Curice 2300 u 2 mj😵 bas velika curka! A ma takvi ne postaju takvi po stare dane, takvi su takvi cijeli zivot samo neki na pocetku to uspiju prikrit
Crazy ma.ona je onda obicna sebicnjaca
Ajmo za ugolinu do 700🎉
He he ma sin mi muškarac mog života 😊
Ručak skoro gotov. Igračke u kutiji. Još po kući...
Crazy papa bronhi- lakše se diše
Bellaru sretno s nalazima
Napokon zavrzlama oko papa testa gotova. Dobar je hb. To je drugi put da nalazi nisu stigli :(
Sopot ne poznajem naj naj. Al da sve ima tramvaj bus vrtić škola, srednje škole i veliki dom zdravlja u susjednom kvartu. Zapruđe ima dosta zelenila. Kajzerica mislim da nema škole. Utrine plac. Siget mi za isplazit jezik do tramvaja. A sad da sam u onim kućicama kraj brodarskog bilo bi mi slatko. No gdje god nađeš svi ti kvartovi imaju sve u krugu 500m. Samo prati da imaš vezu tramvaja (i busa) vrtić školu ambulantu poštu.
A već kad smo u nzg, kad ćemo na kavu? Recimo drugi tjedan?
Ajmo za ugolinu do 700🎉
He he ma sin mi muškarac mog života 😊
Ručak skoro gotov. Igračke u kutiji. Još po kući…
Crazy papa bronhi- lakše se diše
Bellaru sretno s nalazima
Napokon zavrzlama oko papa testa gotova. Dobar je hb. To je drugi put da nalazi nisu stigli :(
Sopot ne poznajem naj naj. Al da sve ima tramvaj bus vrtić škola, srednje škole i veliki dom zdravlja u susjednom kvartu. Zapruđe ima dosta zelenila. Kajzerica mislim da nema škole. Utrine plac. Siget mi za isplazit jezik do tramvaja. A sad da sam u onim kućicama kraj brodarskog bilo bi mi slatko. No gdje god nađeš svi ti kvartovi imaju sve u krugu 500m. Samo prati da imaš vezu tramvaja (i busa) vrtić školu ambulantu poštu.
A već kad smo u nzg, kad ćemo na kavu? Recimo drugi tjedan?
Ja sam za

Sopot isto puno zelenila i parkica more izmedu zgrada plus jedan veliki u sredini kvarta
Sopot isto puno zelenila i parkica more izmedu zgrada plus jedan veliki u sredini kvarta
I ak imas auto u krugu pet min voznje plodine getro pevec yisk billa spar dm bipa super nova centar av.mall.. kak je n.zg zapravo zakon

Mozda cete me ubit al novi zg i dubrava su mi najruzniji djelovi u zagrebu😵 😬
Mozda cete me ubit al novi zg i dubrava su mi najruzniji djelovi u zagrebu😵 😬
To sam i ja mislila dok se nisam tu udala.. mos mislit,a ja iz okolice sesveta,ajmo rec sa sela pa u grad, toliko mi je bilo koma da ti ne mogu opisat.. Jos iz kuce u zgradu..narocito sto sam nekoliko puta prije tog bila tu kod frendice i bilo mi skroz strano,ko da sam ne znam gdje.. trebalo mi dugo dok se nisam naviknula a sad mi ok...olaksalo mi to sto nemam pogled na promet,koji se u mom stanu uopce ne cuje, nego imam pogled na krosnje i parkic..

