Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    22. Listopad 2016. 13:20

Fiziološka d3 friž, dajemo pokvareno, prvi obrok beli i pomfit, nemajke 😂

Abies
    22. Listopad 2016. 13:21

Dovraga i mob i ova tipkovnica ne beli - bečki

mare1989
    22. Listopad 2016. 13:35

Curke jesu li vasa djeca dobila da piju d3+k1 kapi,moja dobila da mora piti dok ne napuni 3mj

Ugolina
    22. Listopad 2016. 13:36

Mi samo d3..
    Abies kaj mora to dvoje u frizider

mare1989
    22. Listopad 2016. 13:43

Mi dobili ovo da pije,dode 30kapsula 60kn

deeka
    22. Listopad 2016. 14:02

Mare i mi imamo te babytol.
    Bellaru nemamo vise grceve! Ja bi pokusala s ovcom jer mi je dosadilo ostavljat mob sa sumovima, pa se uvik potrefi da neko zove pa se prekinu i onda ja poludim :/

Kako rjesit prepunjenost? Kupus?
    Ovq?a si navukla mlijeka, a ne triba joj toliko i sad meni curi na sve strane, ko dva baluna :/

• kokolo5
    22. Listopad 2016. 14:18

Deeka ja imam mobitel samo za sumove 😂😂😂 neki prastari, bez kartice, na njega skinula aplikaciju, drzim ga u airplane modu, radi zracenja i ššššumiiii. Baterija mu sad traje po misec dana 😂😂

lan@luk@rit@
    22. Listopad 2016. 14:19

Hvala v cure na podršci,svi smo bolje,luka nije od jutros povratio,moji su živci u normali,odvela malu na glumu i gustala u suncu i kavi na rivi-preporod💆..

Mare mi smo isto koristili te kapi prva 3 mj.tj. 2 tek na prvoj kontroli sam ih kupila..

Ja sam za odmor u Lici😃😃samo organizirajte...
    Možda ovu zimu odem u podnožju Petrove gore mi teta ima vikendicu...djaperovac,neznam jel tko zna di je?!nisam do sada nikad bila ,ali po slikama se čini predivno ,niko oko tebe,samo priroda..

Ugolina samo se ti smiji👍👍nećemo plakat,sve su to slatke brige i muke kad su nam djeca zdrava,sve je dobro👯

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.