Deeka,malena je bombončić😍😍😍
Abies,i ja meditiram na dasci za peglanje haha nekad si i slušalice stavim jer uvijek po noći peglam, da vidiš tek onda nirvane 😂
Ellie, danas sam čula da djeca koja idu na Goljak, odnosno roditelji imaju pravo na dječji doplatak za djecu s poteškoćama u razvoju od 860 kn bez obzira na imovinski cenzus. Jesi ti što čula o tome? Idem dati djetetu jesti pa istražiti to.
Illani ,meni su rekli (vise ne znam tko) da to mogu trazit kad dobijem njegu (priduzenje porodiljnog). mislis da bi vec sad mogli to trazit
Eto nas. Klinjo ok. Pluća čista. Sirup može.
Dohrana a nemojte do 5mj. Ok ponizno slušam. Za par dana idemo dalje mrkva kruška...
7000/66/42 doki zadovoljan, mora onda i mama biti.
Pikica- sin blenuo i tresao se al brzo se vratio u svoje.
Oko nove kapi. Ako ne smire ide bris. S god dana sondiranje, u što ne vjeruje. Ja mu vjerujem da neće.
Idem završit ručak 😘😘😘😘😘
Napisem i obrisem 😲
Dobar taj porodiljni u austriji😨 znam da u BiH porodiljni traje 6 mj a mislim da u americi 3 mj😵 al nebi isla zivjet u njemacku il austroju nema sanse. Mrzim jezik🙃
Abies joj bas ti je lijep pogled..pazi da ti medvjed ne izadje iz sume😀ja imam pogled na skolu😔 ajme petra vec 7 kg.
Ellie jel to onaj sa medom iz babycentra?
Koliko dugo vam bebe budu u kadici? A ja bi uzela to bas da se moze malo duze brckat jer vidim da voli se kupat. I do kad se to koristi do kojeg mj?
Mi idemo sutra kod pedijatrice i mislim si idem si zapisat neka pitanja a ono....................ne mogu se sjetit ni jednog🖒 al sjetit cu se kad odem od nje
Mi odspavale. Legla s njom da zaspi jer je pjevala (cijeli dan) a nije nista od jutra spavala i na kraju valjda ja prije nje zaspala. Cekam mm kaze da ima iznenadjenje. Ajde da to vidimo
Abies bravo za bebo. lijepe mjere.
Gledam dnevnik...
Pas Medo mora biti deloziran..
Dosudio sud u puli.
To samo kod nas ima
Sortiraj odgovore
Najstariji