Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    14. Listopad 2016. 13:54

Sta se muza tice neda mi se uvik isto ponavljati 😩😩😩

Tpol zasto mislis da neces ostati radit u toj firmi? 🤔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    14. Listopad 2016. 13:57

Ja skuhala grah, skuhala kiseli kupus. Slozila turu robe drugu stavila prat. Usisala i oprala podove  sad pola sata lezarine pa odoh nastavit rucak spremat.

Dijete se upravo samo uspavalo 😍
    Danas je protestirao s dohranom. Zeznulo nas spavanje pa mislim da je bio previse gladan da surađuje

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    14. Listopad 2016. 14:25

Sanjala vrijedna danas 😀
    Slično i kod mene samo su podovi ko ratna zona hehe. 
    Ja s mm svakako, bilo je svađe, gađanja pokakanim pelenama i hranom, lupanja vratima, razbijanja tanjura, no u zadnje vrijeme nekako znamo i mirno riješit stvar, "Jel bi mogla ti ovo ili ono" ..."voljela bih to i to" i tako... Skužio je da je situacija da nema više igrica čim se završi ručak...

lan@luk@rit@
    14. Listopad 2016. 15:11

Dan cure 😃

Meni se danas ništa neda..
    Moja Rita isto ide kasno spavati,ako zaspe 10-10:45 to mi je super,a zna i do 12 h ne zaspati ,onda sam luda..tako da vam zavidim kad čujem da su vaši 8-9 u dubokom snu😉

Šta se tiče muža zajedno smo 12 godina,10 braka,od starta on radi sve šta i ja oko djece osim šta ne daje sisu😂drugačije s menom nebi išlo💣💣oko djece mu ne mogu prigovoriti za ništa,kad je popodne vozi ih u školu,kuha(to mu je struka)i voli to,ostaje s Ritom ne prigovara ..i ne pada mi napamet ga stedit jer radi,radin i ja kući sad sa njih troje,i to je zahtjevan posa tako da...nema rasprave...posvadamo se redovito kad sam u pms-u i tako to biva kod nas👪👪...

Svima ugodan dan 🙋🚼

mare1989
    14. Listopad 2016. 15:12

Ja sam jutros sve cistila,majko mila koja mi se paucina u dnevnoj napravila,a plafon 4m visok majke mi ce mm to da cisti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.