Pedijatar U jaski. A u zapruđu sam ja kod obit. med.i zubarica u pruđu.
Crazy, bas mi je zao za noc,nadam se da ce brzo proci.Ja znam staviti malo etericnig ulja eukaliptusa u malo vode u neku posudicu i na radijator u sobu,olaksava disanje.
Muz radi trenutno na Ck mlinovima,on je elektricar pa gdje firma sklopi ugovor s nekim tamo ide.Sljedece mislim da ce biti Rabac,neki hotel.
I izbrisala ja cijeli post.. Ovaj ocisti gumb je nepotreban.. aaaa.. moze peticija neka da ga uklone?
ajmo ponovno
Ima jos kave?
Ena prica vec 1 h. neka mjesavina zvukova visokih tonova. dala sam joj dudu da prestae- nemajka.
Abies super pogled. Al vjerujem da je neprakticno. Ja imam kucu cca 10 min od Vz-a, u slijepoj ulici,brda okolo i jos se doselio susjed s 10 konja. Super otici tamo...
Koji vam je plan za danas? Ja cu s Enom u knjiznicu po knjigice i moram ici kopirat literaturu za ispit. Joj ko ce ucit opet
Ritina mama ako trebas kakve info o informacijskim znanostima u Zd ili kakvu pomoc javi se.
u prijasnjem postu jos tog nadrobila al nestalo
Ugodan dan svima, nadam se da ce se ta magla povuci
Jutrooo
Evo i mene na kavu. Treba mi glava me boli. Mala prica vec sat vremena, a ja nikako da se razbudim 😴
Sanjarka mala se probudila u pola 10 i igranje 😭 u 12 sam ju predala mm, legla i zaspala. Nemam pojma kad ju je uspavao. Probudila se u 4 za jesti i sad u 8
Abies pogled ti je predivan 😍
Baby tvoj K je velik ko i moja A 😄 isto svi zanijeme kad kazem kolko ima kila 😂
Ne znam tko je napisao. Ali i moja se naucila pljuvati. Do nedavno je pjevala thompsona sad pljucka. Sva je mokra 😂
Jutro mame
Mm radi ,djeca i ja se s i zajedno izlezavamo na krevetu,svi su danas duže odspavali,tako da sam se i ja naspavala...
Abies ja bi kod tebe na kavu 🍵,izgleda mi predivno ,obožavam prirodu🐔🐗🐰🐻🐺🐭🐑🌾🍀🍁🍏🍓
Ellie hvala ti, ako mi šta zatreba javim ti se rado...Kakve ti veze imaš s informacijskim z.?😃
Rita i studitala i radila tamo. Mojih prof nema vise al i dalje su super prof tamo...
MI zaspali opet. Taman kad se probudi i papa mozemo ici u grad
Jutro mamice, eto mi smo zaspali u 3 jos smo u skoku.... Nadam se da je zavrsio 😬😬
Ona jos spava pa ja reko da brze popijem kavu isto sama pijem , jedno vrijeme je i mm pio pa smo lijepo unkrvetu zajedno kavarili i par puta sve prosuli po krevetu hahahah to je bilo bas smijesno 😀😀😀 a sad on nest fantazira kao nece vise pit reko ok , ja bez kave ne mogu i necu haha
Sanjarka imamo 3 varijante 12,20 i 30 mjeseci plus muz moze isto 2 4 i 6 (ovisno o varijanti) al to je onda neplaceno. I ovisno o varijanti tolko dobivas novaca, s 30mj najmanje ... Ja sam odabrala 20. i ima jos jedna mislim najkraca varijanta od 6mj al to je nesto novo pa nisam bas upučena ...
Abies da zbunilo me to 60km hihi... Bas si doslovno u sumi. Ja sam iz ogulina i nasa kuca je bila predzadnja do šume 3km do grada... I nebi nazad u sumu. 😬😬 ovaj stan gdje smo sad vec je malo u periferiji i to mi je vec previse haha ....
A mm pati za prirodom , al to je tako valjda kad odrastes u gradu
Idem se uhvatit posla dok slava 😬😬😬neda mi se
Jutro cure
Evo i mene na kavi
Abies ja bi se odma doselila da mi netko ponudi ovako u prirodi kucu,cak bi pristala da budem bez interneta i tv-a
Mi smo imali ok noc zaspala je u 21-4 i onda od 4-6 je plakala,pa je od 6.30-9 odspavala,sad sam je nahranila i eno je opet spava.Danas ajvar pravim,cim mm dode s posla pa ce da pomogne
Ilani kod nas suncano i toplo bas lip dan 😊 imam i ja taj popust u c&a
Babycoming tnx na infu za airmaxice. Jos da nadem negdi da nisu 500+ kn bilo bi zakon 😃 slikaj nam malog covika 😎
Ilani skuhaj zeni ekstra crnu kavu 😂
Sta se muza tice ja sam se sa svojim bas zaratila rekla sam mu sve sto ga ide tek ce sad bit belaja 🔫😋😂
Sta se kave tice jedva cekam. Moram otic gospodinu ocu i trazit svoje auto natrag nek si sestri kupi jer ovo nije humano 😠
Crazy a moram shopingirar što cu jednom dijete puni prvi put dvoznamenkasti broj 😎 zato sebi ne mogu nista do daljnjeg
Ellie sretno s ucenjem joj neznam tko bi mene opet prisilio a steta bas me dobro islo
Bebe pljuckaju 😍😂
Bebacice fige da glava cim prije popusti 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji