Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    14. Listopad 2016. 07:55

Jutroooooo 😘
    Ala vrimena vani utopija neka 😩

Noc ok samo jedno budenje u 3h. 👍
    Imamo nekoliko dobrih noci jeli ludilo proslo??? 😆

Ugolina ti si u problemima! A morat ces joj pizdekat nema ti druge pa valjda prestane radit sto ti smeta pogotovo ovo psovanje Svevisnjeg 😤

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    14. Listopad 2016. 08:08

Dobro jutro..mala me probudila,a ko zna od kad je ona budna 😲😲 igra se,tj.grize svoga medu i svada se s njim jer ga ne moze valjda ugrist kak si je zamislila 😂😂😂 ogrebala se kraj oka tak da joj ide krv 😲 kokoska.. I okrenula popreko u kindac,gura noge meni pod nos 😂

CrazyPuppet
    14. Listopad 2016. 08:15

Jutrooo
    Kod nas isto ok noć, bila bi i bolja da se frajer nije otkrivao i naravno budio jer mu je bilo hladno... Sad kad se opet prehladi pa aaaaaaa!!!! 😣🔫
    Ugolina uf psovanje mrzim i kod ostalih a umrla bih najrađe od srama kad meni izleti... A zna mi izleti, al nikad ozbiljnije... Navodno opet neko "istrazivanje" dokazalo da je psovanje znak inteligencije 😂😂😂
    Nego cure moje, znate ono kako dućani rade do 21 pa čak i 22? To je upravo za nas mame da možemo u miru obavit shoping kad klinci zaspu! 😂😂😂 Otišla jučer do ludila u nabavu sama... Dođe mi skoro ko wellness 😂😂😂

Sanjarka88
    14. Listopad 2016. 08:23

Psovanje znak inteligencije? 😂 prije neukusa 😏

Ugolina tako i moj zna po sat vremena ujutro igrat se sam u kreveticu haha. Dva puta si je vec ogrebao uho do krvi 😩
    Od kad sam ga strpala u vrecu za spavanje nema vise akrobacija po kreveticu kako ga stavim tako ga nadem 👍

Crazy ne spava ti u vreci? 
    Jesi puno proluftala novcanik? 😂

Sto nam bebe danas papaju? Mi cemo jabuku i rizine pahuljice 😊

Sanjarka88
    14. Listopad 2016. 08:25

Zaspao je opet nakon boce u 8 sto ce rec? 👍

Littleladybug
    14. Listopad 2016. 08:39

jutrooooo..kod nas noc super,19:30-2:30-7..👍👍ponovilo seee..i eno ga sad opet pajki,  ja i mm pijemo kavicu..vani vrijeme sugavo ali kasnije cemo ipak malo u setnjicu 😀 danas mm cuva malog a mama ide trosit kunice u city-a 😂 dresura pocela 💪💪 mm je u panici teskoj hahah 😂😂 rekla sam mu da je najgore sto se moze dogodit je da pocne plakat
    Sanjarka jel i ti ides luftat novcanik, Cool baby na popustu mmmmm 😂😂😂
    zene moje mene doli sve nesto cese i pecka a mm jos nije omastija brk 😲 imam sve simptome kakvih gljivica a nije mi jasno odakle..pa propucat cu se 😣🔫
    psovanje ne volim, pogotovo ono koje ukljucuje katolicki kalendar..a mm je iz obitelji kojoj je to dobar dan i povraca mi se od toga 😤 on postiva da ja to mrzim i nastoji ispred mene a sad i malog ne psovat..drugo je ove postapalice svakodnevne, to i ne racunam ko psovku..al to isto radim unutar svoja 4 zida, vani mi je to grozno cut..sjecam se kad sam bila srednja skola pa je bilo jedno vrijeme aktualno to psovanje kao neko nazovi dokazivanje u drustvu..uzas, pogotovo cure cut kako psuju ko kocijasi, ajme

Abies
    14. Listopad 2016. 08:49

Jutro! 
    Crazy wellnes o da! Jučer na trening s klinjom, tata u boj s kćerkicom.  Opet mu je urlala. Nakon zadnji put mislila sam da će bit zabrana, al popravlja se mm. Dobila 90ad i zaspala u 19-24-?-7. Cice kamene. Al nije cijeli dan spavala pa se umorila bejb.
    Vreća za spavanje. Za klinju imam jednu s nogavicama. Tako može na wc u noći. Ne kužim te klince, senzore imaju čim ih pokriješ
    Psovanje i inteligencija ideeeeeš!!!! 😀
    Mi ćemo ručat jabuku. Idući tj mrkva. I pauza s cjepivom.
    Ugolina jbg sveki, bit će gore. Uzmi slikovnicu (onu tkanu il gumenu) za njih dvije i uvjeri ju da je to predmet obožavanja. Tako je i moja bila. Još njihov dijalekt...borba max i sad za književnim jezikom. ( A kad tu pogledam svoje postove vidim da sam i ja ošla u pm s jezikom)

Ugolina
    14. Listopad 2016. 08:49

Cuj crazy,ko wellness 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 
    Tak je i njima psovanje katolickog kalendara ko dobar dan,oni u svakoj recenici to covjece,ali tako da valjda niti ne kuze koliko psuju vec..bas me zivcira..muzu zna izletit,al njemu sam vec kenjala zbog toga..iako i njemu to nesvjesno..ja velim da nek ne psuje boga,a on pita kad sam psovo, ja velim sad,ovu sekundu.. Uopce niti ne kuzi..glupan..

Sanjarka88
    14. Listopad 2016. 08:53

Baby dobra noc i ponovila se 👍👍
    Kakav je popust u baby centru? Nemoj me mamit muzu plaća danas 😂. To ovi rođendanski?

Jbt da znas da i ja imam dole taj problem. Svrbilo to sam rijesila s canestenom al ostao mi iscjedak nema mirisa al neki gusti ljepljivi 😨 sta bi to bilo? 

Nemoj me zezat da tm drzis jos uvik dalje od sebe? Hahahaha

Sanjarka88
    14. Listopad 2016. 08:56

Abies ovi trenizi starijih klinaca ce od nasih muzeva napravit prave tate. Tako i moj dadilja svako drugu vecer. 
    Al znam ja da njemu draze to nego vozat se po trenizima 😤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.