Mi mobil nemamo. I mislim da ga ni necemo uzet. Imamo onu chicco lampicu s zvjezdicama I mjuzom to joj upalim kad ide spavat I zaspi za par min
Tpol razumijem te s usamljenoscu. Meni zna dan proci pa skuzim da nisam s nikim ni pricala (osim s Enom). Plus mi se tu doselili prije god I pol.. ne znam skoro nikog tak da.. jos I mm radi po 10 h.na dan.. pokusavam cim vise biti vani makar sama
Mm otisao na neku no stress joga radionicu.
Ugolina super izgledaju.
Meni (uz forum) mi super dodje druzenje mamama iz Eninog razreda iz Petrove. Bile tamo zajedno mj.dana, bebe skoro u dan isto rodjene tako da mi super s njima...
Bte.gdje nam Illani
Ugolina 😵😵😵 oću i jaaaa!!!
Bebačica ahahhahha da da mene s tim vječito... Pa kak to da nema... Tak, nema... Neće 😂😂😂
Usamljenost i kod mene, od kad sam doselila u Zadar... Frendice ostale u zg, seka dobila posao u Dubrovniku ... A nisam baš laka za sprijateljiti se... 🙁
Sad ga okupala i obukla i sad mi se pokenjao aaaaaaa 😂😂😂 tajming besprijekoran
Ugolina može okrajci???? Njam
Sanjarka slabo kašica danas?
Mare nek i noćas Ariela tako odspava. Ajvar ženo ti si prava. Ja žurim obavit veliku nuždu od ove cendravice a ti s troje stigneš ajvar!
Tpol....svi mi u zg. Baš i nemam volje radit 60km za kavu. I da, živim na osami s kućom, točnije u šumi. Prvi normalni susjedi imaju djecu moje generacije i unuka sinovog uzrasta. A kao što je Bellaru rekla mentalitet je tu domaćih fuuuuj bljak.
Moja mala je prespavala cijeli dan 😓 dosli smo kod bake i isla sam ju okupati jer se oznojila u autosjedalici i jucer su morali pusiti svi kao da im je zadnje, sva mi je smrdila. Dala sam joj papati i zaspala je i pola 3 i jos uvijek spava. Dvaput se probudila za papati.
Nocas sam gotova 😵 molim se da samo nastavi u nocni san 🙏🙏🙏🙏
ugolina 😋😋 sline mi idu
Abies mm ce pomoci praviti
Mi isli kod mm brata na kavu,usput sam posjetila prijateljicu koja je trudna.Danas nam je cijeli dan prosao u hodanju. Sad djecu obukli u pidame i sad spavanje. Ariela nije zainteresirana da spava jer cijeli dan spava
Sortiraj odgovore
Najstariji