drustvenoj mrezi?

04. Studeni 2016. 20:07

Ellie, molim te neka Ena popriča sa razredom. Čini mi se da je zadnji put bilo učinka 

Littleladybug
    04. Studeni 2016. 20:20

hvala tete, moj prascic je pravi cicoljubac 😀
    Ilani rođen je s 3490 😁 sto da kazem, malac voli papati 😆 normalno zeno da ces si olaksat di stignes, sto fali dolcelinim muffinima 😀
    Ellie rado cu poslat Kristiana na casicu razgovora kod Ene! 😀😀
    Sandrich meni takva bude reakcija na izmjenu vruce hladno, tipa ono kad je vani hladno pa udem u vrucu prostoriju.izbiju crvene fleke,cese i onda produ kako su i dosle..a mozda ti je i kakva alergija, rekla si nedavno da si u dekupazu pa mozda od neceg sto diras 🤔
    Ugolina tijesna trka bome izmedu Kristiana i Josipe 😂😂 presisat cete vi nas, ipak stariji imaju prednost 😂😂
    juhuuuu 700 str naseg kokosinjca 🤗🤗🤗 u to ime ajmo zene sve zajedno cesimo 🐔

Sunshine1
    04. Studeni 2016. 20:21

Ja zelim bit na 700toj str! 😁
    Masha imas pinned post ili kako se vec pise na pocetku (mislis na fejs grupu?) i tu je napravljena tablica sa nadimcima i pravim imenima.
    Baby deckina i pol,presladak je! Divne usne 😍
    Ellie ne pise nis posebno ali sve u smjeru hipera. Pise Dystoni sy sta god to znacilo.
    Ma smirila sam se i znam da vjezbe nisu nista strasno i da ce to kroz mjesec dva bit ok. A i ja se ne snadem u takvim situacijama da joj kazrm kako sam cekala glupi pregled mj dana. Sad sam ispala neka glupacica.. MA!!! Zvala sam frendicu jer njen L ide isto tamo i kazr da je njoj rekla sve identicno isto kao i meni!! Mislim wtf? 
    Nije vise ni bitno,al me bas izbacila iz takta danas. 
    Svasta str pisale,nisam puno popamtila,ljuta bila.
    Ilani tak je meni Trna spavala jedan period ako se skuli kroz dan sat vremena,luda sam bila.
    Abies sta ti spava cijeli dan sat vremena?!!😯 i sta stalno tako? Jel barem dobra? 

Idem sude,malo peglanja,tus i spavat.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.