Rum sa strane pa nek se ulijeva po zelji 😂 sta je ovo, bebe nam se pokvarile. Nema druge nego poslat ih na servis 😂
Grrrr ovaj autocorrect... Htjela napisat da smo ko sapunica, lako nas pohvatat
Jutrooooo ☉
Ajmo budenje mame dosta je bilo spavanja 😋
Nama noc ok jedno budenje iako je to budenje bilo vec u 1h pa nastavio u 7h. Tako rano kad mi se probudi nije lose iskljucivo jer jede u snu i spava ko top odma nakon boce. Kad se npr probudi oko 4 jest onda mrvu bude nemirniji nakon i malo teže zaspe pa se vrti po kreveticu no dobro. Jos koju godinu i doc ce i to na svoje 😂😂
Zaspao je opet.
Sandrich daj kavu 😉
Sta je bilo nocas? Da nije i kod vas skok?
Onda smo sve rijesile imas samo sebe i as smistit 😎
Ili nagovorimo ostale da dođu u Stobrec 😆
L&L&R ti se bar ujutro naspavas ajde nije tako lose. Iako meni draze imat vecer za sebe nego jutro. Al ionako ce oni jos to minjat valjda nece valjda sljedeće lito ic spavat u 19h 😲
Iz st je bilo jos cura neke su aktivne na fejsu neke ni tamo. Evo Kokolo nam pobigla na Korculu ccc stalno ja nju nagovaram da se vrati u st haha
Abies aaa bas mi je zao da već tako rano ima dioptriju. Vidis sto su ti geni. Sta on kaze na to?
A ovo da si kupila stotu stvar umjesto one zbog koje si isla ah poznatoooo
Ejic bas si bila vrijedna 😎😘
Kg 3 nisu uopce strasno nek Marcel prohoda i ode to bez frke. Nemoj samo kao ja nakon prvog poroda ostale 3 ja umisto da ih skinem ja nabila jos toliko haha
Bellaru vidim ovca funkcionira? 😂 slatkoca mala 😍
Crazy ti si mogla k nama u Split to ti je za cas 😂
Ako ne nista pit ces kavu na lito sa Sunshine i Abies 😎
Skok? 😩 sretnoooo
Kokolooooo! 😍 profilna vrh! Lipa nasa Leni 😍
Inace daj ne citaj nas. Samo pisi 😉
I samo da znas koja se prva ujutro javi kuha kavu 😂
Bebacice 😥😥 to se i ja znam pitat tko je ukrato moje dite 😂
Nervoza i kod nas zadnja 3 dana na najjace. Cijepivo, zubi ili sta vec pojma vise nemam
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Rita sretnih velikih 5mj! 😍😍😍❤❤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
A bice i je skok.. onih 7-8 prospavanih sati u komadu je bilo zatisje pred oluju 😨
Jutrooo!!
Mogu sa olaksanjem rec da mi ne treba kava al eto pijem je jer je volim!! Mi imali ko sanjarka noc,zaspala rabo u 7,10... probudio ju prdac oko 10...zaspala do 1, i onda do 7 wuuuhuuu,s tim da je bila samnom na krevetu. Da samnom samo. Mm bio na kaucu prvi put otkad....sto ticker kaze? 4,5 mj. Ne,nismo se posvadjali 😀 neka prehlada ga lovi pa nisam htjela da nam isparava bacile. Pa mozda je to razlog spavanju,osjetim kad se mrda pa samo ruku na nju ili na njeme ruke da ne mrda i zaspi. A to sam krenula radit i u kindiju,samo mi nezgodno drzat ruku jer joj madrac nizi od mog.
Kokolo nam se ipet pridruzila,eto nam jos jedne enciklopedije!!😉
Bebacica poznato mi to,trajalo 2 dana sto znaci da se strpis. NECE NISTA 😑 Kod nas upalila pilates lopta u nekom za mene najneudpbnijem polozaju na nekih 10 min pa ipet u krug.
Abies bas mi zao zbog naocala. Al nije to tako strasno,ko je rekao da su decki sa naocalama cool. Al kuzim tebe kao mamu.😘
Ejic je vrijednica,bravo!!
Bellaru
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji