Junior spava vec 1h i 15min omg zaboravih koliko je to dobro 😂😂
Sta radite žene? Ja nesto sredivala po kuci. Opet povrsinski 😠 moram jos malo kupaonu dovest u red.
L&L&R ajmeee show kod tebe 😔 zasto muz ljutio?
Joj crijevna viroza hara aaaaa 😔 nek brzo ozdrave 😘😘😘
Mi dolazimo na Ritin tulum 😄😄
Ugolina grozna osoba 😂😂😂
Daklem Lika bez dice? Haha 🍷🍾🍸🍹🍺🍻
I da d3 moraju bit u frizu pa pise na kutiji 😂😂😂 cita li to tko? Haha
Nemajke rasturaju!
Mare mi to nismo pili niti nam je tko rekao niti sam ikad dobila otpusno pismo od malog btw
Kokolo vrhunska ideja za poseban mob samo za sumove 😎👍
Ja doduse to svom nista ne pustam nije ni meni nitko to pustao pa sam ok ispala 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja stalno zaboravljam na te kapi 😩 Lani sam ih redovno davala vis da je bolje imat dite kad si mlad 😂
L&L&R ides u vikendicu sama ili s dicom hehe
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja svoju zlicu bas uspavala,nadam se da bude barem sat vremena,jos sam joj uvalila malo ad da bolje spava ko prava nemajka,popila 30ml.. 😂😂 kad mm dode s posla onda idemo kod sogorice na rockas pa bi bilo cist u redu da mi je dijete naspavano ali kako to obicno biva,vjerojatno ce bit koma 😂😂😂 kak se covjek s vremenom nauci ne zivcirat oko toga..prije me to uzasno mucilo,joj netko dolazi,moras spavat, nekud idemo,moras spavat,haha,a bas smo glupe zapravo jer smo tim zivciranjem samo pospjesile to da ne spavaju i nabijale nervozu
Btw,ti zvukovi,malo sam ih slusala na youtube,bijeli sum,zvuk fena, usisavaca..meni osobno to sve zvuci ko da si idem mucit dijete 😂😂😂😂 moja slusa djecje pjesmice,a okida na zakovu verziju kad se male ruke sloze..ako ne zaspe do kraja te pjesme znam da ju prerano uspavljujem.. maloprije sam pokusala akciju uspavljivanja na lezecki s tim da sam legla skroz blizu nje..jeboteee koja je to vristaona bila,suze krokodilske,okrece se na bok i pruza ruke,dobro da mi nije rekla da ju primim..naravno da sam ju nedosljedno uspavala nosajuci po sobi,a zadnjih nekoliko dana sam evoluirala na drzanje u rukama ali tak da sjedim 😂😂😂😂..bole me ruke,ne mogu ju vise toliko nosit..
Sanjarka kaj zajebavas ili stvarni pise da mora u friz? Hahahha ja cu poludit sa nama nemajkama!!!
Btw necu se hvalit al sisamo te sa spavanjem u duplo 👶🙏
url=https://lilypie.com]
Sanjarka nije ih ni meni nitko pustao, ali mali mi je dan danas ko da radi na prekidac s tim sumom. Zaspi u sekund. Pa zasto ne olaksat si kad vec mogu 😉 ko prava nemajka, easy way out 😂
Sanjarka ljuta sam na mm zato šta nisam normalno mogla spavati,uvijek je solidaran ako Rita ne spava on je budan s menom ili ode s njom u dnevni,da ja mogu spavati ,jučer više nije moga izdržati,pa sam mu svašta izgovorila,kaže da radi ujutro,ma šta me briga i ja radim.. samo šta mi je na sisi 8 puta to mi je dosta...+pms moj
Uglavnom ništa strašno čuli smo se jutros,sve ok✌✌
Na vikendicu bi sama najrađe,bar na dan dva,ali rijetko kad se odvajam od dice,kad odu s babom na selo ,ja i mm krenemo sutra dan za njima jer ih se zazelimo..kolko bi ih nekad svih ispalila isto tako ne mogu bez njih,svugdi ih vodimo sa sobom👨👧👩👦
Ja mojoj sam sve moguce zvukove isprobala,jedino joj se svida kad glazbu stranu odvrnem.
a ovu najvise voli slusati
https://www.youtube.com/watch?v=0yW7w8F2TVA
Ja sam svoju ucila odma da zaspe uz muziku jer znam da u vrticu skoro sve kolegice djeci pale muziku prije spavanja i onda im bude koma ako nisu navikli doma tako
Sortiraj odgovore
Najstariji