Danas idemo kod mojih na rucak i narezat kolace 😂😂 stara i ja jucer spekle sest vrsta od pol dva do pol sest 💪💪💪💪,s tim da je ona jos rekla da ce madaricu napravit kad odem s malom doma..i znam da joj vrag nije dao mira,da je sto posto napravila barem jos jednog danas.. Nisam castila kolegice kad sam rodila,bili ljetni praznici i tak to,a moram kao..zapravo ne moram,al malo mi je bed ak ne.. 🍰🍰🍪🍪🍪🍰🍪🍪🍰🍰🍪🍪🍰🍮🍮🍮 mmm...jedva cekam okrajke 😂😂😂
Evo nas iz setnje, konacno sunce. Bas fin dan..moj mm za promjenu ne radi danas. Iako ce poslije morat do Citiya (I jednog I drugog) jer je ludnica tamo.
Danas papamo tunu steak, njami. Mm je kuhar. Inace on super kuha, bio je na treningu 4 tj u kuhinji u Hard rock cafeu I svasta je fino naucio.
Pricale o spavanju. Nemam tu sto reci.standardno spavamo od 9 do 7 😁.
Papale danas drugi dan. Ima zatvotena usta. Grrr. Kad joj nest uvalim to pojede.. valjda ce ih pocet otvarat. Pojela je budimo optimisticni 4 zlicice
Moram u shopping. Al sama.. kupit neke kvalitetene grudnjake..sluzbeno prerasla jefitine grudnjake, smtaju me... valjda nece svaki dan radi do 7.
Ugolina 6 vrsta kolaca? 😨😨 nije Bozic jbt 😂😂 sta ste radile sve?
Ellie pomalo tek ste poceli. Mi smo super poceli al ima 3 dana zeza opako i borba je. Danas nije nista pojeo jabuku/mrkvu mu dala. A jbg bit ce bolje
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
dobar dan cure
Sanjarka ja sam cijelu noc je provjeravala nisam mogla vjerovat da spava tako dugo.
Ja sam od 12 do maloprije bila u diru sa svojim kcerkama. Isle smo kupiti jos one pelene u dm-u Puffies sto dode i mali paket gratis,pa je dosla i moja mama i snajka pa smo kavu pile i jos solde trosile 😁
kupila sam sve za ajvar pa ce mm pomoci veceras pec i guliti 😊
kad sam dosla doma muz i sin su napravili bolognes i spagete.
Dan
Evo nas domaaaaa. Zapravo kod bake smo. Deda nam ide na teren, a unuku nije vidio 2 tj pa smo ga dosle iznenaditi 😄
Prezivjela sam! Nekako 😁 osim kad smo odlazili prabaka hranila malu s kolacem! Vidim ja njoj slincek sav musav u cokoladi, pitam mm sta je to, a veli on meni da je baka dala da lize kolac 😰😵😤😠 i ajde daj ti sa njima na zelenu granu.
Ugolina aj da ti bude lakse ni mojeg nema doma 😒
Mare mala je preslatka 😍
Sanjarka jel pali ta tiha misa? Razmisljam da ju i ja uvedem😂
Ajme ugolina tako mm sinoc kao "uspavljuje" lovru. Kao da vjezba malo, da se druze.. i govorim mu ne tako, aj ovako, spusti ga nize, probaj ovako... I on se pocne nervirat i govori vidis da mu se ne spava. A malome roze oci od umora 😂😂😂 ja kao daj ga meni vamo, nunala niti 3 min uz "na na naa" uspavankicu i adio, zemlja snova do 4 ujutro 😂 onda skuzio ...
Mi danas gustali na rivi na suncu, upeklo nas od 10-13, a ja dugi rukavi i steznik, priznojila se. Jos mi taman sunce tuklo u glavu, padalo ukoso izmedju tendi tocno preko lica mi
Dosli kuci, pregladnili kad ono svekar vadi pecenu puretinu sa krumpirima taman. Mmm. Salata, krastavci, cikla i crni kruh njegov. Uuubila se, lezim, prezivljavam
Savjetnice moje trebam pomoc. Jos nemamo nista za iznad krevetica, ono neki vrtuljak sa par igrackica i da svira, di je to najbolje kupiti? Koje vi imate i jeste li zadovoljne?
Sve se nešto durite hehe... Mojeg isto nema doma, imaju inventuru. Mi otišli malo na zrak u park, bebe je prespavao, a Jakov se istrčao...HB pa je lijep dan👍
Ugolina, daj recept od izmišljenih 😂
Bome ja toliko kolača nisam ni za krštenje imala, al 50 ljudi svaka ti čast
Bebačica, hranili je kolačem?!? Wow koja ekipa... Neka ste vi zbrisali
Mare bravo za ženski izlazak, a bravo i za dečke, ručak spremili 👍
Kako radite ajvar? Ja ove godine bome neću, nemam uvjeta za te stvari trenutno, iako bi baš rado radila, volim ajvar
Pozdrav cure, evo i mene da nesto tipneM.
Kao sto sam pretpostavljala moja bebulja se izmorila pa je u 7 zaspala i spavala do jutra naravno uz budenje za ciku . I najduzi period spavanja po noci je 4 sata
Tako da Marte kako si postigla tako dugo spavanje?
Mi smo bili kod prabake na rucku i prije toga u setnji tako da lijepo smo sikoristi vrijeme ...
Hmm tiha misa kod mene nemoguca misija moram rec sta imam na umu. Kod drugih ljudi se mogu suzdrzat al kod svojih ne.
Vjeverica, da pusti zaostatke pisi s nama ili barem kakav je tvoj dan, vidis da nam falis ! Nemao pojma kakav je ritam od Simona
E da normalno vristanje je bilo dok je stavim u auto dok izvadim vriska vriska hahha .... Bit ce izgleda pjevacica
Crazy dobro ti to s njih dvoje balansiras, svaka cas 👍🏻
Ugolina daj te kolace vamo 😆😆😆
Ejic uzela sam 20mjeseci a ti? Al zapravo sam skuzila da mi istice ugovor tako da neznam dal se vracam u staru firmu :( ... Bas me zanima sta. Mi sefica javit pisala sam joj
E da bas sam se zalila na face nekak se osjecam usamljeno, neznam kako bi opisala. Setam ja s malom, van al eto prije sam jednostavno bila non stop vani u stanu sam samo prespavala pa mi je valjda ta promjena na naglo. A od mog drustva nema niko djecu i svi rade su Zauzeti a nekkao sad nemam neke teme s njima 😐
Sortiraj odgovore
Najstariji