Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    04. Studeni 2016. 09:10

Jutro! Meni isto jaku kavu!

Ona zaspala sinoc, budila se par puta nocas, od 7 nece spava. Sad kad sam se ja razbudila, ona ubila oko. 
    Meni se mob ne moze popravit pa su mi ponudili novi zamjenski. izabrala si Huawei P9 lite.

Ugolina tako i ja nekad dojim haha.
    Crazy super da je sveki otisla!

TPol
    04. Studeni 2016. 09:29

Jutro!!

Elle ja ocu tvoju dobru bebu 😀😀😀
    Ejic joj koji stres mogu mislit pogotovo kad te tako trgne iz sna i jos probudi bebu strasno 😐😐😐
    Bellar da imala je ko neki sljam pa sam to usisavala al. dio mislim da je progutala pa pokakila, sl bas me zanima sta ce ti pedijatrica rec
    Crazy joj svekrve , al eto kad dodu tvoji bolje ce bit, moja mama je ovde ona je bolesna pa neocekujem puno od nje al pravi mi drustvo, mama je ipak mama 
    Sunshine joj to za kod doktora ja je prvi put sredila pa jedva sve to skinula a da ne spominjem da sam jedva to sve obakla natrag tako da od tada samo u nekim pidamama idemo hihihi 

E da ja sam nasla isto nekog zeku ko ta vasa ovca jedva cekam da stigne, jer moja prestane plakat cim upalim usisavac hehe a taj zeko i a opciju i da se snimi zvuk tako da jedva cekam, plus mama mi dala ideju da ga mogu stavit u kolica u kosaru pa kad pocne vriskat zeku upalim! Jedva cekam da dode 😀😀😀

Mi smo spavali ok moram rec, oko pol 10 zaspala i u 2 jela i u 5 onda ju pocela mucit probava al uspjela se pokakit pa smam je uspavala i do 8 je produzila . 
    Ugolina da znam da debilno izgleda al ja moju isto tako hranim jer mi se neda nju ili mene  pomicat 😂😂

Puse svima.🍁☀️🍁☀️

Masha
    04. Studeni 2016. 09:33

Abies ja coham koku od jutros

Masha
    04. Studeni 2016. 09:34

Mali se probudio samo u pol 4 pa u pol 8. Pece me savjest da sam ljencarila nocas. nadam se da ce me danas izmorit posteno

Ugolina
    04. Studeni 2016. 09:54

Masha je ljencarila nocas 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 onda sam i ja! mala spavala od pol devet sinoc a mm i ja isli spat iza 11, slucajno sam ju probudila i bas mi drago jer sam to iskoristila da joj uvalim ovu otrovnu lijevu,ona se najela valjda i prvo budenje nocas oko pet,tak nekak..ajme miline..i onda oko pol sedam i do osam je svako malo cvilila za dudom, to joj neka nova fora ujutro, tak barem sat vremena cvilit za dudom svakih par minuta,taman dok zaspem cvili zaspem cvili itd. ma dobro je to..
    Ljuta sam jer je debilni sef mog muza pomaknuo mu radno vrijeme od 10 do 17, kurvin sin,jer kao nemaju bas posla?!?!??? Nema posla pa drkaj kurac tu cijeli dan!!!!! Preeeestrasnoooo!!!!..dode doma oko pol sest..jedino dobro sto daleko ne putuje pa ajde.. prije dolazio doma oko tri il cetri,ovisi jel bio od osam il devet.. jebeni privatnik..

Sanjarka88
    04. Studeni 2016. 10:08

Ugolina se naspavala 👍

Ajme koje lose radno vrijeme 😩😩 pa tu nemas nista od dana ni jutra ni popodneva 😔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    04. Studeni 2016. 10:24

jutro cure

moze meni dupla kava i apaurin jedan

Ariela je super spavala,ali zato sin uzas.Nos mu zacepljen,kaslje,grlo ga boli,nerovozan,sve mu smeta,kcer je isto prehladena,ali ona to super podnosi.Od stresa mlijeko mi slabo,pa ja cu da se ubijem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.