Raspisale ste see 😊
Vidim da vam je druzenje super proslo. I ja biii 😭😭
Nisam zapamtila tko je pojedinacno sta pisao pa cu malo opcenito o temama koje sam zapamtila 😉
Od hrane ja ne jedem grah, mahune, zelje, mak, kestene (😭😭), citruse (iako ne znam zasto oni nisu dobri, a taaako mi se jedu mandarineee 😭😭) i nista previse zacinjeno niti ljuto. Uskoro nakon sto sam dosla iz bolnice sam pojela nesto ljuto i isti dan mu je guzica pocrvenila i dobio cak par pristica na guzici koji su se otvorili i poceli malo krvariti. Tad sam tek ozbiljno shvatila to da moram paziti na prehranu 😕
Kile i vjezbanje. Jos uvijek imam one 3 viska i cini mi se ko da je polovica jos uvijek u trbuhu a druga polovica se rasporedila po tijelu. Stanem u stare uske traperice ali ih malo teze navlacim na sebe 😆 A kod nekih majci mi rukavi malo tjesni 😕 Kao djete sam bila jako sportski tip i jos uvijek zagovaram sport pred nekim djetama, ali natjerati se da nesto pocnem raditi to traaajeee 😕
Cure koje se jos mucite s grcevima, nadam se da ce se uskoro i kod vas smiriti situacija pa da mozete uzivati u svojim bebicama 😙😙
Evo da se pohvalim, danas sam bila vrijedna 😆😆 Oprala kupaonu, wc-e, podove usisala i obrisala, pripremila rucak, slozila ves i opeglala to sto se upravo opralo da mi se ne nakupe opet 2 kosare 😇😇 Moj Marcel spava vec od 20h, u 22 se probudio za papanje i nadam se da ce sad dati i mami spavati bar do 4 do sljedeceg papanja 😉
Zelim vam svima laku i prospavanu noc! 😚😴
Ovca na djelu
Abies jel minus il plus? Znam da ima neki lik u zgu koji vjezbanjem ispravlja vid...
Kako si skuzila da vid nevalja?
Lako za toalet papir..u sumi si ...ima lisca...😁
Ugolina bas nesto razmisljam...prije nekoliko mjeseci prije nego si rodila si napisala ( koliko se sjecam da si to ti napisala, mozda sam fulala) kako si na zebri prelazila cestu a kako si bila pred kraj trudnoce si valjda sporije isla i lik je potrubio i ti si digla oba dva srednja prsta i rekla pusi kurac! Jesi to ti bila??
Curice sad se smijem sama sebi i ovim staklenim flasicama..a inace staklo i ja krava i balet...nisam uopce razmisljala da bi se to moglo razbit😂😂
Hele ako dojis i sad mislia kadulju pit ona ti smanjuje kolicinu mlijeka
LLR rita partyanerica😁
Purgerice se super podružile, sad će i splićanke, a nas između tko šiša...😝 Bilo bi fora da se sve možemo skupit na kavi, koji bi to tek kaos bio...ono s bebama i pod punom spremom 😂😂😂
Abies hvala za dojavu, to imaju neku prezentaciju? A falkensteiner je u Petrčanima samo, kolko znam, valjda je to taj hotel 🙂
Ne tuguj zbog naočala, jbg, svo zlo bilo u tome. Meni su oduvijek kul ljudi s naočalama 🤓 kako je on to prihvatio? Šaljem hug 💕
Bellaru ahahaha kak si se sad toga sjetila 😂😂😂😂😂
Karlo, slatkiš mali kako pavaaa 💕
Moj malac na spavanje ide oko 7, stariji malo (ili puno) kasnije... Da mama i tata imaju večer za sebe 😎
Sunshine opasna si, tiha misa i čišćenje špajze 😂😂😂 još ćete se vi podružit na podu špajze na kraju 😂😂😂
Ja svog jedva nateravam da baci čarape u koš, baš bi taj ovako neš konkretno čistio...
Sanjarka super za airmaxice, torta izgleda grešno, mora da je dobra... Samo zamijeni margarin maslacem i super 👍👍👍
Zakaj sam ja još budna? 💣💥
dobra večer! Čujem da je na forumu ekipa pa reko, da vidim obećala sam Sanjarki
Nisam pisala na ovoj temi još, neke me se sjećaju sa trudničkog pdf-a, neke još ni ja ne znam, ali nadam se da ću nać vremena za pročitat sve od početka da vas mogu polovit
djeca spavaju već odavno, al mene još uvijek muči nesanica, od trudnoće...eto, odo čitat pa dokle dođem. Pozdrav svima <3
☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵 kome treba? 😂 Malac me zgazio sinoc, neznam sta mu je
Abies decki s naocalama su totalno kul danas 😀
Sanjarka torta izgleda mrak, sejvala sam, a za kolica, ja sam vjerna marami jos uvik 🙃
Lijepo je zaspao sinoc oko 9ipo i ja ga pustila neke vrijeme pa ga isla prebacit... Prvo sam ga jedva uspavala nazad, pa se budia prvo u 2. Skroz me zbunilo navikla zadnjih dana da odvali bar 6h u komadu. Pa sljedece u 5, nakon cicanja se pocea smijat i oci sirom otvorene 😑😑😑 i uspavljivanje trajalo do 6 jer je od umora stalno trlja rukicama i mlatia se po licu. I mene po sisama, mrzim kad to radi. Prvo ih nateze ko da ga izgladnjujem pa me sakama ispribija onda sad u 7:30 mm isa po neke daske u bauhausa i probudilo nas otvaranje/zatvaranje vrata. Malac zaspa opet a ja kukam 😨😀😂
Jutrooo
Kokolooooo 💕 dobro nam došla nazad, pročitajte zadnjih 10str, nismo ko sapunica, brzo sve pohvataš i kad od sredine počneš. samo ti nama piši kako ste
Sandrich može kava, jel s rumom ili bez? 😂😂😂
Mislim da je malac i skoku, budili se 3x... Leđa strana od glupog madraca... Jedva čekam svoj krevet
Da se prijavim za kavu!
Kokolo jeeeeee! Profilna cukrena
Crazy mislim da uzimaju mjere jer rade i hzzo ortopedske cipele. A vjerojatno voze sa sobom i ove normalne. Nazoveš i pitaš, već kad su blizu.
Meniiii ☕☕☕☕☕☕
Moja msla odlucila nocas imati tulum u 3h se najela i ona bi se igrala i smijala. U 4i15 ju je jedva mm uspavao 😧
Kao da nam dani nisu dovoljno losi.. Jucer i prekjucer, nervoza na najjace. Nece spavati, nece se nositi, nece lezati, nece bit na trbuhu, nis nece samo cendra. Slomila me je. Tko mi je uzeo moju dobru bebu? 😂
Idem jos malo oko ubiti 😴
Sortiraj odgovore
Najstariji