Abies, da se mene pita bila bi ja i 3 godine s njim kod kuce ali mi financijska situacija na zalost to ne dozvoljava 😔 Ali zato cu sljedece godine u 10.mj poceti raditi samo po pola dana pa cemo imati posljepodne za sebe. Bolje i to nego da moram jos i puno radno vrijeme raditi 😕
TPol, steta sto za posao 😔 Ali naci ces ti vec nesto novo 😉
Nebi ni ja znala za polovicu svih tih prava da mi kolegice na poslu nisu rekle 😉 Iako, u jednoj onoj knjizici iz trudnicke knizice pise sve o tome ali tko bi to sve citao 🙈
Evo, jedna kosara vesa prazna. Idemo dalje jos jedna ceka 😢😢 Vidjet cu koliko cu danas jos stici. Sreca da nam ostao rucak od jucer pa nisam morala kuhati 😉
dobar dan cure
moja cura nesto nerovozna,cim se maknem od nje place
Ja pomalo pecem paprike za ajvar jutros sam sredila cijelu kucu,majko mila odakle ta prasina vise i paucina
Bellaru jezik pregrizla
Ja od kupnje susilice ne peglam .Odjeca je tako fino meka, samo ju protresem i slozim. Peglam samo kosulje jer one ostanu malo izguzvane. Al uzela jucer ih skoro sve (nakupilo se) i ispeglala ih bar 10 to znaci da sam 10 dana pegla free jeeeeej. I susilica. Od pranja do poslozene odjece u ormaru treba mi par sati.
Kupanje, jel se sve vase bebe vole kupati? Moj jos uvijek vristi za vrijeme kupanja 😢😢 Iz tog razloga nam kupanje traje 2-3 min toliko da operemo sve prijelaze, malo kosicu i odmah van. Smiri se tek kod uljanja, to voli 😊
Oj oj cure,zene ,majke i kraljice evo mene ko padobranca nakon 2-3 mjeseca :) Vecina me zna,tko ne zna upoznat ce me usput :)
Ola mamasite 😘
Ja i sin se kravimo po kaucu. Nije nam lako 😊
Danas spavao sve skupa 3 puta po 30min. Toliko o nasem dnevnom spavanju.
Posli odvedem curu na gimnastiku pa idem kupit štagod za kucu prazan friz.
Ajme ja bi tribala kupit taj umetak za kadu. Ne mogu ga vise drzat dok ga kupam koliko se rita da moze zaronio bi
Crazy zeno kako si zaboravila uzv? 😂😂
Ilani imas pravu manekenku doma super su joj mjere 😘 a pedijatrica vam je stvarno uzasna 😠😠
Tpol nadam se da ce skok zavrsit uskoro bas vas je izmorio 😐
Abies ulovili ste 7kg 😃😃 ma super je ona bravo ☺ i super da je malcu kasalj bezopasan 😘
Ellie koje iznenađenje? 😃
Ejic jos uvijek place kod kupanja? Mozda je takvo dijete pa nece nikad bit ljubitelj tko to zna. Al opet ne vjerujem zavolit ce on to. Moj bas voli no isto nam kupanja ne traju dugo jer ga ne mogu dugo drzat mirnog
IvaLea ❤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Iva welcome back
Ena voli vodu bas, smije se cim ju pocnem skidat u kupaoni.
Sanjarka kupi podlozak ja imam ovaj http://www.magicbaby.hr/kupanje-i-njega/okt-naslon-za-kupanje-hippo-lila.html ( i takvu kadu) i super mi je
Btw jos malo i evo nas na 500 str!!!!!
Moj obozava kupanje,cak i u rodilistu nije plakao kad su ga kupali hahah hvala na dobrodoslici sad vas treba sve pohvatati
Sortiraj odgovore
Najstariji