Ja vas pokusavam ulovit.moja cura spava po 15 min po danu i ludim.ruke mi otpadaju,teska je,mislim da ima 7 kg,ko lopta odjednom se napuhala.probala u maramu da oslobodim ruke i sad boli donji dio ledja,ustajem ko baba
Eto sad se izjadala,a u biti sam se tako razveselila kad sam vidjela da Ivalea pise da sam se morala oglasit😘
I da,Ugolina ja mislila da cu dobit koji kolacic😆salim se,jesu kolegice bile zadovoljne?
500!!! Ma najjače smo :-)
Sanjarka, jel vjeruješ da mi se to i s Jakovom desilo... Užas haha, sad moram zivkat za drugi termin a non stop zauzeto 😭😭😭
Bellaru ahahaha sveki iz njemačke 😂😂😂😂😂
Ellie imam i ja takvu, zelenu 😉
Moj se obožava kupati, pogotovo sad kad sam makla taj naslon pa je više uronjen u vodu, mlati nogicama ko lud
Iva dobro došla nazad 💞 kako ste nam vi?
Vjeverica još se pupak drži? Wow
Ja odem na terasu raširit veš, a mm čuva bebonju. I ovaj odmah zaspe, a prošlo 5... I naravno da mi sad nije htio u 7 zaspat grrrr plač plač ...al ajd zaspao nekako, još ga taj nosić muči 😥
E i ja kupujem!! I to mozda odmah sutra poslije pedice ako ce muz htjet da odemo do nekog centra. Gdje ima.uopce magic baby? Vidjela sam u bubamari na magarca!😁
Iva lea helou helou!
500!! Gdje je jos br strana od predhodne teme😁😁😁
Vjeverice pupak😵😵😵 pa daj ne zezaj. Nadam se da ce brzo otpast a i nadam se da ce se probava sredit..tesko je vama mamama koje dojite...😔 mi na ad imamo antikolik flasice , antikolik hranu pa valjda malo olaksa..
Moj mali isto kenjka po danu sa spavanjem. Ah..moraju nas zezat...
Shoppingira mi se a nemam para😀
Moja isto nije odusevljena s kupanjem!
Mi bili na pregledu. 5810/61/40. Dobila 1400 u misec dana :)
I cijepili se. Nadam se bez nuspojava
Ja razmisljam da krenemo na plivanje ono al cini mi se puno obaveza 😁. Vjezbe, joga, papanje kasica, plivanje.. I ne znam kako to izvest sama tamo na bazenu- poslije se treba obuci osusiti gdje s njom? Hm
I da, ucit jos moram. Previse sam platila da padnem.
Btw.tko je ono rekao da ne voli Njemacki? 😁 da dodje na raport.lol
Samo se vi zezajte na racun moje sveki I mene. I meni smjesno.(sad kad je 900 km dalje)
E da iznenadjenje- kupio mi je trenirku (isao sebi kupovat al nije nasao- tvrdi da je crveno siva al je sivo roza al nek mu bude lijepa je) platio nam akontaciju za NTC seminar. Jeeeej veselim se
Bellaru od 5- 10 min je u kadici. I duze bi al se voda hladi..kad je mm s nama onda joj pretrkaj maknemo taj naslon pa se jos brcka
Ellie ja mrzim njemacki a ucila sam ga u osnivnoj a znam reci sok od jabuke, gumica za brisanje, igram se sa svojom lutkom😁😁😁
Prije nego sam.ostala trudna upisala svedski zavrsila predavanje a nisam isla polagat na kraju😔
A mene moja sestra zapisala za plivanje gore na kaptolu ..kao zvat ce me..isto ne znam dal mi se da ic...
Sta je ntc seminar
http://www.harfa.hr/dr.-ranko-rajovic-odrzat-ce-prakticnu-edukaciju-u-zagrebu-8.-studenoga-2016./
Imamo par knjiga vec al bas bi ga uzivo htjela cuti. Navodno je super
Sortiraj odgovore
Najstariji