Moguce da je to toplo-hladno :O nisam znala da moze od toga bit. I prije sam sa dekupazom pa nije bilo...
Znamo koja je koja jer imamo tablicu imena i nadimaka
Ugolina 700!!!!!
Sunshine recimo ovako buđenje u 7 pa nekad mi da da popijem kavu nekad drmam kolica. Onda je urnebes do 13 onda odspava 1h u komadu. I evo sad cvili cica, nešto će spavati. Oko 22-0-3-5-7 ili0-4-6-7. Izbacila sam sat u noćnoj službi ☺
Masha koncentriraj se na profilne. Malo je blesavo to postavljeno.
Moram svima obznaniti da se moja zlica danas po prvi put okrenula s leda na trbuh sama,maloprije
Ugolina bravo za curu. veliki dan
E ujutro scena. stavim ju na kauc oktenutu od tv kad smo se spremali, na tv vijesti, okrene se ona na trbuh I gleda voditelja I pocne se smijat. maknu voditelja ne gleda tv zuji okolo, vrati se voditelj ona opet smjeh I to glasan. presmjesna bila. prva simpatija? 😁
I eto otipkale mi 700 stranica 🍾🍾🍾 a sad u lov na 800. 🎂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ipak se bio probudio nakon 40min. Evo u 8.30 pojeo i zaspao. Nadam se mirnijoj noci nocas 😩
Abies tvoja curka nema kad spavat ona ima pametnijeg posla 😂
Ugolina ima jos nas koji nista ne kuzimo u vezi spavanja nasih beba.
Bravoooo za Josipu! ❤
Curice tako je i moja Lana kasnila motoricki oko nekih stvari pa danas izvrsna gimnasticarka
Ilani nista ne fali muffinima od dolcele naprotiv 😄 a da nije skok sa 6mj?
Sandrich lipo vi spavate nocu 😎
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mene se moj brat danas bas snadovezao 😁😁
zove i kaze "seka Martinu boli od leda prema stomaku" reko svako koliko je boli kaze svaka dva sata,dobro mjerite i ako dode na 10min ididte u bolnicu. Nakon nekog vremena zove seka prestalo je boliti ali osjeti neki pritisak dole. Oj reko pa ovo je kao da ja idem opet roditi 😁😁
Sad evo cekam kad ce opet nazvati da pita sta da rade 😁😁😁
Volim ih ali me zajebavaju do bola
Sortiraj odgovore
Najstariji