Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    04. Studeni 2016. 19:16

Ajmo ajmo,jos malo pa 700

mare1989
    04. Studeni 2016. 19:32

Vecer cure

dosao mm s posla i kaze uzmi bebu i idi iz kuce jer si nemoguca.
    bila sam dva sata po gradu i odmah mi je lakse.
    ali zamislite nista nisam kupila

04. Studeni 2016. 19:44

Sanjarka, radit ću lažnu mađaricu i pokupila sam tvoju ideju s muffinima😁, ali kao iskusna nemajka raditi ću one iz vrećice od Dolcele. Olaksam si gdje god stignem 😈😁

Ellie00
    04. Studeni 2016. 19:47

Cek sto nismo neki dan bile na 600? Ide to nama. ili puno citiramo 

Ja bila u Lidlu po jogurt i izasla van s bozicnim kuglicama . Kad se vratila tata stavio bebo spavat.pavamo

uykmyjh
    04. Studeni 2016. 19:58

Vecer. Od jutros citam zaostatke, tek sad zavrsila 😁 evo moj skromni doprinos 700. Stranici
    Moj malac danas strajka dnevno spavanje al je zato zaspa u 19:30 to je to od njega za danas pa do ujutro 7. Bude jedno hranjenje nocu i to je to, nadam se da ce i veceras 

Ellie00
    04. Studeni 2016. 20:00

Ja mislim da bi Ena morala popricat s svojim razredom o spavanju. Mozda da dodju na instrukcije. Da im objasni kako je lijepo pavati. Mi volimo pavati. zzzzzz

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.