Mi papali upravo krusku/jabuku sve smazao.
Nema struje doma kako da mu ad spremim? 😫
Mare vodis sina u dr? Pokusaj se ne stresirat. Nek muz preuzme klince kad dode s posla.
Ugolina horor!!!! Hebu ga u mozak. Ako si mozete financijski podnit pauzu dok on trazi novi posao go for it! 👍
Ja sam trtatos ja bi prvo nasla novi posao a onda dala otkaz na starom
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka je super je, bas sam zadovoljna s njim. :)
Sunshine i ja svoju na pregled obucem u body benkicu i neku tuticu da imam sta manje posla haha.
Nas sinoc napali grcevi na 15min. pa Boze ima li im vise kraja :(
Evo da se javim dok bebač spava, a Jakov gleda crtić.
Ugolina strašno, gade mi se te ljige od "šefova". Da se barem radnici svi dogovore za štrajk ili d jednostavno dolaze na posao po starom radnom vremenu. A ne kako se kome digne... Uf što bi ja to sve mlatila 🔫🔫🔫
Mare šaljem ti hug, al mantraj, odrađuj samo isključi mozak, proći će. Dobro pojedi i popij da ne izgubiš mlijeko. 😘
Ugolina zub je bolje otok prosao,zubarica nece da nista dira kaze za mjesec dana na kontrolu
Sanjarka jucer kad sam vodila Arielu pedijatrici pitala sta da radim pa je rekla sprej u nos,caj da pije i da pije sirup protiv kaslja
Jos mi je sad brat digo zivac,a i mama skupa s njim pita sta da rade sad za taj porod.Bas sam pukla i rekla di ste bili kad je moja beba imala tahikardiju,kad nisu znali hocel me porodit ili pustit jos,kad sam noc provela u bolnici,kad sam rodila pitali ste trebal doci pomoc i ja rekla ne treba a vi ok. Sta sam vam trebala reci dodite,pa valjda znate da ne mogu sama. Em stalno zovete koja velicina kadice treba,koje tetre,sampon,di treba uzeti papire za porodajnu,di tteba predati.
Pa jebote ja moram sve znati,nije ni meni nitko govorio kad sam prvo rodila sve sam sama.
ajme bas me danas nasli pitati 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji