Ntc sustav učenja,igre👍_Ranko Rajovic ,moje preporuke ,išla sam na seminare kad je bio u splitu,koje u mogućnosti neka ide😃
Nisu digitalne..jedna je s razvojnim igrama al za predskolsku djecu a druga teorija vise isto nije za bebe..kod frendice su pa ne znam tocan naziv.
Imas na you tubu videe od tog dr (bio je u emisiji svaki dan dobar dan, tamo sam cula za njega prvi put) fora lik
Ellie Zvuci zanimljivo! Moras nam prenjet kako je bilo i sta si naucila
Ellie super za seminar.
Sanjarka kašice...uvedi nešto deseto. Pa ponovi mrkvu za par dana. Mi malo pauziramo zbog cjepiva.
IvaLea😘😘😘😘😘😘😘😘
Nadam se da će i ostatak ekipe pomalo zaviriti.
500!!!! Ma forum će nazvat po nama 😀
Crazy svašta se dogodi! A dva put je dva put
Bili sin i ja na kontroli 3 očiju. E sad plati 100kn za pregled ako nećeš birat u jaskanskoj optici između 2 modela naočala. Ma jasno da postoje ucjene. Bezveze se živciram zen zeeen zzzeeeeeeen😵
Vratim se doma a tvor vreba! I trpa lizalicu malcu
Tata pripazio kćer. Da nije cijepljena išli bi svi 3. Jučer je podosta toga srušio ko kulu od karata. Među tim molim ga da pripazi ju dok operem suđe. Veki nek se pravim kao da (on) nije doma. 😤😬 Nije problem
Nije za usporedit rast djece al napravim to. Sin je bio skoro 1kg teži s 4mj. No ona radi neke stvari što rade s 6mj bebe. Noge ok znam. Al plač i strah.. sestra se čudila i uzbuđeno doktoru pričala. Bitno da je dr zadovoljan!!!!
Bellaru kad nam klinci krenu u školu, molim špijunažu kako se ponašaju. Naći ćemo dalekozor 😊
Vjeverice koja veza tebe i sina!
Dalje ne pamtim.
Vecer, mame!
Nikolina ima laganu temperaturu i čini mi se da je boli nožica na mjestu uboda. Jedva je zaspala. Baš ćemo vidjeti kakva će biti noć.
Ellie, plivanje. Ja sam isto razmišljala da idemo na taj tečaj za bebe, pogotovo jer se Nikolina obožava kupati. Bili smo par puta na bazenima i toliko je uživala! Ali baš to što kažeš, treba se obući, osušiti a gdje s njom? Trebala bi biti sa nama još jedna osoba.Mislim da ćemo to odgoditi do proljeća. Tada će već bar sjediti samostalno, a možda i stajati, ja se nadam (iako si to još ne mogu zamisliti) pa sve bude izvedivo.
Vecer mame 😊
Ja obavila kupovinu i potrosila preko 300kn a neznam sta sam kupila nema poštenog rucka 😠
I usla u kik i kupila malom majicu i hlace i dvoje stramplice a jbg sta ces...takav je zivot 😂😂😂
Svratili svekici predvecer. Malac lezao u viperu. I svekar mu prisao ovaj gleda gleda i udre u plač suza suzu goni 😂😂 uzela ga svekrva nosi , pjeva, suska igračkama ma nistaaaa! Na kraju ga ja uzela i on se instant smirio ma mislim stvarno 😨😨 sta ce on u jaslicama majko moja
Vjevericeee ❤ od sad nam se imas zalit svaki dan ok?
Zeznute su vam noci bas bas. Nadajmo se da ce se i kod vas kao i kod nekih malisa ovdje sve primirit nakon 2mj. I nasa probava se tada sredila
Jos pupak? 😨😱😨
L&L&R nek mali nosic brzo prode 😘 to ona zna kad ozdravi da ce dobit boc boc hehe
Tpol ajmo se nadat da ce cura i nocas lipo spavat 😉
Curice drz se drz i jadaj nam se pa ce brže proc 🤗
Bellaru i ja bi shopingirala. Suosjecam 😩
Svedski?!?
Deeka super mjere. Raste cura rasteee 😍
Abies idemo sutra na krusku onda 😊
Donio svekar domacu mrkvicu jej! Pa cemo pokusat s njom. Samo skuham i smiksam?
Sto curka strah i plač?
I ja uspoređujem L. sa 4mj 6390 a P. 6420 😃
Ilani jel imala temp i od ovih proslih cjepiva?
Mirnu noc vam zelim 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I da na prosloj temi preko 2000 stranica a ovdje pomalooo tek smo krenule jos se zagrijavamo 😂😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji