Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    22. Listopad 2016. 16:12

Da ih treba drzat u frizideru pisalo bi na papiru. Na mojima ne pise

uykmyjh
    22. Listopad 2016. 16:13

Nije mi citiralo  odnosi se na d3

Ugolina
    22. Listopad 2016. 16:22

Meni nekad dode da zapalim,al neda mi se jer nisam pusila vec godinu i pol,dve i znam da ce mi bit zlo 😂😂 prestala pusit nakon potresa mozga jer mi dugo nije bilo dobro,a od pljuga mi bilo jos gore pa ih sad automatski povezujem s mucninom

bellaru
    22. Listopad 2016. 16:28

Evo bas sam pitala curu  iz ljekarne i kaze da oni drzi u frizideru i da treba bit u frizideru😞 od 8-15 stupnjeva

Ugolina
    22. Listopad 2016. 16:30

Eee pa nisam vam pohvalila muza,jucer je prvi put presvukao i premotao bebu,jedino sam ju ja obrisala kad joj skinuo pelenu jer on nije htio,bila samo popisana..ali on joj i bodije skinuo i obukao 😂😂😂💕💕💕 mislila sam da to nebum dozivjela nikada.. al znala sam da samo trebam pustit svojim tokom,da se sam ohrabri..ne smijem nista forsirat,onda nece

• kokolo5
    22. Listopad 2016. 16:31

LLR hvala ti :) i ja dojim, hahaha, također nemajka. ali rode kažu da nije bed, pa ako rode kažu, onda je to stvarno tako i ti iz Splita?
    Curica i tebi hvala
    ja pojma nemam za te d3, nitko mi nije napomenuo za frižider (dok mi je za čepiće pedijatrica rekla, ljeti ih držat u frižideru) kutija i uputstva su odavno u smeću :-/
    Ugolina potres mozga? možda si pisala, ali sam odustala od čitanja pa bolje da ti smetaju...i ja bih da mi smetaju...ali mi ta večernja legne ko budali šamar!

• kokolo5
    22. Listopad 2016. 16:37

fuck...stvarno je...   http://www.krenizdravo.rtl.hr/korisno/upute/plivit-d3-kapi-uputa-o-lijeku

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.