Ugolina, ja više uopće ne znam kako funkcionirati. Dijete NE SPAVA. Čak si razmišljam nazvati doktoricu, jer ovo nije normalno. Na stranu što ja ne stignem doslovno ništa, već mi je za brigu, mala je ona još da toliko bude budna, ali opet kad čitam ovdje i tu pričam s nekim mamama, zapravo vidim da mnoge bebe su baš nespavalice. Čudno je to.
Ilani što su svi stariji spavali. Ili si zaboravila.
Ja sad vidim koliko sam toga zaboravila.
Dalje se ne sjećam što se pisalo. Baš cifram gore sobe prontom. Mala cicopauza. Tata je doma pa koristim to. Još su u planu puslice i nešto da žutanjke iskoristim.
Kašica danas nikako. Par žlica. Carska mješavina je na jelovniku
Hello tete! Evo tek sad vas polovila pa rekoh da vam se javimo..jutros u pedijatra bili,imamo 9kg i narasli smo po 1cm u glavici i u visinu..cjepivo smo odgodili dok nam nosic ne bude bolje..dr zadovoljan pa sam i ja 😀
popili kavu na suncu uz more,uzivancija 😍
Sunshine bude Tena ok s vjezbicama, ne obaziri se na zle komentare
Ellie nadam se da tm bude uskoro bolje, sad ti njega njeguj ko on vas dvije 😀
Bellaru, Masho zao mi je zbog takvih oceva iako to sve jesu samo ocevi nisu..i moj spada u istu kategoriju i nije vrijedan spomena uopce..Masho za mamu steta da vene uz takvog muskarca al dok god ona to sama ne shvati dzaba joj govoriti..ja sam sretna sto se moja mama opametila u 40toj i otad zivi punim plucima..bas sam nekidan gledala stare slike i primjetila sam kako sada izgleda puno bolje, vedrije, ma 10godina mlade
Crazy sveki ti je osebujna nema sta..😡 znaci zlo mi je od sebicnih spodoba koje ne vide dalje svog nosa..ajd sto malom nije neku sitnicu donila nego sto kazes jos mu uzima od usta..ma povraca mi se
Curica odlican prirast, velika cura 😀
Bellaru nadam se da ce nalazi bit dobri i da ce ragadica brzo proci da ne boli misa malog😍
Ugolina bas je debil taj sef, pa to je cijeli dan a kaze da nema posla..ima da covjek prosvika
ako ste u mogucnosti nek si potrazi stagod bolje
mare ma nek si im rekla, ko je tebi pomagao..sta su te se nadovezali kao da nemas dovoljno posla oko troje djece..u redu je pomoc al jebote nekom das prst on bi odma cijelu ruku..saljem hug i nadam se da ce djeca brzo ozdraviti 😘
Sanjarka ma radila neki falafel,mm me upilao jer je vidio negdi recept..ugl neke ko polpete od slanutka i zacina..al mi se ne svida niti najmanje..tortu radila monte i vec je vise od pola nema 😀😀
kako je Petricu koza? ima li traga atopiji? bas danas u dr vidila neki prospekt od Avenea za atopiju pa te se sjetila..
evo moj doprinos za 700str
Abies, puno se toga zaboravi, to je točno. Naravno i sa starijima bilo je svakakvih dana ali da ovako iz dana u dan bez jednog poštenog spavanja, mislim da nije bilo. Nikolina stvarno spava po 15-20minuta tri četiri puta na dan i to je to. Danas ni toga nije bilo. Ujutro oko 11 zaspala 20 minuta i evo sad bila zaspala malo i sada parada. A cijelo vrijeme je kao umorna ali se neda ona, bori se sama sa sobom da ne zaspi.
Pozdrav mame da se i ja malo javim ..čitala sam vas jučer i danas redovito,ali su mi prsti bili umorni za tipkanje...
Sretan minić Mili,prava je
moderna cura...😁
Baby I curice super prirast 👍👍👍👍
Bellaru jesu stigli nalazi?
Crazy i Mare hug da što prije prođe dječici💕
Nama se popravila noć napokon,dosta sisa ali važno mi je da nastavlja spavati nakon što pojede i uspjeh je što do 22-23 zaspemo..
Danas smo jeli kašicu od banane,10-ak zlica,osula se po licu,i povratila sve što je pojela kroz pola sata,nacicala se i sada spokojno spava💋
Helllo! Evo me da pripomognem 700. toj stranici 😆 ima li koga da mi pravi drustvo? Haha
Mudrica u skoli jos, mm isao lovit lignje, a Petar upravo zaspao 😩
Isto zezao cili dan s tim spavanjem 2, 3 puta po 20-30min i sad ga oborilo a ja neznam jel ga to sad ulovio nocni ili sta već...😩
Mare tebe bas ljute danas, sutra je novi dan hug hug! 🤗🤗
Ellie pusa tvojoj veseloj bebi 😘
Bellaru muz ne voli da pusis?
Sta kazu nalazi?
Curice prava ti je Katja a koliko si se sekirala prvi mjesec da slabo napreduje 😊
Abies palac gore za dobar papa test! 👍
Sunshine sto se sekiras? Pa kako bi ti to tribala znati? Nismo mi ni pedijatri ni fizijatri. Vjezbice nisu kraj svijeta glavu gore 😘
Ilani i moja Lana je jos u pedijatrice dok nas ne potjeraju ne idem u opce dr.
Nocas kolace 😫 sta radis? Hoce vas bit puno?
Babycoming iiiii imamo rekordera na temi 💪💪💪 bravo Kristian!
Ni traga dermatitisu 👍👍 kremu sad mazem samo po potrebi ne na dnevnoj bazi.
L&L&R alergija na bananu? I kako se sad postavit? Odgodit bananu? Do kad?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji