Fiziološka d3 friž, dajemo pokvareno, prvi obrok beli i pomfit, nemajke 😂
Curke jesu li vasa djeca dobila da piju d3+k1 kapi,moja dobila da mora piti dok ne napuni 3mj
Mare i mi imamo te babytol.
Bellaru nemamo vise grceve! Ja bi pokusala s ovcom jer mi je dosadilo ostavljat mob sa sumovima, pa se uvik potrefi da neko zove pa se prekinu i onda ja poludim :/
Kako rjesit prepunjenost? Kupus?
Ovq?a si navukla mlijeka, a ne triba joj toliko i sad meni curi na sve strane, ko dva baluna :/
Deeka ja imam mobitel samo za sumove 😂😂😂 neki prastari, bez kartice, na njega skinula aplikaciju, drzim ga u airplane modu, radi zracenja i ššššumiiii. Baterija mu sad traje po misec dana 😂😂
Hvala v cure na podršci,svi smo bolje,luka nije od jutros povratio,moji su živci u normali,odvela malu na glumu i gustala u suncu i kavi na rivi-preporod💆..
Mare mi smo isto koristili te kapi prva 3 mj.tj. 2 tek na prvoj kontroli sam ih kupila..
Ja sam za odmor u Lici😃😃samo organizirajte...
Možda ovu zimu odem u podnožju Petrove gore mi teta ima vikendicu...djaperovac,neznam jel tko zna di je?!nisam do sada nikad bila ,ali po slikama se čini predivno ,niko oko tebe,samo priroda..
Ugolina samo se ti smiji👍👍nećemo plakat,sve su to slatke brige i muke kad su nam djeca zdrava,sve je dobro👯
Sortiraj odgovore
Najstariji