Curice 2300 u 2 mj😵 bas velika curka! A ma takvi ne postaju takvi po stare dane, takvi su takvi cijeli zivot samo neki na pocetku to uspiju prikrit
Crazy ma.ona je onda obicna sebicnjaca
Ajmo za ugolinu do 700🎉
He he ma sin mi muškarac mog života 😊
Ručak skoro gotov. Igračke u kutiji. Još po kući...
Crazy papa bronhi- lakše se diše
Bellaru sretno s nalazima
Napokon zavrzlama oko papa testa gotova. Dobar je hb. To je drugi put da nalazi nisu stigli :(
Sopot ne poznajem naj naj. Al da sve ima tramvaj bus vrtić škola, srednje škole i veliki dom zdravlja u susjednom kvartu. Zapruđe ima dosta zelenila. Kajzerica mislim da nema škole. Utrine plac. Siget mi za isplazit jezik do tramvaja. A sad da sam u onim kućicama kraj brodarskog bilo bi mi slatko. No gdje god nađeš svi ti kvartovi imaju sve u krugu 500m. Samo prati da imaš vezu tramvaja (i busa) vrtić školu ambulantu poštu.
A već kad smo u nzg, kad ćemo na kavu? Recimo drugi tjedan?
Sopot isto puno zelenila i parkica more izmedu zgrada plus jedan veliki u sredini kvarta
Mozda cete me ubit al novi zg i dubrava su mi najruzniji djelovi u zagrebu😵 😬
Izvjestaj samo!
Bas sam tuzna,sad mogu sluzbeno rec da sam nemajka. Fizijatrica kad ju je vidila kaze ne moram je ni dirat vec vidim da je cvrsca. 😥😥😥 kako to nisam ja primjetila,a nike niti pedijatrica digla neku paniku pretjerano.
Uglavnom,jednom tjedno moramo na vjezbe. I pita jel bilo u trudnoci kakvih problema pa joj ispricam i ona povuce nalaze... I kaze kao oho pa vi imate i uzv mozga. Ne kuzim zasto bi bilo to bitno ako je sve ok. Pa pitala jesam to sama primjetila ili dr. I da mi pise da smo jos u 7om mj trevale doc sto nije tocno. Dr u bilnici rekla da napomenem pedijatrici vjezbe i fizijatra ako bude bilo potrebe kako smo i napravile. 😤😤😤😤
Mozda sam je trebala vise pratit,ne znam ni sama. Ona meni ne djeluje tako cvrsto kako ju ona opisuje,a jos radim babyhandling i neke vjezbice 😫😫😫😫😭😭😭😭
url=https://lilypie.com]
Ajmo do 700 🎉🎊
Moia mene danas izluduje ne zeli spavati aaaa
Crazy ovu noc sam ja sama dezurala s njom. Inace joj mm da igracke i smiju se pa si je valjda zapamtila. Za manje od sat vremena je bila u krpama natrag. Jedino je 4x jela 😴
Skuzila sam da je to pocela raditi od kad je shvatila da osim mame i cice postoji svijet pa nema vise vremena po danu jesti non stop pa valjda nadoknadi po noci i onda je jos nestrpljiva da se opet igra hahahhahaha
Balaru prvo si mislim jesi li me pobrkala s nekim i onda skuzim aaa slika hahhaha 😂 ujo trenutno ima adresu u Njemackoj neki gradic blizu Frankfurta. Dode jednom mjesecno ili u 2. Nestrpljiv je da pocne kupovati maloj igrackice. Vec se namjerio na neki autic i bicikl 😂😂😎
Ugolina krecem u misiju pridobivanja mm za nzg mozda i budemo susjede 👌
Ona je bas zapamtila koliko je ona cvrsta bila prosli put. Ne sekiraj se
Sortiraj odgovore
Najstariji