Gledam kako su vam svima muzevi doma,a danas nedjelja..moj naravno radi
Jutro koke!
Vidim svega ima kod vas... Ja kad vidim mm da igra igricu na mobitel momentalno mi izbaci osigurače u glavi... Natjerala ga da se igra s djetetom, jer kasnije ide radit 😥😣
Bebo je spavao od 23-5 malo pojeo i spavao do 6 kad se probudio radi nosića, stavila ga kraj sebe i na trbuh da mu lakše disat. Buđenje u 7:30👍😁
Ejić prehladio se jer se frajer otkrio, pa mu bilo hladno. Sad je u vreći👍
Ugolina ne volim ni ja ulickane, isto mrzim kad se mm obrije. Nije mi ovaj glumac u filmu djelovao ulickano, ni najmanje 😂😂😂
Jutro! Ja zakasnila malo na kavu?!
Mi se tek sad probudile. Spavala je od 22-4:30 ko top i onda nikako zaspat kako treba do 7, ali je produzila do sad! Posrana do vrata 😂😂😂
Ja sam mislila da je ta ovca skuplja, inace mm joj kupio chiccovog medu koji svira i projektira zvjezdice pa je platio 40e to! Ali djeluje, navecer je stavimo samu u krevetic u sobu, upalimo medu i te zvjezdice i nju onesvjesti u roku 10 min! 😜
Ne znam cega cu se prije uhvatit danas, kuca u cirkusu! Trebali smo ici u zagreb na ambientu ili kako se vec zove, na kraju jucer sogi javio da su oni bili i da je cisto sranje tako da mi propao izlet a tako sam se veselila areni i zari home! Vec sam nasla posteljinu koju cu kupit i sad drek! 😒😒😒
Povijte ih cvrsto tetrom i dekom za krevet pa nece nikuda ic. 😂 ja svog zbudila da usisa i obrise mi prasinu sa ormara i da obavi sta treba jos jer u pola 12 smo na rucku kod mog ujaka i on se naljuti 😑
Miska znaci kod vas pali medo,ja mislim da ce ovcetina kod nas isto palit,njoj bas malo fali al taj malo nikako pa nikako
Mislila sam da ce zaspat uz usisavac ali ne. Stavim je u zibku skupa sa maternicom 😂i cendra li cendra...dignrm je na 2 min,spustim natrag,opet budnu i zaspi za minutu!!! Ne kuzim
Btw sanjarka kazu proljetnice da ako ti imalo okida na bijele sumove da kupi,inace mislim da nebi narucila,ovako su me ohrabrile jer Tena voli ove debilne zvukove.
url=https://lilypie.com]
Mare Ariela je bas prava mala dobrica. Pazi se majke,moja ozkad je otkrila viber i naljepnice nemam mira,ko malo dijete je
url=https://lilypie.com]
Tena okida na debilne zvukove 😂😂
Nadam se da ce ovca pomoc. Ja hb s uspavljivanjem nemam problem. Zadnje dane stavim ga u kolica pokrijem dekicom i on se instant umiri par ljuljuskanja naprid nazad i gotov. No bit ce tu jos svega haha
Mare ajme pa tebi cura spava cilu noc 😨😎❤
Vratimo se na muževe. Propade mi nedilja. Naime gospodin se naljutio jer se ja ljutim na njega 🔫🔫🔫🔫🔫 sad je obostrana tiha misa 😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hahaha,a mi se jucer poklali..naljutio se jer je drzao malu i sjedio,ona umorna plakala i pita on nju da zas place,a meni se instant kosa na glavi digla i pocnem ga oponasat kak sjedi i ne mrda i velim pa daj hodaj s njom,pricaj joj il nes... Brate uvrede.. I onda jos koja rijec sa svake strane i reko mi je da nek ga ostavim na miru,da ne misli pricat samnom taj dan do kraja.. Ok,ne moras,ja peglala,prala podove,sude,biti blizu njemu nema sanse..i onda mi dode nakon dva sata da do kad se mislim ljutit?!?!?????taj tren zauvijek!!!! Onda smo se uspjeli nekako pomirit i rijesit jer znam da ce kopaz i mene i njega i necemo spavat,a i ovak me ova kokos budi svaki tren.. Trebali bi se cesce svadat,mozda bi imala cisci stan 😂😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji