Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    03. Studeni 2016. 22:24

Moja Ena nikad nije na trbuhu spavala. tek je neki dan skuzila da kad je na trbuhu moze spustit na stranu, a ne dirketno na lice.

TPol
    03. Studeni 2016. 22:34

Sanjarka probala sam ju stavit al ona nekako nekuzi onda nista pokusava i dize glavicu umjesto da se umiri i kad joj je dosta pocne plakat 😬 Planiram pokusavat jer bas je postala nemrina dok spava ....

Ugolina
    03. Studeni 2016. 23:06

Masha i bellaru, bas mi bed zbog vasih prica 😥 saljem hug

Daklem,moja zlica mi vec poprilicno dugo odbija lijevu sisu i kolicina mlijeka je,logicno, drasticno opala,a desna i dalje rastura..uspijem joj uvalit noc ili kad se tek probudi,al vrlo brzo skuzi i jednostavno nece..i bas mi ide to na zivce,a ne zelim prestat dojit zbog takvog idiotizma.. i ja danas legla do nje,u pozu kao da cu joj dat desnu,al dala sam joj lijevu..to je tak glupo izgledalo,muz je piso od smijeha.. i zene moje drage,ona je nju sisala ko desnu.. 😂😂😂😂😂 pa pizda joj materina mala,kak ona mene zajebava.. cak sam pomislila da ju mozda nesto boli pa nece na drugu stranu,ali nije..vec dva mjeseca skoro to traje.. ocito cu morat dojit u debilnoj pozi.. drzite mi fige da se mlijeko opet poveca 😂😂

ejic
    03. Studeni 2016. 23:21

Dobra vecer ekipo! 

Evo i mene opet u klubu neispavanih 😩😩 Skok nas drma na najjace ali imam nekako osjecaj da jos nije vrhunac, da bi nam to moglo stici za vikend 😣😣 Prosle noci budenje svakih sat vremena. Sto glad, sto izbacivanje dude i nervoza zbog toga. Tjekom dana ne zeli biti kod nikog drugog nego kod mene. Jedva stignem nesto napraviti po doma 😩
    Danas mi ujutro jos bio serviser za toplinsku pumpu. Kad sam dogovarala termin kaze on meni da ce doci izmedu 8 i 10h, danas zvoni mob 10 do 7 i kaze tip, za 5 min sam kod vas. Ja jos u krevetu, Marcel place jer ga mob probudio. Trcim u kupaonu da se malo umijem i obucem vec zvoni mob, ovaj vec stoji pred ulaznim vratima 😨😨😨 Sreca da je braticeva cura bila kod kuce pa je digla Marcela ali on i dalje plakao 😯 Pokazala ovome gdje je sta i neka to provjeri sta mora, uzela Marcela i bio mir iste sekunde kako sam ga primila u ruke. Nahranila ga i idem ja pogledam sta ovaj radi kod pumpe a psica zatvorila u dnevnu. Vratim se nakon 5-10min i na zavjesi i ispod zavjese od balkonskih vrata popisana lokva 😨😨😨😨 Psic se zainatio jer sam ga tamo ostavila samog 😠😣😭😱
    I tako proslo nase jutro danas. Sreca sto je Marcel bar popodnevni spavanac imao u standardnoj duljini od 3-4h pa da sam atigla naci novog pedijatra posto nam je dosadasnji otisao u penziju, napraviti termin za sljedeci pregled i skuhati rucak. Jela sam tek navecer s Marcelom u rukama i to je trajalo nekih sat vremena jer ne smijem stajati na mjestu s njim vec setati po kuci 😣😣
    Sad evo spava od 20h, najeo se prije sat vremena, bas me zanima kad je sljedece budenje 😣😣😩😩

Vidim da nismo jedini s losim nocima. Nadam se da ce nam se svima uskoro popraviti noci 😘

Bellaru, Masha, bas mi je zao sto ste morale to sve prolaziti sa svojim ocevima 😔 (ako se takve osobe uopce mogu nazvati ocevima)

Crazy, sveki otisla, jeeee!!! 🎉🎊
    Zelim sto brzi oporavak Jakovu i da zlocesti virusi ostanu sto dalje od Josipa 😘

TPol, nadam se da je ovajput preuranjeni skok i da ce se cupavica nakon toga promjenit na bolje pa da i mama malo odmori 😘

Jel vi sve promatrate tako detaljno kakice? Ja sam sretna kad se pokaki, kad vidim da je "lijepe" zlatne boje i da se prije toga ne napreze previse. Za detaljniju analizu nemam vremena jer bi me u meduvremenu bar 5x popiskio 😂😂

Vise na zalost nisam zapamtila koje su bile teme i tko se sta pisao.

Ah da, sretan minic Mili!! (Ili sam zakasnila 1 dan 😞) 

Idem se sad pozurim odspavati nesto jer bi kroz kojih sat vremena moglo biti sljedece budenje 😩😣
    Laka vam noc! 😘😴

ejic
    03. Studeni 2016. 23:32

Ugolina, tako ni moj Marcel nije htio lijevu u bolnici. Kad mi ga je med sestra stavila u polozaj lopte (ispod pazduha), a on je bio u istom polozaju kao kad je sisao desnu, onda je i s lijeve sisao. Probaj je stavit na desnu cicu i u taj polozaj lopte da vidis jel joj mozda ne odgovara taj polozaj u kojem je kad je normalno hranis na lijevoj cici 😉

A jesam ga sad iskomplicirala 😁😁😁 Nadam se da si ipak uspjela skuziti sta je pjesnik htio reci 😁😁

Odoh spavati, ovajput za ozbiljno 😀😴😘

bellaru
    04. Studeni 2016. 06:20

Jutro! 

☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍳🍳🍳🍳🍳 

Kava , krafne i jaje na oko😁😁 posluzite se moje dame!

bellaru
    04. Studeni 2016. 06:50

Ellie dobra si kad imas volje za ucenje😟 ema zvuci ko pravi andjeo dok spava

Sanjarka ne samo da joj nosim pelenu nego slikam sastojak pelene i saljem na whatsapp😂 zamisli da ti tvoj doktor kaze kad se pokakate poslikajte pa mi posaljite da vidim😂😂😂 
    A moras bit pozitivan uvijek inace
     zavrsis na psihijatriji😉 

Tpol al tvoja curka ima zacepljen nosic jelda? Moj nema pa ne znam dal je slajm. Ma ne znam. Postat cu hipohondar za svoje dijete😩 joj e i moj sam sebe lupi po glavi al kad je budan.

Ugolina pokusavam zamislit poziciju dojenja i rikavam😂😂😂😂😂

Ejic 😓😓😓😓😓😓 stvarno ti nije lako...ja radim sta je moja sestra sa necakom. Dajem ga svima u ruke tko god dodje u kucu. Nadam se da ce biti bolje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.