Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    17. Listopad 2016. 13:38

Aj aj jeste se raspisale..krenula jucer citat pa nikako procitat do kraja a danas vec nova hrpa😀 eto dok sve ne procitam da vas pozdravim . Danas je bas lijep dan za setnju. Mi smo jucer dok nisu poceli sugavi komarci pikat. Kuca mi puna sugavih muha. Ne smijes prozor otvorit. 

Cure dali kod kupanja koristite onaj nastavak u kojem beba bude kao u polulezecem polozaju? Dal to valja?

Ellie00
    17. Listopad 2016. 13:47

Bellaru ja imam taj umetak za kadicu iz magic baby I odlicna mi stvar. Mm je visok I bio mu problem ju drzat + cesto ga nema pa stvanro ne znam kak bi ju sama bez toga okupala. A I njoj je fora u tome, bas se razvali ko mala kraljica I prska nas s nogama. Po meni odlicna stvar

Mi bile u setnji I sad spavanac

deeka
    17. Listopad 2016. 13:50

Sunshine jel stigla ovca?

CrazyPuppet
    17. Listopad 2016. 13:54

Bellaru ja ga imam i isprva sam ga koristila, ali sad stavim ručnik pod glavicu da se malac bućka, tako mu veća uživancija. A kad malo poraste onda će vjerojatno opet na taj stolčić. Starijeg smo skroz u tome kupali, nekako je kao lakše kad ne moraš non stop bebu držat jednom rukom. A za sad cijedim ručnik, nije idealno, ali malac više uživa kad me može nožicama skroz zalijat 😂😂😂 
    Ja se sad sjetila da smo u petak trebali na uzv kukova... 😣🔫 Di sam ja bila kad su pamet dijelili aaaaaaa!!!!
    Abies ne da nedam kalorijama u ormar, nego ih tjeram da mi opet strukić slože 😁 
    i ja bi njih u jaslice tek s 24mj. Prerano je ovo, al kad nemaš izbora 😭😭😭

17. Listopad 2016. 13:56

Evo nas od doktora, 6700 i 66,dobila pikicu, ovaj put samo malo zaplakala, hrabrica moja. Moramo napraviti krvnu sliku i dati urin, takva je rutina. Pedijatrica nama skroz smotana, nisam nikako zadovoljna. Više gleda u kompjuter nego u dijetei opet pita svaki put jedno te isto, a jeste mi poslali ovo i ono.. Inače jel i vi morate sve nalaze slati mailom svojim pedijatrima?O dohrani ni ni, i onda kad je ja pitam kaže pa mora vam već jesti jedan obrok! ???  Zadnji put je bilo da do šest mjeseci ne treba ništa... I bila je gruba danas. Baš sam se naljutila, skoro sam joj rekla da se malo dogovori više sama sa sobom i da mi lakše oko djeteta ide, baš ju je grubo vrtjela i nabila joj u lice neku lampu i onda je sjela opet za kompjuter a lampu nije ugasila. Digla mi živce, skoro sam joj svašta rekla, a inače sam jako mirna i treba se stvarno potruditi da me se izbaci iz takta. Srećom iza nas na pregled došla beba s kojom smo bili u sobi u Petrovoj, pa sam se suzdržala. Poslije smo naravno otišle na kavu i razmijenile dojmove, i ta je mama bila ljuta zbog doktorice.

Ellie00
    17. Listopad 2016. 14:02

Illani ja nista ne saljem doktorici mailom. Samo sam joj nakon prvog pregleda neuropedijatrice nosila nalaze jer je isla na GO pa je htjela prije vidjet i napisat mi uputnicu.
    Osim toga mislim da su na Goljaku strucniji od nje u nekim stvarima ipak... Pogleda svaki nalaz kad dodjem i to je to. 
    I mene bi takva dr nazivcirala. Ja s svojom zadovoljna njezna je i pazljiva

Mi danas cijeli dan pricamo/ cvilimo/ gugucemo i nist skoro nismo jeli jer smo zaukupljeni pricanjem. Sad smo se umorili i spavamo...

Ellie00
    17. Listopad 2016. 14:03

Illani Nikolina i Ena imaju skoro iste mjere :D, Ena je 6700 i 65 cm

TPol
    17. Listopad 2016. 14:03

Crazz nista dodi i ti nama u austriju ali ako si smotana kao ja onda ti ne vrijede sva ta silna prava hahhaha eto zvala sam bas da pitam zbog mog ugovora (arbeitakammu) ali nista se ne moze napravit osim ako me bas oce firma natrag sto ne vejrujem jer im se ne isplati a ipak se sve gleda kroz novce eventualno ako sefica jos bude sefica pa me zaposli natrag ... A onda opet gubim pravo da biram radno vrijeme :( super sam se usosila 😥😥 
    Ejic da kod tvoje varijante dobijes 80posto al kod moje bi dobio mm isto kolko i ja a to nam se nikako ne isplati .... 
    I da ja za sve zovem direkt i pitam jer dosta su me vec zeznuli hahha .... 

Ja sam bas mislila za taj nastavak jer neznam tesko nam ju je kupat pocne vristat bas treba cekat da je raspolozena pa onda a na vecer mi je sva nervozna pa bi meni bilo lakse okuoat ju dopodne sama

Pospremam jer ovih dana nisam nista od bebulje uspjela nadam se da je skok pri kraju 👍🏻

Ellie00
    17. Listopad 2016. 14:06

Tpol ja tti preporucam da kupis, nije neka velika investicija a isplati se. Ja stvarno ne znam kako bi bez toga...
    Zao mi je zbg posla. Kod mene u firmi su neka previranja, otisao nam je CEO i jos par ljudi s kojima sam ja radila... Nemam pojma sto ce biti s mojim radnim mjesto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.