Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    16. Listopad 2016. 23:16

TPol, da dogovorila sam s firmom da cu 13.mj jos ostati kod kuce (iako imamo sve pravo do nekih 20 mjeseci ali onda sve izvan one varijante koju uzmes ne dobivas nista placeno), a za 14.mjesec sam sacuvala stari dopust koji mislim iskoristiti 😉 A kod te varijante mm ima pravo na ta 2mj, ako ih ne uzme on, ja ih ne mogu koristiti nego propadaju.
    Ja se nadam da ce te ipak uzeti natrag u firmi 😕 Raspitaj se kako to funkcionira jel ti uopce smiju dati otkaz bez obzira na ugovor jer znam da smo kao trudnice i majke dosta zasticene od otkaza. Meni recimo ne smiju dati otkaz do onda dok Marcel ne krene u sk. Ali ja imam ugovor za stalno.

TPol
    16. Listopad 2016. 23:29

Ejic a super onda bas ce vam biti lijepo, dobro ste to skombinirali. 👍🏻👍🏻👍🏻
    Gledala sma vec i tek sam u petak skuzila za taj ugovor i u pricipu nema pomoci jer je dogovorno da radim 3godine. Al pisala sam sefici pa me zanima sta ce rec mozda ipak ima neka mogucnost da ostanem jer stalno se cujemo se izgleda da je i ona zaboravila na taj ugovor, a dosla je zapravo posle ja sam vec tu radila, 

Uh abies bas bez veze al da sve ima svoje prednosti i mane 😕😕 za djecu je svakako super da mogu trckarat po vani .... A jesi prema Ogulinu ili u drugom smjeru?

Abies
    17. Listopad 2016. 00:13

Google Klinča sela pa malo dalje, prema samoboru. Ti si iz Ogulina? Bila blizu no ne i u gradu. Pjevali s folklorom na sv trojstvo u modrušu onda na sabljake ☺ I na faksu je bilo dosta ogulinaca

Abies
    17. Listopad 2016. 00:16

60km za kavu, a da 30do tamo i toliko nazad! To te zbunilo 😀😀

17. Listopad 2016. 07:56

Jutro ekipo! Jutros ja kuham kavu :)

Ovih par dana sam bila bas nesto u poslu pa se nisam stigla ni javiti,ali sam vas citala i bas sam se nasmijala.

Abies,ti si sumska vila! I vi danas na pikicu? i mi isto ...joooj,ali jedva cekam da vidim koliko je narasla.

Ugolina,ajmee kolaci,prefino izgledaju,mljac! Otkrila cura pljuvanje,haha,sad se pazite!

Mare,ajvar...super! Moj je vec skoro pojeden,ostalo par teglica.A ima nas pa brzo mi to rijesimo kad je fiino!  Ariela ti je prava mala slatka princezica

Sanjarka,jesi kupila tene mudrici?I ja bila kupila starijoj kceri za rockas airmax,nasla na shoe be doo outletu za 280 kn .Sada za dva tjedna srednja ima rockas,bez ideje sam...

Ellie,super je Ena krenula sa dohranom! Po par zlicica prvih dana je skroz ok. Ena je prava odlikasica! I preeslatka je  

17. Listopad 2016. 08:07

Baby,jesi se navikla na muza kuci? Haha,bas sam se nasmijala,kazes ushodao se,jede,pisa,suska,kaslje...Tako se i ja osjecam kada dode s terena,sve mi nesto neobicno pa cak i smeta .Treba se i na muza naviknuti.Moj je sada kao doma,nije na terenu,ali radi u Cakovcu pa odlazi u pola pet ujutro,a vraca se u osam navecer. :\

Sanjarka88
    17. Listopad 2016. 08:08

Jutro mame tko ce kavicu? Danas ja kuham  ☕☕☕

Noc standardno jedno budenje u 3h. Nikakvih naznaka da ce u skorije vrijeme prespavat noc i tako to 😃
    Jucer isla po malu u rodice i produzile u cc1 triba joj onaj hamer papir za napravit referat. Ugl tolika guzva u citya da je to nesto strasno. Kao da je sve besplatno. 

Sandrich sta ima na rivi? Otkad nisam bila....
    Ja tek nedavno kupila mobile sa projektorom. I zna se zabavit s njim iako nije bas toliko odusevljen. Kupila u mullera od chicca imala onaj kupon s popustom iz njihove knjizice ispao me oko 300kn.

Bebačice probala mala kolace haha. Ako ne nista sad znas da nije alergicna na jaja 😂
    Kako prosla noc? 

Tpol i Ejic o kakvim vi to porodiljnim pričate? Kakve opcije imate ?
    Tpol sto se društva tice ste mi trenutno najbolje drustvo toliko o tome 😂

Ugolina cure mi sline! Tocno mi je trenutno zao sta ti nisam kolegica 😂

Abies jucer kasica nikako a ne slabo 😩
    Sretno danas po doktorima. Ja moram zvat pedicu narucit ga na cijepljenje 

Sta se dnevnog spavanja tice moj uglavnom skupi 2 u boljim danima 3h preko dana. Ja navikla

Ilani mislila sam se di si nestala 😘
    Nisam kupila jos niti iskoristila ove popuste 😠 omela me juzina.
    I nemam pojma koji broj da joj uzmem jer ima starke 34 al one su veci model pa bi joj mozda trebao 35 i takooo haha
    Sretno i vama na cijepljenju

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    17. Listopad 2016. 08:10

Pije se kava! Eto i mene.
    Evo vam mog pogleda s balkona. Tko misli da zezam

Sanjarka88
    17. Listopad 2016. 08:10

Tek sad vidim da Ilani danas kuha kavu 😂😂
    Ja cu sutra aj 😃

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.