Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    22. Listopad 2016. 10:09

Sretan minic Riti

ugolina ja nikad nisam drzala u frizideru fiziolosku

mare1989
    22. Listopad 2016. 10:10

kokolo baby je preslatka

Abies
    22. Listopad 2016. 10:19

Kokolo pijani engleski navijač 😂😂😂😂😂

Sanjarka88
    22. Listopad 2016. 10:46

Mare hug! 🤗🤗🤗 

Kokolo mali vjerovatno ima malu reakciju na seku sto je i normalno. Znam da se svima dize vise kosa na glavi od ove recenice ali proci ce! 😘
    Uzivajte u setnji stvarno je lip dan

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    22. Listopad 2016. 10:50

Moj opet brljavi s mlijekom. Sinoc jeo u 1h svega 100ml i jutros tek u 7h i opet niti 100ml ne kuzim kako od 1 do 7 nije ogladnio dovoljno da pojede kako treba.
    Naravno da je vec u 9.30h bio gladan i onda opet pojede 110ml i onda jos izbljucka vise od pola aaaaa. Moram ga opet dovest u red! 
    Sad spava oko 12h cemo jest kasicu. Danas prvi put proso papa u kombinaciji s kruskom 😊

Sanjarka88
    22. Listopad 2016. 10:51

I da ako po tablici pise da moze kukuruz jel to znaci da moze kukuruznu krupicu ilitiga palentu?

Ugolina
    22. Listopad 2016. 10:51

Jutro u zg idealno za setnju...jos stupanj pet sest dole i to je moje vrijeme 💕

bellaru
    22. Listopad 2016. 11:02

Helou helou😁😁

Ma i ja krenula sa -0.5 i nosila malo pa prestala i za nekoliko godi a hop -1😑
    Moj bratic ima jako veliku dioptriju i znam da mi je tetka pricala za tog nekog lika. Mogu ju pitat ako se sjeca. Al njegova je bila prevelika . A ja brijem da je to sve od tv-a tableta, mobitela...klinci previse bulje u to. Da vidis kako moj necak gleda tv sa metar udaljenosti😞 

Crazy ajme da se sve skupimo. Nebi nam kava bila dosta...to bi trebao biti jedan cijeli vikend😁😁 
    Ja nosim naocale znaci kul sam ti😁😁

Kokolo dok nas procitas sad😁😁

Sandrich ti imas malog razbijaca😨😨
    Bebacica ta dobra beba sad odmara a ova malo manje dobra se opustila😁

Sanjarka88
    22. Listopad 2016. 11:04

Predlažem da unajmimo kucu u lici i provedemo vikend tamo 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.