Masho ti ne slusaj druge nego radi kako ti mislis da je najbolje😑 moj je na ad i to antikolik koja je puno laksa i manje masna hrana od majcinog mlijeka i imam antikolik flasice i dvije vrste kapi pa svejedno ima grceve.
Sunshine to sta su u americi ostala djeca paralizirana ti ja ne vjerujem nista da je to od cjepiva il cega vec jer su ti ameri najgluplji narod na svijetu i uvijek se tako nesto samo kod njih desava. Kao smrt u koljevci kako se vec zove to je kod njih br 1 od ceg male bebe umiru . Sve samo u americi. Pogledaj im samo reality show-ove . Sve sami debili😏 cudo kako je ta zemlja uopce opstala sa takvim debosima😀😀😀
Abies hvalaaa😊 i sad mi lijepo trbuh stoji🙈🙈😁😁 a petra mi je😍😍 prava velika cura.
Moja obožava trenerke i tajice. Trapke i haljine ne bas.
Mislim joj radit ovu tortu za rockas https://www.coolinarika.com/recept/749548/ jel radio tko?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka i meni paše više preko tjedna,vikendom su mi malom utakmice,lani gluma dok to sve odveden,odgledam,dočekam,iscekam prođe dan,ali naravno kako većina cura kaže ,naravno da ću se prilagoditi😊😊
Baby coming hoces ti moc na kavu uskoro??
Ima li još koja cura iz st ?osim nas 4..
Kako vaše bebe idu rano spavati Rita naj ranije u 22:30 ,a to je sad postalo rijetko.23:30-12 je njena ura😠😠
Mare koliko si kadulje pila dnevno? Volim cajeve pa bi probala. Prevencije radi. Kod nas imaju 3 stupnja cina a 4i je cis. Nadam se da je i meni mutiralo i da nema vise. Prosle au skoro 4 god.
LLR moji idu u 9, 9 i 30 najkasnije. I nikako da kazem ime rita mi je super. Da je marko djevojcica bio bi rita. Po sv. Riti. Omiljena svetica
Sin dobio naočale pa sam 😖
Curice ja sam u dm otšla po pelene i wc papir. Pelene kupila i djetetu novu četkicu za zube za vrtić. Wc papir ni pomislila.
hele pila sam 2l dnevno
abies bolje da nosi dok je malen,brze ce se vid popraviti
Sortiraj odgovore
Najstariji