Mi sad imali cijelu proceduru s muzevim sluzvbenim. Dosao je neki dan s novim doma I stari ostavio u a.mall (tamo im uredi) I ja ga danas takvog bolesnog vozim po auto da ga vrati I dodjemo tamo pa on nije uzeo karticu za besplatan parking I treba 300 kn platit pa ja krenem doma po karticu pa on zove da ipak ne treba da ce netko sredit. ugl kaos. navozili smo se.
Ena nas pratila bila dobra jako. inace smije se bas svima..znaci svakome ko joj se obrati smije se bas ono glasno 😁
Mm ostao doma. Legli sad I on I Ena.
Tpol nedam bebu
Sunshine a gdje ti to zivis da moras dijete medju ljude vodit?😂😂😂
Abies procitam muskarac tvog zovita ( mislim si muz) pa gledam nije pisnu bira igracku, nista mi jasno nije 😂😂😂
Crazy cuj ona bi barni😂😂😂😂😂😂😂😂 a svi ti starci na kraju se vrate na to da budu ko djeca tak da jos malo pa ces joj cokolino radit jer nece moc jest krutu hranu😁
Sanjarka ima i cigareta! Dobro si me sjetila, idem zapalit cim muz ode sa dvorista😁
Ellie moj necak kad je imao 5 mj . Isli seka i ja u svedsku kod mladje seke i kako smo se vozili avionom i presjedali u briselu i tamo svakakvih ljudi a on gleda samo ove tamne muske ( ja ih zovem zmazanci) i njima se posebno smijao i cerekao😁
Mi dosli od pedice...kaze da je krv u stolici a moze biti il alergija ili da je jako eksplozivno kakao pa od tog pukne zilica. Poslala nas vadit krv u breyer...jadnom su mu svu krv iscjedili iz prstica😭 tri epruvetice. Pa sad cekam nalaz. Dva nalaza danas a jedan za dva tjedna. Kaze da joj se cini da ima malu ragadu na cmaru pa da mozda od toga.
Pokazala vjezbe koje da radim sa njim. Da ju je jako prepao ono kad je gledao desno gore al da nema taj tortikolis da on sad ljepo mice glavom. I eto cekam nalaz pa ga doktorici prosljedjujem i onda cu znat😟 jos uvijek nista od cjepljenja
Hej zenske!
Evo mi dosli sa cjepljenja,beba kapitalac ima 7300 i 64 cm.dobila 2300 u 2 mjeseca😊
Bellaru i Masho bas mi zao za vase price🙁cujem sve vise takvih,muski ko da popizde kad ostare pa hoce i zenama razje...psihu
Sortiraj odgovore
Najstariji