Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lan@luk@rit@
    22. Listopad 2016. 16:51

Kokolo da -St😊ti? Možda si pisala ,ja nisam uhvatila😊

TPol
    22. Listopad 2016. 17:12

E evo i mene
    Kokolo neka i tebe na forumu hehhe 👍🏻👍🏻
    Ugolina ne pusim al bas mi fali rakijica za zivce hahha 
    I ja sam za kucu u Lici 👍🏻👍🏻Bez djece hahha bellar gore nego maturalac umirem 😂😂😂😂
    Sanjarka uh ciscenje ne spominji 😬

Dekka na rodi sam citala da najbolje malo se izdojit tek tolko da popusti pritisak , a kupus ti je tek za upalu. 

Evo mi se spremili i reko idemo s autom oa cemo prosetat po prirodi s kolicima , a ono cim smo usli u auto da ju stavim u as , vriska (neko je pitao za to vristanje evo moja vristi tolko da stvarno pomislis da joj nesto radimo ) ja reko ajd smirit ce se kad krenemk ono nista, vadi je van drzim je kods sebe mir. Al mi neodustajemo dodemo nazad i ajmo sad samo s kolicima stavimo se sve super, krenemo u bus ono vristi, dam joj mog mlijeka iz bocice sve popije smiri se , par minuta posle opet vristi . Vadim je van nosim mir. I tako smo se okrenuli i vratili kuci jer nije bilo vise smisla 😞😞😞

bellaru
    22. Listopad 2016. 17:18

D3 pliva u frizider

Ugolina tek sad???😨😨 moj je htjeo odma osim kad je ukakan al sad i to presvuce. Sta ce kad su sami..nece ga ostavit ukakanog. 

Ja sam imala perioda da popusim kutiju dnevno i da ne zapalim tjedan dana. Kad sam bila trudna nisam ni jednu cig zapalila. Sad znam zapalit al odma perem ruke i zube il zvaku jer ne mogu nekako njega primit dok smrdim na cikove

bellaru
    22. Listopad 2016. 17:22

Deeka meni je kupus i persin  i caj od kadulje smanjio kolicinu mlijeka. Da kupus ide za upalu al ja nisam imala upalu i smanjilo mi je kolicinu mlijeka a meni u bolnici rekli da izdajanjem jos vise mlijeka stvaras😐

• kokolo5
    22. Listopad 2016. 17:39

LLR ja sam s Korčule, udana u Splitu. Do nedavno smo živili u Splitu, ali kako je muž na brodu, meni je lakše bit sama s njih dvoje malih na Korčuli. malo misto, svugdi možemo pješke, a i moji su tu, neću se ustručavat nazvat ih i usred noći ako bi mi što zatrebalo. Dok svekrvu baš i ne bi
    Ugolina uh,...kako ti je bilo u trudnoći s tim?
    TPol daa, evo mene i tu :) a bome vas je šmizla mala izvozala dobro. Njoj se nije šetalo i možeš se slikat, hahah. bit će bolje ;)
    kuća u Lici...oće li nam za 15 osoba bit dosta? http://www.posjetiliku.com/hotel/plaski105kuca-za-odmor/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.