IMG]http://i68.tinypic.com/2mmijw0.jpg
Moj mali smjesko
Ja sam procitala dosta toga o toj dohrani, imam valjda 5 tabilca, danas pedijatrica prica svoje opet. Uzet cu od po svega pomalo I radit po svojem...
Bok cure! Evo mene za laptop dok se juha kuha.
Ja jos imam uspavanu ljepoticu koja nece spava ali pokusavam to danas rjesit.
Jutros je odspavala 45 min (pola na meni, pola u lezaljci),to od 10-10:45 pa kad je bilo sljedece vrime za spavanje sam je spakovaa u auto (oko 12 - 13:30) i otisla na kavu i vozat se autom, pa je tu udrila jedno uru ipo vrimena,. A sad sam je stavila u kolica,sutnila dudu i gazu da je drzi i evo je zaspala, nadam se da ce bar do 16 odspavat da mogu rucat u miru.
MM u sobi spava, pokupija neku crijevnu virozu, a ja sa njom bizim od njega :/
Edekka kako sad s grcevima?
Ja mislila mozda ce zaspat al jok, stavila sam ju onda u ergo i nosaj hihi pa je zaspala
Elle bas ri je divna curica i jos tako dobra ma milina
Ugolina zato ja kazem da kasne s dohranom, a kravlje su mi odma dali jer mama me samo dva tjedna dojila hihihi moram ih jos pitat s cim su me sve hranili 😂😂😂 alergije neman nikakve
Jedno pitanje, kako vi stojite sa posjetama svekrvi i svekru i vasima? Dal vi idete k njima ili oni idu k vama? Ja znam da je moja mama tu ona bi visila svaki dan bar na 5min, s vidim da svekar i svekrva ocekuju da ih mi posjecujemo iako smo sad zgrada do zgrade. Ja kazem da svrate na 5,10min ono cisto da vide bebu al nista i onda kad mi dodemo do njih ona kaze: joj kako sam se zaljele bebe 😬😬😬 ono wtf ... Pa dodi i rekla sam stvarno vise puta ali nista 😐😐
Tpol ti spomenes svekrvu i onda mene moja nazove. Al necu se zaliti, 900 km je dalje. ja zen
Ugolina konacno joj pasu bodiji i hlacice 62/68, osim tih rukava
Sortiraj odgovore
Najstariji