Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    16. Listopad 2016. 17:02

Mi mobil nemamo. I mislim da ga ni necemo uzet. Imamo onu chicco lampicu s zvjezdicama I mjuzom to joj upalim kad ide spavat I zaspi za par min

Tpol razumijem te s usamljenoscu. Meni zna dan proci pa skuzim da nisam s nikim ni pricala (osim s Enom). Plus mi se tu doselili prije god I pol.. ne znam skoro nikog tak da.. jos I mm radi po 10 h.na dan.. pokusavam cim vise biti vani makar sama

Mm otisao na neku no stress joga radionicu.

Ugolina
    16. Listopad 2016. 17:26

Ne izgledaju lose,jelda?

Ellie00
    16. Listopad 2016. 18:07

Ugolina super izgledaju. 

Meni (uz forum) mi super dodje druzenje mamama iz Eninog razreda iz Petrove. Bile tamo zajedno mj.dana, bebe skoro u dan isto rodjene tako da mi super s njima...

Bte.gdje nam Illani

CrazyPuppet
    16. Listopad 2016. 18:26

Ugolina 😵😵😵 oću i jaaaa!!!
    Bebačica ahahhahha da da mene s tim vječito... Pa kak to da nema... Tak, nema... Neće 😂😂😂
    Usamljenost i kod mene, od kad sam doselila u Zadar... Frendice ostale u zg, seka dobila posao u Dubrovniku ... A nisam baš laka za sprijateljiti se... 🙁
    Sad ga okupala i obukla i sad mi se pokenjao aaaaaaa 😂😂😂 tajming besprijekoran

Abies
    16. Listopad 2016. 19:05

Ugolina može okrajci???? Njam
    Sanjarka slabo kašica danas?
    Mare nek i noćas Ariela tako odspava. Ajvar ženo ti si prava. Ja žurim obavit veliku nuždu od ove cendravice a ti s troje stigneš ajvar!
    Tpol....svi mi u zg. Baš i nemam volje radit 60km za kavu. I da, živim na osami s kućom, točnije u šumi. Prvi normalni susjedi imaju djecu moje generacije i unuka sinovog uzrasta. A kao što je Bellaru rekla mentalitet je tu domaćih fuuuuj bljak.

bebacica
    16. Listopad 2016. 19:20

Moja mala je prespavala cijeli dan 😓 dosli smo kod bake i isla sam ju okupati jer se oznojila u autosjedalici i jucer su morali pusiti svi kao da im je zadnje, sva mi je smrdila. Dala sam joj papati i zaspala je i pola 3 i jos uvijek spava. Dvaput se probudila za papati.
    Nocas sam gotova 😵 molim se da samo nastavi u nocni san 🙏🙏🙏🙏

mare1989
    16. Listopad 2016. 19:52

ugolina 😋😋 sline mi idu

Abies mm ce pomoci praviti

Mi isli kod mm brata na kavu,usput sam posjetila prijateljicu koja je trudna.Danas nam je cijeli dan prosao u hodanju. Sad djecu obukli u pidame i sad spavanje. Ariela nije zainteresirana da spava jer cijeli dan spava

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.