Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    17. Listopad 2016. 10:43

Ok sutra kuham kavu, ugolina kolače donesi 😀 
    Crazy joj za te prehlade, nikako riješit. Kod mene pristojno. Sin se zakašlje 2-3put na dan onako grleno inače razigran maksimalno. Boli? Da. Gdje? I pokaže prsa. Meni panika. Vodim ga danas pedijatru 2u1 pregled.
    Sanjarka 10 godina 😍 znam da će i nama začas to doći.
     Idem i ja napalm od kuće u bombu pretvorit 😀

deeka
    17. Listopad 2016. 11:06

Pozdrav tete!

ejic
    17. Listopad 2016. 11:24

TPol, Sanjarka, ja znam sve ukupno za 5 varijanta. 12+2 ovisno o placi sto znaci da ja mogu ostati 12mj kod kuce i jos mm 2mj nakon mene ili zajedno samnom i dobivamo 80% place i jos 4 pausalne varijante 12+2, 18+3, 20+4 i 30+6, kao sto je TPol rekla, ovisno o varijanti se mjesecno dobiva manje novca.
    TPol, tko ti je reko da muz onda ne dobiva nista placeno kad koristi taj porodiljni? Ja s kim god sam do sad razgovarala, svi muzevi su dobili to normalno placeno po varijanti. Ja cu si ovaj tjedan napraviti termin za savjetovanje oko tih varijanti jer navodno postoji par trikova kako se moze vise dobiti ili biti duze doma ako se pocetak porodiljnog od mm postavi na bolji datum.

Crazy, to sto mi ne mogu dati otkaz dok Marcel ne pocne u sk ne ovisi o firmi i o to e sto je u ugovoru napisano vec je takav zakon 😉 Ako imam ugovor na stalno i ne radim puno radno vrijeme nakon porodiljnog onda ulazim u teilzeitbeschäftigung koji mogu koristiti do njegovog 7.rodendana i za vrijeme toga mi nesmiju dati otkaz 😉

Nasa noc bila identicna prosloj. Nadam se da ce to postati njegova rutina pa da ce mama moci i dalje lijepo spavati 😴😴😍

Morala bi poceti peglati one 2 kosare robe ali mi se neeeedaaaa 😢😢

uykmyjh
    17. Listopad 2016. 11:31

Sanjarka ne propustas puno, na rivi bljestavilo, susur i izgubljeni kinezi sa selfie stickom 😂😂😂 to odemo samo vikendom, ovako preko tjedna setam po kvartu i do stobreca. Taman sad se spremam i cekam da se malac probudi pa se idem satrat do dole u nadi da ce drob otic 😂

uykmyjh
    17. Listopad 2016. 11:33

Ja i dalje ne peglam nista 
    Cak mi se danas ni pod ne usisaje, to ce mm kad dodje kuci, lip docek 😂
    Jutros prisadila palmice i neki sukulent, neam pojma sta je, valjda nije otrovno  iupalila masinu i to je to od mene za danas haha

ejic
    17. Listopad 2016. 12:44

Sandrich, ma ja sam ti oduvijek malo frik po peglanju 😆 Pokupila sam to od mame jer samo jos u mojoj srednjoj znale peglati sve osim donjeg vesa, posteljine i rucnika pa sad isto tako radim 😀

CrazyPuppet
    17. Listopad 2016. 12:51

Deeka 😍😍😍 kako je zaigrana 💞
    Ejić selim i ja u austriju, bar njemački znam 😉 odlična stvar za roditeljski 
    Evo nas iz šetnje, skurila nešto kalorija. Usisala stan, sad kad bi još malac dozvolio skupljanje veša, čišćenje kupaonice, pranje suđa i još jedno pranje veša bilo bi super... Bar nešto od navedenog ću valjda uspjet

Sanjarka88
    17. Listopad 2016. 12:53

Sandrich samo ti tesaj drob 😂😂

Cure super su vam te porodiljne opcije mrak! Ja se cila tresem od ovih drugih 6mj i minimalca. 

Deeka nevista 😘😍😘 svida joj se viper?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

deeka
    17. Listopad 2016. 13:09

Crazy je bas je zaigrana, svida joj se.

Sanjarka voli,voli, proede u njemu bar 2,3 sata na dan. Ma ona sve voli, samo ne voli spavat. Nece po danu nijednu turu udre duzu od pola sata, a zijeva po cili dana.,,a ocu spava od 23 do 6, pa ja to razvucem jos do 9.  A budi se 100 puta

Abies
    17. Listopad 2016. 13:29

Ejic austrijski model je baš super. Mame 2+  najbolje Ugolina možda se složite samnom - jaslice - bilo bi bolje da možeš bit bar 18mj na porodiljnom. Još bolje 2god. Onda u jaslice ili vrtić dođe dijete koje zna pokazat bol, punu pelenu ili je bez pelene. I zna da treba sjedit plesat. S 12 mj zna lizat pod, tu i tamo koju igračku shvati. Bravo zakon u austriji!
    Kako je u Sloveniji? Njemice su nas tu napustile?!
    Ejic i ja sve peglam ko manijak 💪
    Meni to dodje kao meditacija, dok mi mali ne uleti. 
    Crazy zabranjuješ teti kaloriji da posjeti ormar! Samo daj
    Deeka tj Aurora mmmm. 
    Idem popakirat kolica u auto i sve rekvizite. Javim kasnije jesmo li došli do 7kg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.