Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lan@luk@rit@
    22. Listopad 2016. 11:21

Dan drage žene😃😃

Rita partijanerica je zaspala sinoć oko 1:30 nikad kasnije,neznam sta joj je ali znam da sam se digla luda,zivcana,neuracunjiva...posvadala se s mm,ispalila sam ga na Mars...s nepovratnom kartom😡😡😡
    Luka mi povraca,starija se žali da je boli stomak,luda sam....

Hvala cure na čestitkama...Rita radi večeras parti iza 12 h pa ko želi neka dođe,zabaviti ćemo se😂😂

Hele Rita je rođena na sv.Ritu tako je i dobila ime😍trebala je bit brigita ,ali ona je odabrala da se rodi 5dana poslje termina,baš na sv.Ritu pa nije bilo dileme😊😊

Cure letimicno sam vas pročitala ,od živaca nisam ništa zapamitla,važno je da sam vam se izjadala..

Svima miran i lijep dan želim😘

bellaru
    22. Listopad 2016. 11:42

Tpol a joj suze...ono kad ovako place ajd al kad vidim suze😓😓😓

Deeka funkcionira..al ako mislis da ce funkcionirat kad ima grceve..nece.. 😏
    Kakva je to eksplozivna stolica?😁

Ugolina tko ti reko to za fiziolosku? Nije to istina. Ni u ljekarni je ne drze u frizideru. D3 kapi se moraju drzat u friideru koliko znam.

bellaru
    22. Listopad 2016. 11:52

LLR a joooj bas te sve napalo😞😞 drz se zeno!!

bellaru
    22. Listopad 2016. 11:53

Ne djelujes tako grozno ugolina!!

Sunshine1
    22. Listopad 2016. 12:09

Ugolina pa grozna osoba hahahha 😂😂😂😂 ma sta ti nebi na fejs i na forum,bilo bi nam dosadno bez tebe!!

Bellaru super da ewan funkcionira,jedva ga cekam. 
    LLR drz se,nadam se da ce stariji bit bolje a Rita da ce bit dobrica. Tena na zalost nece moc doc na party,mama joj jos ne dozvoljava izlaske tako kasno 😎😊

Tko je spominjao liku i vikend? Ja za!!! Al bez djece isto,samo sa ovom mojoj cicoljubicom nikako!!

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    22. Listopad 2016. 12:20

Dajem djetetu pokvarene kapi 😂😂😂😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.