Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Listopad 2016. 14:13

Deeka,malena je bombončić😍😍😍

Abies,i ja meditiram na dasci za peglanje haha nekad si i slušalice stavim jer uvijek po noći peglam, da vidiš tek onda nirvane 😂

Ellie, danas sam čula da djeca koja idu na Goljak, odnosno roditelji imaju pravo na dječji doplatak za djecu s poteškoćama u razvoju od 860 kn bez obzira na imovinski cenzus. Jesi ti što čula o tome? Idem dati djetetu jesti pa istražiti to.

Ellie00
    17. Listopad 2016. 14:17

Illani ,meni su rekli (vise ne znam tko) da to mogu trazit kad dobijem njegu (priduzenje porodiljnog). mislis da bi vec sad mogli to trazit

deeka
    17. Listopad 2016. 14:21

Ilani hvala :D :D

Abies
    17. Listopad 2016. 15:32

Eto nas. Klinjo ok. Pluća čista. Sirup može.
    Dohrana a nemojte do 5mj. Ok ponizno slušam. Za par dana idemo dalje mrkva kruška... 
    7000/66/42 doki zadovoljan, mora onda i mama biti. 
    Pikica- sin blenuo i tresao se al brzo se vratio u svoje. 
    Oko nove kapi. Ako ne smire ide bris. S god dana sondiranje, u što ne vjeruje. Ja mu vjerujem da neće. 
    Idem završit ručak 😘😘😘😘😘

bellaru
    17. Listopad 2016. 17:16

Napisem i obrisem 😲 

Dobar taj porodiljni u austriji😨 znam da u BiH porodiljni traje 6 mj a mislim da u americi 3 mj😵  al nebi isla zivjet u njemacku il austroju nema sanse. Mrzim jezik🙃  

Abies joj bas ti je lijep pogled..pazi da ti medvjed ne izadje iz sume😀ja imam pogled na skolu😔 ajme petra vec 7 kg.

Ellie jel to onaj sa medom iz babycentra? 

Koliko dugo vam bebe budu u kadici? A ja bi uzela to bas da se moze malo duze brckat jer vidim da voli se kupat. I do kad se to koristi do kojeg mj?

Mi idemo sutra kod pedijatrice i mislim si idem si zapisat neka pitanja a ono....................ne mogu se sjetit ni jednog🖒 al sjetit cu se kad odem od nje

Ellie00
    17. Listopad 2016. 17:22

Mi odspavale. Legla s njom da zaspi jer je pjevala (cijeli dan) a nije nista od jutra spavala i na kraju valjda ja prije nje zaspala. Cekam mm kaze da ima iznenadjenje. Ajde da to vidimo

Abies bravo za bebo. lijepe mjere.

bellaru
    17. Listopad 2016. 17:23

Gledam dnevnik...

Pas Medo mora biti deloziran..
    Dosudio sud u puli.
    To samo kod nas ima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.