Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    22. Listopad 2016. 12:29

LLR oprosti sto sam se nasmijala tvojoj muci..al zao mi sto su ti djeca bolesna,nema gore od te vrazje crijevne viroze

bellaru
    22. Listopad 2016. 12:30

Da odemo u liku bez djece za vikend tko bi nas polovio po sumi😂😂😂
    Mislim da bi to bilo gore od maturalca😂😂

Ugolina ja se nadam da necu na sebi osjetit tu tvoji stranu😲😁😁😁 a pa dobro da nisi takva mozda bi te tjeca pojela🤔 to je dobro za taj posao da si takva. 
    A ovo za fizio ja nikad cula a u tom poslu sam😏

Ja imam oleo nesto i te ne trebaju bit a d3 pliva mislim da moraju

Ugolina
    22. Listopad 2016. 12:37

bellaru

Da odemo u liku bez djece za vikend tko bi nas polovio po sumi😂😂😂
    Mislim da bi to bilo gore od maturalca😂😂

Ugolina ja se nadam da necu na sebi osjetit tu tvoji stranu😲😁😁😁 a pa dobro da nisi takva mozda bi te tjeca pojela🤔 to je dobro za taj posao da si takva. 
    A ovo za fizio ja nikad cula a u tom poslu sam😏

Ja imam oleo nesto i te ne trebaju bit a d3 pliva mislim da moraju

E sad mi je lakse,ja imam te oleovit,onda joj ipak ne dajem pokvarene 😂😂  zato sam pitala tu vas jer i ja to prvi put cujem.. a opet kak veli mm,ko zna kakvi su uvjeti tam u bolnici,mozda je full vruce il kaj jer je ona na pedijatriji pa onda moraju?!?!? mah,kog briga,ja nemam mjesta tak i tak u frizideru za te tri boce kaj imam 😂 
    A za vrtic,istina da moras bit za neke stvari dosljedan jer si inace gotov,djeca te tak mogu satrat ak te ne slusaju,odes na zivce,a odgovoran si za njih.. ja sam recimo stroga,al se nazajebavamo i nacerekamo s tom djecom 😂😂

Sunshine1
    22. Listopad 2016. 12:47

Bellaru gore od maturalca jedno 5 puta 😂😂😂😂😂🤕🤕🤕🙈🙉🙊

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    22. Listopad 2016. 12:56

Dakle,lika,kad krecemo

mare1989
    22. Listopad 2016. 13:04

LLR  zao mi je sto su klinci bolesni,brz oporavak im zelim a tebi puno snage 

Ajme ja kad bi otisla negdje bez djece ne bi znala kako funkcionirat navikla sam da uvijek imam jednog priljepka

• kokolo5
    22. Listopad 2016. 13:10

Joj super ideja za Liku! Najozbiljnije, kad cemo?? 
    Ja isto prvi put cujem za d3 u frizideru...imam plivine 😱😱😱

curicax3
    22. Listopad 2016. 16:21

kokolo5

Joj super ideja za Liku! Najozbiljnije, kad cemo?? 
    Ja isto prvi put cujem za d3 u frizideru…imam plivine 😱😱😱

I ja😱
    Bas mi drago da si se vratilacurka je preeeedivna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI