Da ih treba drzat u frizideru pisalo bi na papiru. Na mojima ne pise
Meni nekad dode da zapalim,al neda mi se jer nisam pusila vec godinu i pol,dve i znam da ce mi bit zlo 😂😂 prestala pusit nakon potresa mozga jer mi dugo nije bilo dobro,a od pljuga mi bilo jos gore pa ih sad automatski povezujem s mucninom
Evo bas sam pitala curu iz ljekarne i kaze da oni drzi u frizideru i da treba bit u frizideru😞 od 8-15 stupnjeva
Eee pa nisam vam pohvalila muza,jucer je prvi put presvukao i premotao bebu,jedino sam ju ja obrisala kad joj skinuo pelenu jer on nije htio,bila samo popisana..ali on joj i bodije skinuo i obukao 😂😂😂💕💕💕 mislila sam da to nebum dozivjela nikada.. al znala sam da samo trebam pustit svojim tokom,da se sam ohrabri..ne smijem nista forsirat,onda nece
LLR hvala ti :) i ja dojim, hahaha, također nemajka. ali rode kažu da nije bed, pa ako rode kažu, onda je to stvarno tako i ti iz Splita?
Curica i tebi hvala
ja pojma nemam za te d3, nitko mi nije napomenuo za frižider (dok mi je za čepiće pedijatrica rekla, ljeti ih držat u frižideru) kutija i uputstva su odavno u smeću :-/
Ugolina potres mozga? možda si pisala, ali sam odustala od čitanja pa bolje da ti smetaju...i ja bih da mi smetaju...ali mi ta večernja legne ko budali šamar!
fuck...stvarno je... http://www.krenizdravo.rtl.hr/korisno/upute/plivit-d3-kapi-uputa-o-lijeku
Sortiraj odgovore
Najstariji