Ja vas pokusavam ulovit.moja cura spava po 15 min po danu i ludim.ruke mi otpadaju,teska je,mislim da ima 7 kg,ko lopta odjednom se napuhala.probala u maramu da oslobodim ruke i sad boli donji dio ledja,ustajem ko baba
Eto sad se izjadala,a u biti sam se tako razveselila kad sam vidjela da Ivalea pise da sam se morala oglasit😘
I da,Ugolina ja mislila da cu dobit koji kolacic😆salim se,jesu kolegice bile zadovoljne?
Ja vas pokusavam ulovit.moja cura spava po 15 min po danu i ludim.ruke mi otpadaju,teska je,mislim da ima 7 kg,ko lopta odjednom se napuhala.probala u maramu da oslobodim ruke i sad boli donji dio ledja,ustajem ko baba
Eto sad se izjadala,a u biti sam se tako razveselila kad sam vidjela da Ivalea pise da sam se morala oglasit😘
I da,Ugolina ja mislila da cu dobit koji kolacic😆salim se,jesu kolegice bile zadovoljne?
Hehehe,slistile su one tacne sam tak 😂😂😂 btw,sjetila sam se tebe danas,isle bi bome na kavu da nisam morala u vrtic..srijeda??

500!!! Ma najjače smo :-)
Sanjarka, jel vjeruješ da mi se to i s Jakovom desilo... Užas haha, sad moram zivkat za drugi termin a non stop zauzeto 😭😭😭
Bellaru ahahaha sveki iz njemačke 😂😂😂😂😂
Ellie imam i ja takvu, zelenu 😉
Moj se obožava kupati, pogotovo sad kad sam makla taj naslon pa je više uronjen u vodu, mlati nogicama ko lud
Iva dobro došla nazad 💞 kako ste nam vi?
Vjeverica još se pupak drži? Wow
Ja odem na terasu raširit veš, a mm čuva bebonju. I ovaj odmah zaspe, a prošlo 5... I naravno da mi sad nije htio u 7 zaspat grrrr plač plač ...al ajd zaspao nekako, još ga taj nosić muči 😥

E i ja kupujem!! I to mozda odmah sutra poslije pedice ako ce muz htjet da odemo do nekog centra. Gdje ima.uopce magic baby? Vidjela sam u bubamari na magarca!😁
Iva lea helou helou!
500!! Gdje je jos br strana od predhodne teme😁😁😁
Vjeverice pupak😵😵😵 pa daj ne zezaj. Nadam se da ce brzo otpast a i nadam se da ce se probava sredit..tesko je vama mamama koje dojite...😔 mi na ad imamo antikolik flasice , antikolik hranu pa valjda malo olaksa..
Moj mali isto kenjka po danu sa spavanjem. Ah..moraju nas zezat...
Shoppingira mi se a nemam para😀
Moja isto nije odusevljena s kupanjem!
Mi bili na pregledu. 5810/61/40. Dobila 1400 u misec dana :)
I cijepili se. Nadam se bez nuspojava

Ja razmisljam da krenemo na plivanje ono al cini mi se puno obaveza 😁. Vjezbe, joga, papanje kasica, plivanje.. I ne znam kako to izvest sama tamo na bazenu- poslije se treba obuci osusiti gdje s njom? Hm
I da, ucit jos moram. Previse sam platila da padnem.
Btw.tko je ono rekao da ne voli Njemacki? 😁 da dodje na raport.lol
Samo se vi zezajte na racun moje sveki I mene. I meni smjesno.(sad kad je 900 km dalje)
E da iznenadjenje- kupio mi je trenirku (isao sebi kupovat al nije nasao- tvrdi da je crveno siva al je sivo roza al nek mu bude lijepa je) platio nam akontaciju za NTC seminar. Jeeeej veselim se

Bellaru od 5- 10 min je u kadici. I duze bi al se voda hladi..kad je mm s nama onda joj pretrkaj maknemo taj naslon pa se jos brcka

Ellie ja mrzim njemacki a ucila sam ga u osnivnoj a znam reci sok od jabuke, gumica za brisanje, igram se sa svojom lutkom😁😁😁
Prije nego sam.ostala trudna upisala svedski zavrsila predavanje a nisam isla polagat na kraju😔
A mene moja sestra zapisala za plivanje gore na kaptolu ..kao zvat ce me..isto ne znam dal mi se da ic...
Sta je ntc seminar
http://www.harfa.hr/dr.-ranko-rajovic-odrzat-ce-prakticnu-edukaciju-u-zagrebu-8.-studenoga-2016./
Imamo par knjiga vec al bas bi ga uzivo htjela cuti. Navodno je super
http://www.harfa.hr/dr.-ranko-rajovic-odrzat-ce-prakticnu-edukaciju-u-zagrebu-8.-studenoga-2016./
Imamo par knjiga vec al bas bi ga uzivo htjela cuti. Navodno je super
Koje su knjige? Imaš koju digitalnu?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji