Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Studeni 2016. 06:53

Dobro jutro! 
    Haha,eto počeo se i doručak nuditi, još malo, bit će pravi restoran. Bellaru, ja ću prvo samo kavu i krafnu😁😁😁
    Kod nas opet sto i jedno buđenje. Već sam se i navikla nekako. Jeste se vi naspavale?

Sunshine1
    04. Studeni 2016. 07:28

Crazy 👏📣📣 bravo za sveki.

Masha,Bellaru zao mi zbog situacije. Sad kad citam vase onda se moj 'tata' ne cini tako losim 😶 iako je LOS.

Tena evo zijeva u zibki sa Jankom. Dotuc ce me ova promjena sata 😥😥😥🙈🙈🙈🙈 svaki dan u 5,20. A jos ju danas nisam uspjela svladat da produzi do 7!!

Ugolina j*** ih ta lijeva! Tena hoce lijevu al jednostavno ne ide. Probala sve,dat joj da nacicava,kompresije,obloge,polozaje. Tak je kak je....sretno!
    Ejic aaaa i kod tebe veselo! 🙆
    Tpol i zastitni znak ljetnica 😍 saljem hug. 

Mi dana u 12 kod fizijatra. Kao nemajki mi se bas nedaaaa.
    Uglavnom dosla sveki sinoc kao malu vidit...mos mislit. A vec mi dva puta kao napomenula da su joj ostri nokti. Pa ostri su da,kad su tanki,al nisu dugacki dovoljno da ih rezem. I gleda ona nokte i cekala valjda da vidi ocemo je kupat i to. I prica kao Teni,al mene ide...inoras je lijepo sredit jer ides medu ljude!! Wtf? Inace je u djungli!!! Al dobila sam po pristima kad sam je za pedicu obukla u sve pamucno udobno,da mi bude lakse skinut je i obuc. Ionako je tamo obucena ravno 30 sec. Kad sam joj obukla trapke kroz par dana rekla 'pa tako si se trebala obuc za tetu dr' .
    😑😑😑☕☕☕☕☕
    Janko napravio posao,neda mi se uspavljivat,idem pit kavu pa se tusirat

url=https://lilypie.com]

Abies
    04. Studeni 2016. 07:50

Opa, prvo ću kavu čokoladu. Onda ću jaje. 
    Bellaru grozno. Nećemo o ružnom. 
    Crazy joj taj vrtić. Sva sranja klinci pokupe. 
    Ejic veselo jutro. 
    Moram mog muškarca života pohvalit. Seka spava, juriš zubarici. Jede na jednu stranu. Sam se sjeo na stolac, dobio lijek. Nije pisnuo. I na kraju si izabrao igračku. Srce mamino.
    Masho ajmo nas dvije sad češat 🐔 😁

Abies
    04. Studeni 2016. 08:14

Sunshine mislim kako možeš ne ušminkat dijete za dr.
    I ja prakticoram jednostavno. Kad zvizne iglu da smirim i obučem čim prije. Sad u 12mj će bit tako nešto i skafander. Još treba i kks radit. Već mi se plače

Ellie00
    04. Studeni 2016. 08:38

Jutro. I meni kava.
    Mm bolestan, zakurio, morala u ponoc po tablete nekako smo uspjeli bez svega ostat. 
    Mislim da danas doma ostaje. 

Haha sredjivanje za dr. lol.To ko rucnici,pidjame I gace za bolnicu. 

Noc standardno prospavana bolje da ne pricam detalje 😁😇

CrazyPuppet
    04. Studeni 2016. 09:01

Ellie uf, brz oporavak tm, ajde bar je bebo bebo prava uzorna beba. 😘

Sanjarka88
    04. Studeni 2016. 09:03

Dobro jutro svima!
    Meni moze jednu duplu, koja losa noc... 😩
    Bellaru nudis li i cigare uz jutarnju kavu? 😆
    Vani suncano i burovito! Lajkam!

Ugolina doji u debilnoj pozi 😂😂😂

Ejic veselo kod vas vidim jos se i psic inati hehe. Drzi se drzi i mantraj si kako ce proc i opet ce sve bit sasvim ok 😘

Bellaru rekoh vec 🔝🔝🔝 pedijatrica! 

Sunshine a i tvoja sveki je 🔫🔫🔫.
    Sretno u fizijatra i javi sta kazu.

Abies bravo za muškarca tvog života ❤
    Mm ovaj tjedan na go junior miran ko bubica ja ne radim nista...mislim da i on misli da se ja cesem inace 😄😂

Ellie sta je muzu? Viroza? 
    Samo ti hvali Enu da budi nadu i nama drugima

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Studeni 2016. 09:07

Daklem ljetne nemajke sve cesu 🐓

Crazy sad ces malo uzivat sa svojima da se oporavis od sveki 😆

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.