Sandrich ja nemam mobil,kupila sam projektor u obliku zvijezde ,po isijava na strop u krug nekakve lektire,kućice,gusjenice,baš mi se sviđa volim ga gledat više nego rita,ima opciju da radi 10 ili 5 min i onda se sam gasi,i svira par melodija...u tommy-ja 99 kn u dm 129 kn...
Ugolina kolači super izgledaju,baš ste ti i mama bile vrijedne👌👍👍
LLR malena izgleda preslatko.
Ellie tvoja takoder je medena
ja vidim profilne a nikad da komentiram
TPol, ja sam odabrala 12mj gehaltsbezogen ali cu biti 14mj doma, nakon mojeg porodiljnog jos ta 2mj sa mm. 😍
Ugolina, posalji jednu tacnu po posti 😜
Bebacica, super sto ste konacno doma 😊
Sreca sto naseg Marcela (jos) nitko ne pusa, ali bili danas kod susjeda na kratko i svi oko njega pa ga diraju za lice pa rukice pa mu daju da im drzi prst a prije toga dirali 4-5 razlicitih pasa i nisu oprali ruke izmedu a ovaj odma poceo trpati ruke u usta 😨😨😨 Imamo i mi psa i uvijek gledam da operem ruke sapunom ako sam ga dirala i prije nego uzmem Marcela. Nisam do dezinficiranja ali pas se vani kotrlja po travi na koju se prije upisao i ukakio pa ga se gladi i s tim rukama dirati malu bebu po rukama koje trpa u usta 😱😨😵
Mare, ti pravis ajvar pokraj 3 djece a ja ne stignem cijeli tjedan pokraj 1 opeglati ves 😦 Sad su mi se nakupila vec na vrh puna kosa 😭😭
Sanjarka, jel prosla tiha misa? A zato ce biti pomirenje toliko slade 😉
Nama prosla noc bila nas standard. Zaspao oko 20:30, do 22 smo 100x trcali u sobu ubacivati dudu u usta jer ju je izbacio kad je zaspo a kad skuzi da nema sta dudati se pocne buditi ili sisati rukicu. U 23 sam ga probudila za papanje i spavao do pol 5. Nakon papanja produzio do 8 😍😍
Kod nas danas bilo bas lijepo vrijeme pa smo napravili malo duzu setnju. Sad se evo opet bori s dudom, cekam da zaspi pa da mogu pod tus i u krevet.
Zelim svima laku i prospavanu noc! 😴
Moje dijete je skuzilo pljuvat i sad stalno pljuje i proizvodi zvukove puj puj
Joj nasa je bas aktivna i nervozna danas, jos traje skok 😡😡
Ejic tm je uzeo isto ta dva mjeseca? Meni su rekli da 4mj mogu ja il muz , jedino naravno ako si dogovorila s firmom?
Ugolina daj tih kolaca, ajd drago mi je da nisam sama znaci ima nas jos koji smo "usamljeni" zato necemo nikad napustit ovaj forum hahhahha
Ja se sutra nadem s jednom curom ima dijete al nismo bas na istoj valnoj duzini pa eto.... I ja sam neka prebriljiva hahha
A kao sta kazes ugolina bas ti drugi misle da moraju samo o djeci pricat
A joj abies u sumi? Pa dal ti to pase? Iskreno ja sam iz sume hahah i nisam mislila tamo ostat , nisam za mala mjesta 😬😬
Tpol i moja neka luda, znaci danas ona nije spavala sveukupno niti dva sata!!!! Nadam se da ce nocas onda dobro spavat
Te zvijezde imam dvije. Rozu i žutu. Na jednoj su baterije crkle, druga je u kutiji.
Sin mi baš i nije bio da bi trpao u usta, al ovo stvorenje sve. Nego meni je koliko smiješno toliko frkovito kad u putnom krevetiću propadne sa strane. Jednom su joj noge propale a ona prsima gore i liže igračke. Stoji ženska i uživa! (Dupli madrac pa je taman da kao stoji).
Sutra saznajemo kako smo narasli. Pitat za bris oka, još se patimo sa suznim kanalom. I pikanje. šmrc. Kasnije stariji na pregled za naočale 😭
Laku noć ekipo😘
Sortiraj odgovore
Najstariji