Abies,preedivan pogled!Bas predivan!Mogu si misliti kakav je ugodaj kada pasne snijeg! A ja bas zvala muza ovaj vikend da se idemo malo setati nekuda u sumu,kestene traziti,jer jako volim biti u prirodi,naravno nismo uspjeli nikuda otic. Inace uvijek u jesen idemo tako po sumama,to mi je ljepse nego ista,Zumberak mi je najdrazi!
Sanjarka,kod nas je magla,kako je na obali?Jel hladno? Danas idem kupiti skafander.Vidjela u C&A bas lijepih, a imam neki popust pa idem iskoristiti.
Ilani dm popust? Meni su ovaj vikend zbrojili taj i 10% za rođendanski!
I ja sam zapela za skafandere, odustala jer imam klinjin. Na kraju joj braco izabrao mini mouse piđamu
Curke dobivaju tenisice!! Moze i meni jedne,br 37. 😀
Abies je sumska vila,Tpol sumski patuljak 😂 super ti je pogled. Komarci? Srne?
Ja nisam odmah skuzila ovo sa kavom ... Hahaha i citam i mislim si pa sta si jedino ja sama svaki dan kuham kavu 😅 inace mm ne pije i bas sam usamljena s ti pijenjem.
TenaPena doji i spat.....a ja krecem na kupaonu
url=https://lilypie.com]
Sunshine i komarci i srne, i šišmiši i puhovi i lisice.... Ali i zna janje biti. I ljudima bude tu zgodno izbaciti životinje, tako da imam 2 mačke odnedavno.
Prednost je mir. Al za svaki korak trebaš u auto. Do busa je 2 km s češćom linijom, 1km do onog koji vozi par put na dan. Ok dok je lijepi dan. S tim da 500m kroz šumski dio nema nogostupa, a prometno je. I plusa i minusa.
jutro mame, evo me na kavu..
ovo moje dijete opet pola novi nije spavalo pa molim extra jaku kavu koja bi i konja digla iz mrtvih 😂
znaci JEDVA CEKAM kad ce mu ovi zubi izac, za grcice je bar imao periode kad su trajali i akd ih nije bilo, ovi zubi traju staaaalno
jucer popodne bili na rockasu, hrpa djece, kristian bio skoro veca atrakcija nego slavljenica..obukla ga mama u traperice i kosuljicu, pravi mali covik 😍 samo sam ga naravno zaboravila slikat al obuc cemo ga jos jednom samo za photo session..na rockasu bio mali djecak stariji od K 17 dana, samo cu rec da K izgleda naspram njega kao da ima bar 7-8mjeseci, jos kad sam rekla koliko kg ima svima su face bile 😨😨 on je bio dobar, smiajo se svima, vristao od radosti..
Ilani evo se jos navikavam, rekla sam mu jucer da me poremetio skroz pa se malo naljutio..grozna sam al dezorijentiran je ajme..znam da i njemu treba da se vrati opet u nasu svakodnevnicu al jos malome zubici, umorna sam i nekad nervozna i eto formule za svadu..
Sanjarka airmax ti ima polubrojeve, ja npr nosim 36 airmaxice su mi 36.5 al bi mi skoro i 37 bile ok..tako da ako su starke 34 uzmes jos 35 ako ne i 35.5
Abies zavidim ti na pogledu 😀 al ovako za odmorit dusu na par dana, vec zivit svaki dan a-a
drustvo- a nitko oko mene nema bas ovako malu bebu, vec su to djeca od 2,3,4 god i to su dva razkicita svijeta..ako cemo otic na kavu mame ce trcat za djecom ja cu sjedit sa svojim u kolicima tako da st cure s foruma moramo organizirat kavu
mame sretno u pedijatara i da cijepljenja produ sto bezbolnije
poslat cu mm i maloga na kavu negdi a ja se moram uhvatit kuce jer je hirosima za ovo prava sitnica..kao da je stampedo prosao 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji