Idemo do 700😁 Trebam staviti sve tickere pa ćemo začas.
Moja mala danas me zabavlja cijeli dan, ne da mi mrdnuti i naravno ne spava. Ručak nekako sam uspjela napraviti ali u kući je kaos, a sutra se slavi rođendan pa trebam i kolače raditi. To ću noćas...
Morati ću ići i doktoru još sa Injom. Jako je svrbi glava, već sam se prepala da su uši ali ne, sve je čisto, samo joj je sve puno sitnih crvenih točkica po vlasištu. Vjerojatno alergija neka. Uglavnom moramo pedici. Opet će me naspotati što još nisam Inju prebacila obiteljskom doktoru...
Sunshine,mogu si misliti kako se osjećaš, ali ja bih rekla da ti je ta doktorica bila malo oštra ako ne i bezobrazna. Pa nisi ti stručnjak da vidiš jel dijete previše čvrsto, a i prva ti je beba. Ako dosad ni pedijatar nije ništa primijetila kako može stavljati svu odgovornost na tebe? Sve će biti ok, začas će Tena s vježbama sve dovesti u red
Ugolina meni kontra, ja otišla na selo...
Bebačica obavezno dogodine ujo nek se ponudi za smještaj i odlaske u lochmulle (tako nešto). Moraš otić. Bila jednom, nešto genijalno. Razmišljam da bi opet za koju godinu.
A klinci do 2 god idu besplatno u avion (povratna za mm i mene bila 200€)
Sortiraj odgovore
Najstariji