FUCK
Jos sam htjela samo...
Bellaru ovca bas cool izgleda. Ja cu pricekat posiljku bubamare u cet pa ako im ne dode onda narucim preko neta
url=https://lilypie.com]
Jutro 🍂🍁🍂🍁☀️☀️☀️
Pridruzijem se jutarnjij kavi , vidim slabo ste budne hehhe...
Sanjarka dobar ti je Petric nema sta , nadam se da ce moja tako
Bellar bas slatko spava na trbuhu moja nece nikako da spava na trbuhu, odma i s rukama i s nogama kao da puže, svida mi se ta ovca
Ugolina zato mi na faceu barem kolko tolko stavimo slike pa je barem meni vise cool kad povezem osobe i nadimke, mada bi bilo stvarno super sa svima vama na kavu 👍🏻
Abies bas mi zao za malog, morat ce stalno pazit na naocale 😕
Jambica pitala si za kugle to su ti ove https://goo.gl/images/sMCi3N ima vise vjezbi s njima al zapravo dosta je da znas dvije (swing i geth up)
Evo moja jos spava, jadna izmucila se, juce smo imali epizodu grceva plaka je jadna, isle su joj suze 😥😥
Danas je lijep dan idemo van u duzu setnju s kolicma!
Svima lijep dan!
jutro mame..evo i mene na kavu..
mi smo imali vrisak party jutros u 3h, jadan mm nije znao sto ga je snaslo..uzeo malog u ruke ovi ga popisao..i taaaako..nikad dosadno
zaspali opet oko 4ipo do 7ipo..
jel vasa djeca vriste? moj doslovno iz petnih zila, jos ce mi neko zvat socijanu..vristi kao da ga mucim 😣😞😞
st kava moze, bilo kad samo da nije iduci vikend, krstenje nam je😉
Kokolo welcome back😘
Sandrich mozda je skok 😣 nama je uranio 10 dana a i Kristian se totalno promijenio od tada..nadam se da Lovre nece imat nuspojave 😉
eee i da, neke ne mogu na forumu pisat a ja na fejsu ne mogu komentirat s moba..ima li jos takvih slucajeva?
Jutro!
Sanjarka morat cu joj uzet Bozicne robice, to cu krajem 11.miseca, kad neznam u kojoj ce velicini bit tad.
Bellaru ovca funkcionira? Otkad je imas? Ja je jucer narucila, valjda ce doc u ponediljak ili utorak. Ako ne bude funkcionirala, saljem ma njuskalo!
Jelvam bebe imaju ili su imale eksplozivne stolice?? Moja ima par dana, pa sam isprepadana.
Inace zaspala je 23:30-3:30-6:30-9. Ja zadovoljna!
Sunshine onda ste se i vi naspavali 👍👍 muza trajno deloziraj na kauc 😂
Kad je moj bio prehladen ostao je spavati s nama a i ja kad sam bila prehladena ostala sam spavat s nama 😂😂😂 ma tko ce to sve a tek sad kreće sezona prehlada 😨
Zelim nam svima zdravu zimu 😘
Tpol uzivajte u šetnji i nek bude dan bez grceva 😘
Babycoming moj ne vristi nego viče isto dosta neugodan zvuk 😨 i zahtjeva momentalnu reakciju uh
Ne mozes kom na fejsu? 😨🤔
A jesi azurirala softver u zadnje vrijeme?
Deeka nije imao eksplozivne stolice bar ja nisam skuzila no mislim da je to ok za dojenu djecu
Mm i mudrica isli u masline. Ja cuvam nećakinju. Odoh doruckovat
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro cure
Moze meni trodupla kava
Moja je sinoc prije spavanja bila vesela,raspolozena a zato se nocas budila svaka 2h,ne da sam slomljena,ja sam zgazena .Sreca imam mlijeka pa sam joj svaki put cicu uvalila.
I sad taman sjednem a ovo dvoje velikih pocnu vristat i nju probude
Jutrooo!
evo i mene na kavi, dajte duplu!
Crazy <3 evo mi guramo, tata nam stiže za misec dana, bebica je dobra, ali je mali počeo malo zaj..t. Kao da ju imitira...inače lipo priča, već složenije rečenice, zna reć šta mu treba i sve, ali sad zadnje vrime prvo počne kričat i plakat (ne stvarno plakat, nego ono na silu)... baš ko da glumi nju. a ona jadna skroz nezahtjevna...daj joj da je sita i čista, i ona sretna. nisam pametna...
Bebacica ja se isto trenutno pitam za malog :(
Abies hvala :) imaš malog intelektualca s naočalama...svo zlo s tim, ali razumjem da ti je teško, big hug <3
Sanjarka :) <3 ma imaš pravo, nema smisla, ionako nije baš da ne znam kud ću s vrimenom. ja bih taaako rado s vama na kavuuu
Ugolina hahah, nasmija me ovo na semaforu, ali bravo! i da, odustajem od čitanja...
Sunshine probudio ju prdac, hahahahahha lol, ma da , enciklopediija, moš mislit. šta će ti gugl, pitaj mene
Tpol uzivaj u setnjiici sa svojom preslatkom curkom :)
Babycoming što mi muči zeta? moja ne vrišti, moja se dere...ono, Thompson deranje...a glasna je ko pijani engleski navijač. sreća što to ne radi često. A mali je odnedavno počeo vrištat. nekad u igri od veselja nekad od frustracije (terrible two-sad znam zasto se to tako zove...) a proć će. Inače je stvarno dobro dite. Najviše tako poludi kad je moja mater u blizini...ne znam zašto, ali pretvori se u malo čudovište kraj nje
odosmo mi malo u šetnju na ovi lipi dan, jer će mi se mali popet na glavu
Sortiraj odgovore
Najstariji