Btw kokolo,mala ti je preslatka 💕💕 a i klinjo isto.. jesam ja to corava il je malecka crvenokosa?
Bas smo kokosi 😆
Evo dijete smazalo bocu spavao sat ipo ja prezadovoljna. Sunshine 3h spava? Aaaaa divota! Zavidim
Ugolina fige da cura odspava bar sat. A to za opterecivanje a dobro si rekla preda se covjek s vremenom 😆
Uzivajte na rockasu 😘
Kokolo pricaj mi. Ja svom dam telku da gleda dok spusim jednu na terasi 😆
L&L&R eto sta ti je savrsen muz jednom kiksa i eto belaja 😂😂😂 moj nije nikad budan s menom ( sad i ne treba jer mali rano zaspe) a niti se ikad budio nocu. Ima li jos takvih muzeva ili ce moj imat problem danas? 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
E, da, LLR sretan minic curki, Rita mi je predivno ime!
Bellaru, isto zaboravila iskomentirat- Patrick Jane-njami 😍 volim plavušane 💖
Ugolina hvala ti 😊 ona se rodila tamna skroz, ali nova kosa sto raste je skroz svijetla, pa pod određenim svitlom izgleda malo ginger, da 😁
Sanjarka ma to je to, davno smo zakljucile-sretna mama=sretna beba 😉 doduse ona ne reagira nesto na taj sum, zaspi i bez toga 👍
Koliko hvala ti,tvoja mala plavuša je predivna😄
Ugolina ja inače pusim ,u trudnoći ne zapalim i sad uz kavu,koju,dojim znači ne majka sam....
Lana dojila 2 god,Luka 2.7 mj.isto bi zapalila uz kavu ne prvih mjeseci kasnije da,to mi je apaurin..
Sanjarka ma koji savršen niko nije pa ni on hahaha
Ali ne mogu reć u ovih 10 godina čovik nikad nije reka da je umoran i da ide lec ,ja mislim da je to ok da smo ravnopravni oko dice,ako ja mogu kupovati gume za auto i ic u mehaničara i razumit se u sve to može on nazovimo"ženske poslove"obavljat..u svakom slučaju nema podjela,oko dice i poslova...samo oštro...😂😂😂
Ugolina ja sam prije trudnoća pušila, ali malo, do 5 duvana dnevno, prosjek. prestala sam kad smo se uhvatili radit na bebi. (davno sam puuuno više, ali sam zbog cina prestala bila skroz, pa sam opet počela ali tako, malo) sad ponekad, ako mi dan bude ekstra težak, nakon što oboje zaspu, izađem na terasu i meditiram uz jednu cigaretu...ne mogu ti opisat kako uživam u njoj!
Sortiraj odgovore
Najstariji