Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    21. Listopad 2016. 21:06

Masho ti ne slusaj druge nego radi kako ti mislis da je najbolje😑 moj je na ad i to antikolik koja je puno laksa i manje masna hrana od majcinog mlijeka i imam antikolik flasice i dvije vrste kapi pa svejedno ima grceve. 

Sunshine to sta su u americi ostala djeca paralizirana ti ja ne vjerujem nista da je to od cjepiva il cega vec jer su ti ameri najgluplji narod na svijetu i uvijek se tako nesto  samo kod njih desava. Kao smrt u koljevci kako se vec zove to je kod njih br 1 od ceg male bebe umiru . Sve samo u americi. Pogledaj im samo reality show-ove . Sve sami debili😏 cudo kako je ta zemlja uopce opstala sa takvim debosima😀😀😀 

Abies hvalaaa😊 i sad mi lijepo trbuh stoji🙈🙈😁😁 a petra mi je😍😍 prava velika cura.

uykmyjh
    21. Listopad 2016. 21:13

Sanjarka moze priko tjedna ako ces me ti vozit 😂😂😂 haha

Sanjarka88
    21. Listopad 2016. 22:05

Moja obožava trenerke i tajice. Trapke i haljine ne bas.

Mislim joj radit ovu tortu za rockas https://www.coolinarika.com/recept/749548/ jel radio tko?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

lan@luk@rit@
    21. Listopad 2016. 22:16

Sanjarka i meni paše više preko tjedna,vikendom su mi malom utakmice,lani gluma dok to sve odveden,odgledam,dočekam,iscekam prođe dan,ali naravno kako većina cura kaže ,naravno da ću se prilagoditi😊😊

Baby coming hoces ti moc na kavu uskoro?? 
     Ima li još koja cura iz st ?osim nas 4..

Kako vaše bebe idu rano spavati Rita naj ranije u 22:30 ,a to je sad postalo rijetko.23:30-12 je njena ura😠😠

hele
    21. Listopad 2016. 22:39

Mare koliko si kadulje pila dnevno? Volim cajeve pa bi probala. Prevencije radi. Kod nas imaju 3 stupnja cina a 4i je cis. Nadam se da je i meni mutiralo i da nema vise. Prosle au skoro 4 god. 
    LLR moji idu u 9, 9 i 30 najkasnije. I nikako da kazem ime rita mi je super. Da je marko djevojcica bio bi rita. Po sv. Riti. Omiljena svetica 

Abies
    21. Listopad 2016. 23:10

Sin dobio naočale pa sam 😖

Curice ja sam u dm otšla po pelene i wc papir. Pelene kupila i djetetu novu četkicu za zube za vrtić. Wc papir ni pomislila.

mare1989
    21. Listopad 2016. 23:18

hele pila sam 2l dnevno

abies bolje da nosi dok je malen,brze ce se vid popraviti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.