Ellie kupujem to!
Btw dohrana danas opet nula bodova mrkva/jabuka. Pa sam uzela kasicu od jabuke to je ok pojeo. Al kaos teski em mi izbija zlicu iz ruke, em trpa ruku u usta em prica punih usta 😂 ostali kako vam ide?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hellooooo!!
Sustigla vas!!!!
Ne mogu ja išta preskočiti Sandra, preveliki sam štreber, hahaha
Bellaru odvalila sam na tvoj komentar iznenađenja sorry Ellie, ništa zlonamjerno
Preskačem jutarnje kave jer ju ne pijem, ali rado bih na kolače recimo kod Ugoline
Netko me pitao kakav je naš ritam? Mi ga nemamo. Dobre noći nam izgledaju tako da imam jednu do dvije ture spavanja do 3 sata u komadu, ostale ture su na st, do dva. Jako ga muče vjetrovi preko noći pa se cijelu noć napinje i nemirno spava. Izrotiram ga kao janje na ražnju - bok jedan i drugi, leđa, trbuh, što god upali da zaspi preko dana kakamo tri do četiri puta, a pokušava stalno. Svako hranjenje počne dobro, a onda negdje na sredini počinje napinjanje
nekad uspije kaknuti, nekad ne. I onda nikad ne znam je li završio obrok do kraja. A kako dojim preko šeširića naguta se zraka, no bez šeširića neće ni čut. Obdija bradavicu čim ju osjeti
ni preko dana ni noću ne može duže od tri sata bez papanja... A vidim njegovi vršnjaci već noć prespavaju... I da, nikad me nije tražio obje sise, uvijek samo jednu. U biti rijetko kad završi hranjenje do kraja upravo radi tog napinjanja i bacakanja...
E, i pupak nam još uvijek nije otpao!! Sutra dva mjeseca punimo. Bili nekoliko puta kod kirurga - veli otpast će, nije rekao kad
Malo sam se izjadala
Sanjarka, da jos uvijek place 😢 Ali mislim da je njega strah da ne padne u vodu jer zna nekad biti dobar kad mu perem nogice i guzu a kako idemo blize glavi tako se pocne nervoziti i plakati 😕 Bas razmisljam bi li mu taj nastavak za u kadicu dao neku sigurnost...
Dobili danas ovaj dio za bebe u ergo. Prva 2 pokusaja kad sam ga stavila unutra je plako a sad ga vec pola sata nosam u njemu i upravo je zaspao 😍😍😍
500 !!! 🙌🙌😔👾🎉🎉🎉
Ko pece tortu za jubilejac?
Bellaru koristi se mislim dok ne pocinje sjedit sama. Ma ja mislim da se isplati ako ces I mj dana koristiti.
Evo i mene, danas mi cijeli dan skoro spava sto mi se nikako ne svida jer mislim da ce bit preko noci budna, ili se tolko izmorila od skoka da sad nadoknaduje , nadam se da je to
Vjeverice ni moja ti ne spava duze od 3 sata, jednom je uspjela 3 i pol. Neznam jesi ga probala svezat ono swadling? Moju je to znalo umirit kad se grcila oko tog kakanja.
Ejic da bit ce nesto od posla al mi je jedino krivo jer gubim pravo na elterzeit i to je u biti jedino sto mi je krivo hahhah
I da moja se ne voli kupat to je vriska uzas, kao sto kazes noge nekako al kad krenemo dalje vriska . I auto ne voli zato voli ergo....
Bellar , sorry elle i ja sam se ismijala to za svekrvu hehe ....
Haha,ellie,ja ne,svoje sam ispekla ovih dana 😂😂😂
Book ivalea i vjeverica..ovo s pupkom mi je vrh,covjece,ne mogu se nacudit..
Kaj da vam jos kazem,ne znan,htjela sam bit na 500. Stranici 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Iva 😍 dobro dosla nazad😊
abies velika curka kod tebe😊😚
Ellie 😁😁 bellaru bas zezas😉
500🎈🎂🎇🎊
Moja je pocela srackat s tim dnevnim spavanjem isto,nijedan dan nije isti...htjela bi joj napravit reda da ju uspavljujem nakon recimo tri sata budnosti i onda kad odlucim da cu tak,ona zaspe nakon sat i pol,dva na neko kratko vrijeme,a kad ju zelim ranije uspavat onda bude budna ono tri cetri sata 😂😂 kokos
Kupila sam danas umetak za kadu,isti kao Ellin samo bijeli..trebala sam se toga prije sjetiti,al ajde valjda će mj.dana poslužiti,poslje ću ga nekom proslijediti...
Mojoj curi napokon prestao curiti nosic ima par dana i sad ponovo počeo...A baš sam mislila zvati za cijepljenje koje nismo mogli primiti sa 4 mj.😒
Sortiraj odgovore
Najstariji