Sta se muza tice neda mi se uvik isto ponavljati 😩😩😩
Tpol zasto mislis da neces ostati radit u toj firmi? 🤔
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja skuhala grah, skuhala kiseli kupus. Slozila turu robe drugu stavila prat. Usisala i oprala podove sad pola sata lezarine pa odoh nastavit rucak spremat.
Dijete se upravo samo uspavalo 😍
Danas je protestirao s dohranom. Zeznulo nas spavanje pa mislim da je bio previse gladan da surađuje
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjala vrijedna danas 😀
Slično i kod mene samo su podovi ko ratna zona hehe.
Ja s mm svakako, bilo je svađe, gađanja pokakanim pelenama i hranom, lupanja vratima, razbijanja tanjura, no u zadnje vrijeme nekako znamo i mirno riješit stvar, "Jel bi mogla ti ovo ili ono" ..."voljela bih to i to" i tako... Skužio je da je situacija da nema više igrica čim se završi ručak...
Dan cure 😃
Meni se danas ništa neda..
Moja Rita isto ide kasno spavati,ako zaspe 10-10:45 to mi je super,a zna i do 12 h ne zaspati ,onda sam luda..tako da vam zavidim kad čujem da su vaši 8-9 u dubokom snu😉
Šta se tiče muža zajedno smo 12 godina,10 braka,od starta on radi sve šta i ja oko djece osim šta ne daje sisu😂drugačije s menom nebi išlo💣💣oko djece mu ne mogu prigovoriti za ništa,kad je popodne vozi ih u školu,kuha(to mu je struka)i voli to,ostaje s Ritom ne prigovara ..i ne pada mi napamet ga stedit jer radi,radin i ja kući sad sa njih troje,i to je zahtjevan posa tako da...nema rasprave...posvadamo se redovito kad sam u pms-u i tako to biva kod nas👪👪...
Svima ugodan dan 🙋🚼
Ja sam jutros sve cistila,majko mila koja mi se paucina u dnevnoj napravila,a plafon 4m visok majke mi ce mm to da cisti
Sortiraj odgovore
Najstariji