Hellou, evo mi bili malo u sabunikama, izguštali sunca i svježeg zraka, došli kući a ono vriska na sve strane...
Lika ja sam za samo nemam pojma kome bih djecu ostavila... Lako vama na ad, bocama i sa svekrvama/mamama... Al umrla sam na ovo o traženju po šumi i maturalcu...😂😂😂😂😂😂
D3 u frižider ?!?! Još jedna nemajke ovdje 😂😂😂
Kokolo mala ti je 💕💕💕
Cigarete nisam nikad u životu probala ahahaha, luzerica... Al fakat, oduvijek mi se to gadilo probati...
Ja isto stara baba, kuk me boliiii
Ilani super da su klinci bolje, a super i za mm da dijelite poslove. Ja svog malo prije molila da pričuva bebu, a on igra igricu i kaže da neće al da mu mogu donijeti pivu 💣💥
Btw sutra mi dolazi sveki na desetak dana 😣🔫 plus joj je sutra ročkas, pa ću joj ispeć tortu, jer sam eto tak dobra 😂😂😂
Ugolina grozna?!?! Ma ne vjerujem, a s klincima treba bit dosljedan, pojedu te živu inače 👍💪💪💪
Čepiće nisam ni ja u friž. Oleovit veli do 25c. Uh bolje da ste pst. Kažu stari sve te kapi sirupe treba u frižu držat.
Ugolina 👏 tvom mužu. Pa može i za uho jer je mogao i ranije. Ah ti muškarci.
Meni neobično, tvor (da ds opet u realnom izdanju) došao po unuka, tata sok radi. Prvi put da mu ne pomažem. Pa mi još čudnije. Naredba nazad s njim u 7h, Rio2 će biti. Mi same doma. Sad ako zaspi, bit će wow.
Cigarete. Pušila pa nisam, pa prije t kolegica i ja smo 1-2 na poslu, one mentol. Sad mi ne fali.
Pitanjce, kako u postavkama googlova tipkovnica, maknut ščćđ. Non stop kriva slova pišem.
Vi ozbiljno za Liku? Pa mislim da bi mogla neki popust dobit za konobu jure krasno.
Vecer zene!
d3 kapi na komodi u dnevnom. Nemajka i ja. Mm sve oko djece radi. Sam curu kupa osusi napravi friz uapava. Markom malo manje. Al presvlaci nosa voza :-) ne mogu se pozalit.
Netko pita tko pusi. Nazalost u tom sam klubu vec dugo.bu trodnoci ne al cim malo.dodjem sebi iza operacije po starom.
Moram vam se pozalit be bubreg boli. Izgleda bit ce napad opet.
Kokolo beba ti je preslatka.
Ako vam.treba u lici na maturalcu nastavnica da vas zovite :-)
Crazy bravo za nepušenje,kapa dole..
Jel ti još maleni prehladen?moja stalno nešto smrca,i kiše nije puno ,mislim se da nije možda alegicna?!!(pasja dlaka možda)
Abies i mi gledamo večeras Rio 🐧🐧
Kokolo pa ti si mola otocka,lipo lipo🌻🌻
Pa zimu u liku na snijeg, ljeti ćemo za split (naviše splićanka?). Iduće sezona turneja po bosni.... Ja bih svugdje 🚂🌍
Nema Ellie???
Llr mi se svaki put (ja, da ne muljam) napalim na crtić i u 8h mm nešto bleji, njemu su crtići bezveze, a ja zaboravim. Onda gledamo zadnju trećinu. Ni reprize u ned se ne sjetim.
Abies moze i u bosnu. Dodjite kod mene. Pratitevmaru do zenice i ja vas pokupim ;-)
Sortiraj odgovore
Najstariji