Izvjestaj samo!
Bas sam tuzna,sad mogu sluzbeno rec da sam nemajka. Fizijatrica kad ju je vidila kaze ne moram je ni dirat vec vidim da je cvrsca. 😥😥😥 kako to nisam ja primjetila,a nike niti pedijatrica digla neku paniku pretjerano.
Uglavnom,jednom tjedno moramo na vjezbe. I pita jel bilo u trudnoci kakvih problema pa joj ispricam i ona povuce nalaze... I kaze kao oho pa vi imate i uzv mozga. Ne kuzim zasto bi bilo to bitno ako je sve ok. Pa pitala jesam to sama primjetila ili dr. I da mi pise da smo jos u 7om mj trevale doc sto nije tocno. Dr u bilnici rekla da napomenem pedijatrici vjezbe i fizijatra ako bude bilo potrebe kako smo i napravile. 😤😤😤😤
Mozda sam je trebala vise pratit,ne znam ni sama. Ona meni ne djeluje tako cvrsto kako ju ona opisuje,a jos radim babyhandling i neke vjezbice 😫😫😫😫😭😭😭😭
Izvjestaj samo!
Bas sam tuzna,sad mogu sluzbeno rec da sam nemajka. Fizijatrica kad ju je vidila kaze ne moram je ni dirat vec vidim da je cvrsca. 😥😥😥 kako to nisam ja primjetila,a nike niti pedijatrica digla neku paniku pretjerano.
Uglavnom,jednom tjedno moramo na vjezbe. I pita jel bilo u trudnoci kakvih problema pa joj ispricam i ona povuce nalaze… I kaze kao oho pa vi imate i uzv mozga. Ne kuzim zasto bi bilo to bitno ako je sve ok. Pa pitala jesam to sama primjetila ili dr. I da mi pise da smo jos u 7om mj trevale doc sto nije tocno. Dr u bilnici rekla da napomenem pedijatrici vjezbe i fizijatra ako bude bilo potrebe kako smo i napravile. 😤😤😤😤
Mozda sam je trebala vise pratit,ne znam ni sama. Ona meni ne djeluje tako cvrsto kako ju ona opisuje,a jos radim babyhandling i neke vjezbice 😫😫😫😫😭😭😭😭
Sunshine,nemoj bit tuzna i nisi losa majka.Vec sam pisala kak sam ja nahodavala fizijatru s najstarijom.Njima je to posao i oni vole radit dramu oko svega i da se ide na vjezbe.Mislim,nije to lose da cete ici,al nemoj dizat paniku.Ja sam isla dok nije navrsila 10 mj i kad su me poceli napadat da ne smijem dijete od 10 mj stavljat da stoji na nogama rekla im da necu vise dolazit.Onda su mi rekli da ne dolazim kad nece normalno hodat s godinu i po.Moje dijete,iako je bilo tromo,sa 7 mj.se tek pocela na trbuh okretat s godinu normalno prohodala,sad sa 6 bavi se plesom,radi zvijezde,spage,mostove.Tko je nas prije vodio na vjezbe i brinuo se oko takvih stvari!samo se nemoj zivcirat😘😘😘

url=https://lilypie.com]
Ajmo do 700 🎉🎊
Moia mene danas izluduje ne zeli spavati aaaa
Crazy ovu noc sam ja sama dezurala s njom. Inace joj mm da igracke i smiju se pa si je valjda zapamtila. Za manje od sat vremena je bila u krpama natrag. Jedino je 4x jela 😴
Skuzila sam da je to pocela raditi od kad je shvatila da osim mame i cice postoji svijet pa nema vise vremena po danu jesti non stop pa valjda nadoknadi po noci i onda je jos nestrpljiva da se opet igra hahahhahaha
Balaru prvo si mislim jesi li me pobrkala s nekim i onda skuzim aaa slika hahhaha 😂 ujo trenutno ima adresu u Njemackoj neki gradic blizu Frankfurta. Dode jednom mjesecno ili u 2. Nestrpljiv je da pocne kupovati maloj igrackice. Vec se namjerio na neki autic i bicikl 😂😂😎
Ugolina krecem u misiju pridobivanja mm za nzg mozda i budemo susjede 👌

Ona je bas zapamtila koliko je ona cvrsta bila prosli put. Ne sekiraj se
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji